Karabük Yurt-Ev
-
Ayazz bunu yazdıEasx bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Tercih sonuçları açıklandı başlığında senin mesajını alıntılayarak gerekli bilgileri yazmıştım aslında. Arkadaşım memur orada o bile bulamadı hala düzgün ev. Merkez kampüste okuyacaksan 100.yıldan tut ama 750 + TL den başlar ev kiraları.
Hatırlamıyorum hocam valla kafa allak bullak. Ama dediğin gibi 750'den başlıyor kiralar eşya alsam onun taksidiyle yine gelir 850ye. Yurt daha mantıklı. Yada 3+1e 3 kişi çıkmak lazım ama onada düzgün arkadaş bulmak zor olur kafa dengi. Ben herkesle anlaşamam.
Kıl tüy adamlada uğraşamam. Yok laptopun ışığı gözüme vurdu yok tıkırdama kıçım ağrıyo başım ağrıyo gelemem böle şeylere rahat adam olcak benim ev arkadaşım . O yüzden tek çıkmaya çalışıyorum oda bütçeyi zorlar gibi :/
Doğru düzgün işte bulunmuyormuş dükkanlar nasılsa biri olmasa diğer öğrenci gelir diye 15 20 liraya eleman çalıştırıyorlarmış.
Aslında oraların yerlisi bir müridin tanıdığına filan denk gelsem şöyle okul boyunca hem çalışıp hem okuyacağım güzel bir iş bulabilsem mükemmel olur.
Mesajına bakıyorum tekrardan
Mesajların devamını okumadım ama tanımadığın insanlarla eve çıkmak daha iyi bana kalırsa. 4 yılda 15 civarı ev değişmiş biri olarak söyleyebilirim ki, birini tanıdıktan sonra eve çıkınca oturup ben bunlardan bunlardan hoşlanmıyorum arkadaş kendine çeki düzen ver diyemiyorsun. Göz yummak zorunda kalabiliyorsun. Ya da kavga edebiliyorsun en sonunda.
O yüzden tavsiyem hiç tanımadığın iki kişiyle eve çıkıp eve çıkarken de prensiplerinden bahsetmektir en doğrusu. Aklının bir köşesinde bulunsun derim.
Hacı ben derim ya o konuda sıkıntı yok. 1 senede bır ınsanı tanıyamazsın zaten . Sadece huyunu suyunu azda olsa bıldıgın muhabbetının oldugu bı ınsanla cıkarsan bıraz eglencelı olur evde 2 yabancı olmazsın. Yerı gelırsede sıktırı koyarım cokda umrumda degıl yanı arkadastan bıkmısım amk . Bır eksık bır fazla farketmıyor benım ıcın
-
hocam bende karabükte okuyorum , Pansiyonlar var öğrenci pansiyonları onları araştır istersen birde.
-
Elysion bunu yazdı
hocam bende karabükte okuyorum , Pansiyonlar var öğrenci pansiyonları onları araştır istersen birde.
Önerebileceğin neresi var hocam.
-
burhan808 bunu yazdı
yok öğrenci değilim.
hafız 250 nufuslu köy dediğin yere zamanında ilçe yapalım demişlerde o zamanın köylüleri cuma pazarından oluruz diye reddetmişler. yani aslında orası benim çocukluğumda daha gelişmiş bir yerdi, sağlık ocağı karakol falan o zamanlardan kalma diyebiliriz.
evet cuma pazari olayi super
toprakcuma fena yer degil hafiz, hala ekiyorlar mi oralarda bilmem ama guzel cigarasi vardi zamaninda..
-
hojucuk bunu yazdıburhan808 bunu yazdı
yok öğrenci değilim.
hafız 250 nufuslu köy dediğin yere zamanında ilçe yapalım demişlerde o zamanın köylüleri cuma pazarından oluruz diye reddetmişler. yani aslında orası benim çocukluğumda daha gelişmiş bir yerdi, sağlık ocağı karakol falan o zamanlardan kalma diyebiliriz.
evet cuma pazari olayi super
toprakcuma fena yer degil hafiz, hala ekiyorlar mi oralarda bilmem ama guzel cigarasi vardi zamaninda..
Tam benlik yer hocam :D
-
koyde rahat edersin easx
domates, biber ek.. tavuk kes , izgara , mangal yap .. misafir agirla.. yesilliklerin icinde kafana gore bahcende.
hem koyde halk kurnaz , kolpa oynamaz o kadar. koy kahvesinde demli cay sonrasi dere kenarinda cigara falan. kampuse 15-30 dakika mesafe koyleri kovala derim.
hem ekonomik hem rahat olur. okulu ekmek daha zevkli olur. yagmur camurda mis gibi yat koy daminda :D simdi kalkip taaa burdan okula mi gidilir hesabi ... :P
-
hojucuk bunu yazdı
koyde rahat edersin easx
domates, biber ek.. tavuk kes , izgara , mangal yap .. misafir agirla.. yesilliklerin icinde kafana gore bahcende.
hem koyde halk kurnaz , kolpa oynamaz o kadar. koy kahvesinde demli cay sonrasi dere kenarinda cigara falan. kampuse 15-30 dakika mesafe koyleri kovala derim.
hem ekonomik hem rahat olur. okulu ekmek daha zevkli olur. yagmur camurda mis gibi yat koy daminda :D simdi kalkip taaa burdan okula mi gidilir hesabi ... :P
Hoca köyde jandarma yok mu ne cigarası ekiyorlar :D
-
DevilRullz bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
koyde rahat edersin easx
Hoca köyde jandarma yok mu ne cigarası ekiyorlar :D
Kim takar candarmayı :D dur ben şu köylere bakayım :D ulan köpeğide verdim aklıma gelseydi vermez itimide alırdım :D
-
jandarmanin oldugu yerde ekseriyetle daha fazla doner bu isler .. jandarma dibinde aramiyor oteye beriye gidiyor denetime diye :D
vaktiyle cok cok yuklu bi miktar tarla yakalanmisti orada :D ondan sonra nasil donuyor isler bilmiyorum
-
hojucuk bunu yazdı
jandarmanin oldugu yerde ekseriyetle daha fazla doner bu isler .. jandarma dibinde aramiyor oteye beriye gidiyor denetime diye :D
vaktiyle cok cok yuklu bi miktar tarla yakalanmisti orada :D ondan sonra nasil donuyor isler bilmiyorum
Hahah amk şehri bildiğin texas mı la? :D Haberlerde hiç karabük lafını duymuyoruz da amk ilk defa sizden duyuyorum :S