Kasım 2015 Celbi Uzun Dönemler Açıklandı
-
Evet müritler 95/4 gidicek uzun dönem erler için acemi dönem yerleri açıklandı, varmı tbt den gidecek olanlar,
ikincisi, 2. gruba çıkmışım aralıkta gidicem sivas piyade eğitim komutanlığı çıkmış burası hakkında bilgi sahibi olan müritlerden dağıtımlarla, ortamla vs ilgili varsa bilgilerini yazmalarını istiyorum,
-
Hayırlı olsun.
Kısa dönem gideceğim açıklanması için 23 Ekim i bekliyorum.
-
bende 23 ekimi bekliyorum bakalım ne çıkacak.
hayırlı olsun sana da kardeşim
-
arkadaşım gitti komutanı askere lan dedi diye ceza almış. çok basit diyor. yer iskenderun
-
Teğmen yapmıştım ben ama baya zordu egirdirde otturduler hey gidi gunler :)
-
Şimdi vatan millet sakaryacılar ve çok bilmiş kendini bi bok sananlar gelirler :) bu arada hayırlı olsun gidecek olan arkadaşlara ;)
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
Şimdi vatan millet sakaryacılar ve çok bilmiş kendini bi bok sananlar gelirler :) bu arada hayırlı olsun gidecek olan arkadaşlara ;)
Sen şimdi burda vatan millet sakaryacı mısın çok bilmiş kendini bi bok sananlardan mısın ? :P
-
Yolunuz açık olsun.Keşke gitmeseydiniz 6-12 ay gençliğinize yazık
-
arkadaşlar bende kısa dönem için 23 ekimi bekliyorum kasım celbi için acaba kasımın kaçında alırlar askere
-
95 e 4 :D mezar taşım mk :D gidinde görün ebenizin amını askerlik seex yeri vazelinde götürün
-
Karargahı bassınlar kılımı kıpırdatırsam şerefsizim. Subaylar kadar şerefsiz adi insan musveddesi tanımadım. Askeri okulda bunların beynini yıkamışlar Korgeneralin Genelkurmay Başkanına yaptığı tapınma ayinini görünce alayının köküne kibrit suyu dedim... Gitmeden önce ne güzel ailemdeki herkes gibi askerlik yapacağım diyordum. bu askeri düzende kılımı kıpırdatırsam şerefsiz adiyim.