Kasım 2015 Celbi Uzun Dönemler Açıklandı
-
Olgunisik bunu yazdıZodiac bunu yazdı
Evet müritler 95/4 gidicek uzun dönem erler için acemi dönem yerleri açıklandı, varmı tbt den gidecek olanlar,
ikincisi, 2. gruba çıkmışım aralıkta gidicem sivas piyade eğitim komutanlığı çıkmış burası hakkında bilgi sahibi olan müritlerden dağıtımlarla, ortamla vs ilgili varsa bilgilerini yazmalarını istiyorum,
Vay be! Gidince oradaki dağlara taşlara selam söyle benden. Ben de askerliğimi sivasta yapmıştım. 98/4 tertipdim. Selamı çok söyle hatırlayanım kalmamıştır derler ya öyle birşey.
Ben hem acemiliği hemde ustabirliğini sivasta yaptım. Aman diyim sen yapma. Çok soğuktur. Ruhun donar. Ayazı da vardır. 2 saatlik nöbetleri 15 dakikaya düşürürlerdi zira sabit olarak dışarda ne kadar kalın giyinirsen giyin daha fazla duramazsın. Çok soğuktur. Gerçi sen acemisin nöbetle pek işin olmaz.
Sivasta 2 birlik var. Biri şehir içindeki merkez birde temeltepedeki birlik var. Temeltepedeki birlik daha zordur.
Oha 98 oldu mu :/
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıOlgunisik bunu yazdıZodiac bunu yazdı
Evet müritler 95/4 gidicek uzun dönem erler için acemi dönem yerleri açıklandı, varmı tbt den gidecek olanlar,
ikincisi, 2. gruba çıkmışım aralıkta gidicem sivas piyade eğitim komutanlığı çıkmış burası hakkında bilgi sahibi olan müritlerden dağıtımlarla, ortamla vs ilgili varsa bilgilerini yazmalarını istiyorum,
Vay be! Gidince oradaki dağlara taşlara selam söyle benden. Ben de askerliğimi sivasta yapmıştım. 98/4 tertipdim. Selamı çok söyle hatırlayanım kalmamıştır derler ya öyle birşey.
Ben hem acemiliği hemde ustabirliğini sivasta yaptım. Aman diyim sen yapma. Çok soğuktur. Ruhun donar. Ayazı da vardır. 2 saatlik nöbetleri 15 dakikaya düşürürlerdi zira sabit olarak dışarda ne kadar kalın giyinirsen giyin daha fazla duramazsın. Çok soğuktur. Gerçi sen acemisin nöbetle pek işin olmaz.
Sivasta 2 birlik var. Biri şehir içindeki merkez birde temeltepedeki birlik var. Temeltepedeki birlik daha zordur.
Oha 98 oldu mu :/
88 dir o yanlış yazmıştır bence :D
-
yarın yola koyuluyorum müritler kalın sağlıcakla,
-
Zodiac bunu yazdı
Sen dahil tüm mehmetçikler Allah'a emanet ;) Şimdiden hayırlı tezkereler.
-
coLin bunu yazdıZodiac bunu yazdı
Sen dahil tüm mehmetçikler Allah'a emanet ;) Şimdiden hayırlı tezkereler.
Buralar 23 güne şikayetvar.com a sdöner
-
Allah yardımcın olsun. hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel inş.
-
selam müritler sivas temeltepe buz cehenneminden canımı zorda olsa kurtarmış bulunmaktayım ustalık 5.zırhlı tugay kilis hudut karakolu çıktı suriye sınırı, fakat bağlı olduğu tugay komutanlığı gaziantepte bulunuyor, benim direk kilise karakola mı yoksa gaziantepteki tugay komutanlığına mı gitmem gerek kayıt için bilen müritler yazarsa sevinirim son 2 günüm,