Karabük Yurt-Ev

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

selam...

uzun zamandır buralarada yoktum. Askerlik falan derken gittik geldik. Bu konuya cepten yazmaya çalıştım ama olmadı. 

Karabükün merkezinin havası kirli, ilçelerinin havası temizdir. Özellikle Yenice ilçesinin. Malum merkezde demir çelik fabrikası ve haddehaneler havayı baya bir kirletiyor. Sabah kalktığınızda kötü bir kokuyla karşılaşırsınız.

Üniversite Kastamonu yolu üzerinde Yüzüncü yıl mah. bulunmakta. Üniversitenin yakın olduğu yüzüncü yıl ve beşbin evlerde kiralar haddinden fazla. Bir öğrencinin kaldıramayacağı boyutlarada kadar çıktı. İleride doygunluğa ulaşınca kira fiyatlarında bir düşme olacaktır sanırsam. Yurt ve pansiyon durumlarını pek bilmiyorum.

Safranbolu ilçesinde ev kiraları nasıldır bilmem ama Karabük merkezde üniversiteye tek vasıta ile gidebileceğiz mahallelerde kira fiyatları gayet uygun. Ama eşyalı ev bulmanız çok azdır. Yeni Mah. olsun Namık Kemal Mah olsun, Soğuksu tarafları olsun kiralar uygun fiyattadır. Buralaradan üniversiteye tek vasıta ile ulaşabilirsiniz. Ulaşım maksimum 30 dk geçmez. Öğrenci 1 lira. 

Kısacası Karabük merkezdeki mahallelerde kira fiyatları gayet uygun. 

Geldiğinizde size yardımcı olurdum ama bende Marmara Üniye gidiyorum. 

Daha fazla bilgi için Face/maliacikgoz oradan mesaj atın.

Eyv hocam. İlk sene ev işi zor olacak gibi. Karabük halkının gözünün doyması lazım

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Bölüm olarak ne okuyacaksın , birde safranboludamı karabüktemi merak ettim ?

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

bu konuda benimde mesajım bulunsun :D karabukun minübüsleride süper :D

#....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Elysion bunu yazdı

Bölüm olarak mekatronik mühendisliği karabükte okucam hocam.

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

hadi hayırlısı allah utandırmasın

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Elysion bunu yazdı
    Easx bunu yazdı
    Elysion bunu yazdı

hadi hayırlısı allah utandırmasın

İnş hocam

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Voltran mühendisliğimi okuyacaksın? Bölümünü kıskandım ama karabükte çekilmez. Azda olsa bilirim karabüğü. Birçok yeri 2.dünya savaşında nazilerin bombaladığı polonya şehirleri gibi harabe, kırık dökük, eski binalarla doludur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Voltran mühendisliğimi okuyacaksın? Bölümünü kıskandım ama karabükte çekilmez. Azda olsa bilirim karabüğü. Birçok yeri 2.dünya savaşında nazilerin bombaladığı polonya şehirleri gibi harabe, kırık dökük, eski binalarla doludur.

Sağlık olsun hocam burası denk geldi artık gzelliklerine bakıcaz :) tabi varsa

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 5533 Toplam Mesaj: 59