Karabük Yurt-Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

http://www.kanal78.com.tr/genel/26-bin-kok-hint-keneviri-ele-gecirildi.html :D teksas firt 26bin kok aq

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

Desene Easx'in fikri değişti şimdi, sevmiştir karabüğü :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

koyde rahat edersin easx

domates, biber ek.. tavuk kes , izgara , mangal yap .. misafir agirla.. yesilliklerin icinde kafana gore bahcende.

hem koyde halk kurnaz , kolpa oynamaz o kadar. koy kahvesinde demli cay sonrasi dere kenarinda cigara falan. kampuse 15-30 dakika mesafe koyleri kovala derim.

hem ekonomik hem rahat olur. okulu ekmek daha zevkli olur. yagmur camurda mis gibi yat koy daminda :D simdi kalkip taaa burdan okula mi gidilir hesabi ... :P

tam benlik yermiş :D ha eski kötü alışkanlıklara başlıyasım var :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ulan 26 bin kök sigara yakalatmış herifler savcılık serbest bırakmış amk :D

Ben 2 tane eksem 10 sene yerim :D

Ama sevdim bu köyü :D herkes içicidir şimdi orda. Eski kafada olsam kovalardımda bilemiyorum şimdi kararsız kaldım :D

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

esrar icmek kotu bisey degil , bokunu cikarmadan , ozenti , dayilik , gotluk , berdusluk babinda kullanmadiktan sonra..

tutunsuz icmeniz onerilir , en azindan az ince kiyilmis tutunle sarin.

nezleye gribe birebir iyi gelir (bogazinin sis oldugu gunlerde kullanmamak uzere),

kan sekerini dusurur , metabolizma ve mideye ayar verir,

ise odaklanma ve konsantrasyonu yukseltir,

keyif verip , kacan uykuyu yerine getirir.

onemli olan yeri , saati ve kullanim sekli.

karabuk safranbolu

samsun carsamba 

karadenizin saglam cigara mevkileri.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Ulan 26 bin kök sigara yakalatmış herifler savcılık serbest bırakmış amk :D

Ben 2 tane eksem 10 sene yerim :D

Ama sevdim bu köyü :D herkes içicidir şimdi orda. Eski kafada olsam kovalardımda bilemiyorum şimdi kararsız kaldım :D

Kaçırma bu fırsatı kanka :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

hocam bende karabükte okuyorum , Pansiyonlar var öğrenci pansiyonları onları araştır istersen birde.

Önerebileceğin neresi var hocam. 

mesela safranboluda kranköy meydana in eski perşembe pazarı diye sor , o sokağa gir  , birsürü pansiyon var çoğu öğrenci pansiyonu

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Elysion bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

hocam bende karabükte okuyorum , Pansiyonlar var öğrenci pansiyonları onları araştır istersen birde.

Önerebileceğin neresi var hocam. 

mesela safranboluda kranköy meydana in eski perşembe pazarı diye sor , o sokağa gir  , birsürü pansiyon var çoğu öğrenci pansiyonu

Anladım hocam bayramdan sonraki ilk gün gidicem karabüğe bakalım ne var ne yokmuş

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

selam...

uzun zamandır buralarada yoktum. Askerlik falan derken gittik geldik. Bu konuya cepten yazmaya çalıştım ama olmadı. 

Karabükün merkezinin havası kirli, ilçelerinin havası temizdir. Özellikle Yenice ilçesinin. Malum merkezde demir çelik fabrikası ve haddehaneler havayı baya bir kirletiyor. Sabah kalktığınızda kötü bir kokuyla karşılaşırsınız.

Üniversite Kastamonu yolu üzerinde Yüzüncü yıl mah. bulunmakta. Üniversitenin yakın olduğu yüzüncü yıl ve beşbin evlerde kiralar haddinden fazla. Bir öğrencinin kaldıramayacağı boyutlarada kadar çıktı. İleride doygunluğa ulaşınca kira fiyatlarında bir düşme olacaktır sanırsam. Yurt ve pansiyon durumlarını pek bilmiyorum.

Safranbolu ilçesinde ev kiraları nasıldır bilmem ama Karabük merkezde üniversiteye tek vasıta ile gidebileceğiz mahallelerde kira fiyatları gayet uygun. Ama eşyalı ev bulmanız çok azdır. Yeni Mah. olsun Namık Kemal Mah olsun, Soğuksu tarafları olsun kiralar uygun fiyattadır. Buralaradan üniversiteye tek vasıta ile ulaşabilirsiniz. Ulaşım maksimum 30 dk geçmez. Öğrenci 1 lira. 

Kısacası Karabük merkezdeki mahallelerde kira fiyatları gayet uygun. 

Geldiğinizde size yardımcı olurdum ama bende Marmara Üniye gidiyorum. 

Daha fazla bilgi için Face/maliacikgoz oradan mesaj atın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Karabük an itibariyle sollanmıştır :D

1 milyon 30 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

http://haber.mynet.com/yasam/bakanliga-ait-tarlada-hint-keneviri-756415-1

srsr_mnyk tarafından 07/Ağu/13 17:28 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5547 Toplam Mesaj: 59