Kasım Celp Yedek Subay Askere Gidecekler.
-
Saat 14.05 gene yok
-
leadertay bunu yazdı
Saat 14.05 gene yok
Simdi bir bilgi aldim. En gec 4e kadar aciklanacak bekleme de kalin
DrKeworks tarafından 20/Eki/17 14:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Ağaç oldum.
-
Bana de_dust2 çıkmış.
-
Açıklayamayacaksan neden saat verip güven zedelersin ki ey TSK :)
-
Bir yerde 1 hafta sonraya atmışlar diye okumuştum ana neresi olduğunu hatırlamıyorum :/
-
mavii bunu yazdı
Bir yerde 1 hafta sonraya atmışlar diye okumuştum ana neresi olduğunu hatırlamıyorum :/
Sanmıyorum hocam. 30 Ekim ile 1 Kasım arası A grubu teslim olacak. Sevk tarihinden 3 gün önce açıklaması sıkıntı. Zannımca ya bugün açıklanır veyahut pazartesi.
-
mavii bunu yazdı
Bugun aciklarlar hocam. Saat 4e kadar aciklanir. Bu adamlar her yil ayni seyi yapiyor. Tarih saat verip milletle tastas geciyolar. Her yil ayni terane
-
mamak/kıbrıs çok çıkacak her kasım gibi :) açıklanır birazdan
-
KingsOfDemons bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Beyler biz 366 gittik. Saat 11de aciklanacak deyip saat 2 de acikladilar. Saat 2 yi bekleyin...
Edit: Torunlar bot bagliyor senligi level 369 :P
Hocam sizin dönem havacı çok aldılar diye hatırlıyorum. Siz hangi sınıf olarak gittiniz askere? Ayrıca bu dönemde havacı alımları hakkında bilginiz var mı ?
Bende 357 kdy olarak yaptım. Bizide hep doğuya gönderdiler. Antalyada acemi birliğini yapanların tamamı doğuya gitti. Denediler doğuda kısa dönem işe yarayacak mı diye. Yaramadı demek ki.