Karabük Yurt-Ev
-
2. öğretim mi kazandın kanka sen?
-
DevilRullz bunu yazdı
Malesef amk :D
-
stabilo bunu yazdı
Hocam bende Karabüğe gidiyorum.Yurtta kalıcam (karabük altınkalem yazarsan bulursun) şahsen yurdu çok beğendim 2 kişilik odaları dolmuştu 3'e kaldık bende 3 istiyordum zaten dediğim gibi ben beğendim yani baya büyük bi yurt karma yurt kızlı erkekli yemekhanesi olsun odaları olsun ferah ve güzel işte tek sıkıntım kafa dengi birilerine çatmak yoksa çekilmez.. aylık 600 lira yurt ücreti bu arada okula yürüme mesafesinde çok yakın
@Devil aynen :D
@Stabilo herkes altın kalemden uzak dur diyor kayıt olmadıysan kaç ordan. Bugüne kadar bir sene kalıpta iyi diyen bir kişiye denk gelmedim. Berbat biryermiş giden birdaha gitmiyormuş netteki yorumları okursan anlarsın zaten %90ı olumsuz yorumların diğerleride yeni kayıtta adamların sölediğini söyleyen daha gitmemiş insanlar :)
Ben yarın karabüğe gitmeyi planlıyorum.
-
stabilo bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Sana sormamıştım, sende kankam ol tamam :D
-
DevilRullz bunu yazdıstabilo bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Sana sormamıştım, sende kankam ol tamam :D
aynen yanlış görmüşüm ahaha
-
Easx bunu yazdıstabilo bunu yazdı
Hocam bende Karabüğe gidiyorum.Yurtta kalıcam (karabük altınkalem yazarsan bulursun) şahsen yurdu çok beğendim 2 kişilik odaları dolmuştu 3'e kaldık bende 3 istiyordum zaten dediğim gibi ben beğendim yani baya büyük bi yurt karma yurt kızlı erkekli yemekhanesi olsun odaları olsun ferah ve güzel işte tek sıkıntım kafa dengi birilerine çatmak yoksa çekilmez.. aylık 600 lira yurt ücreti bu arada okula yürüme mesafesinde çok yakın
Bir de 2. öğretim harçları kalkmamıştı değil mi? İşin zor valla dostum :D
-
Easx bunu yazdıstabilo bunu yazdı
@Stabilo herkes altın kalemden uzak dur diyor kayıt olmadıysan kaç ordan. Bugüne kadar bir sene kalıpta iyi diyen bir kişiye denk gelmedim. Berbat biryermiş giden birdaha gitmiyormuş netteki yorumları okursan anlarsın zaten %90ı olumsuz yorumların diğerleride yeni kayıtta adamların sölediğini söyleyen daha gitmemiş insanlar :)
Ben yarın karabüğe gitmeyi planlıyorum.
Bende kalmadım ama başka daha iyi bir yurt yok karabük'te onu söyleyeyim gidince anlarsın zaten.
Bana kalırsa git karabük'e 2-3 gün pansiyonda kal ev ara yurt ara kendi gözlerinle gör. Milletin söyledikleri ile olmaz bu işler.
-
hocam moralini bozmak gibi olmasın ama karabük kadar soyguncu bir memleket görmedim. şehrin ekonomisi tamamen öğrenciyi sömürmek üzerine kurulmuş dikkat et kaptırma paranı.
kardeşim ev tutmuştu karabük toki evlerinde, emlakçı temizlikçi tutmuş, evi yarım yamalak temizlemiş tam 250 tl almışlar. Sonra internet bağlamak için telekomdan geliyorlar ama hatta sorun var diyip eletkrikçi çağırın diyorlar ve bir telefon numarası veriyorlar. gelen elektrikçi de telekom çalışanı mesai saati dışında gelip 60 tl ye yapıyor bağlantıyı.. hele spotçular tam felaket.. çamaşır makinesi, tv, buzdolabı almışlar. 3ü de bozuk ve 1 hafta yaptırmak için uğraştılar. ayrıca oç spotçu bozuk projeksiyon tv yi 350 tl ye satmış zar zor iade ettirdim onu.
smok3 tarafından 05/Ağu/13 18:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Sözlükte karabük lü varmı bilmiyorum ama. karşıma çıkan karabüklü ustalar işçiler hatta mühendisler nedense hep işini doğru düzün yapamayan pislik heriflerdi.
Üniversitede tanıdığım bütün karabüklüler bi kelek yaptı biri beni borca batırmak istedi evden atılmamı sağlamaya çalıştı. Bir tanesi de benzer yamuklar yapmaya çalıştı. Bir taneside müzik olaylarında önümü kesmeye devam ediyor :D
Dikkat et hocam oralarda.
Ve varsa bir karabüklü lütfen beni tersine ikna etsin karabüklüler hakkında.
-
ExpirE bunu yazdı
Sözlükte karabük lü varmı bilmiyorum ama. karşıma çıkan karabüklü ustalar işçiler hatta mühendisler nedense hep işini doğru düzün yapamayan pislik heriflerdi.
Üniversitede tanıdığım bütün karabüklüler bi kelek yaptı biri beni borca batırmak istedi evden atılmamı sağlamaya çalıştı. Bir tanesi de benzer yamuklar yapmaya çalıştı. Bir taneside müzik olaylarında önümü kesmeye devam ediyor :D
Dikkat et hocam oralarda.
Ve varsa bir karabüklü lütfen beni tersine ikna etsin karabüklüler hakkında.
Ben 4 yıldır buradayım üniversite dolayısıyla. Aslında gerçek karabüklüler çok iyiler. Harbiden söylüyorum bunu bak. Ama gel gör ki karabüğün %90'ı etraf illerden göçlerden oluşuyor. Yani kardemir de çalışmak için taa çankırıdıan oradan buradan etraf illerden gelmiş yerleşmiş zamanında. Karabük lü diye gördüğümüz çoğu kişi bunlar oluyor hep. Çok nadir de olsa sayılı ana baba dede dedenin dedesi misali karabüklü olanlarla tanıştım cidden çok yardımsever ve okumuş adamlardı hepsi.
Yoksa dediğin gibi çok pis şeyler dönmüş karabük ve hala dönmekte. Çok pis adamlarını biliyorum yakın vesilem ile ne pislikle dönüyor anlatamam sizlere.