Kasım Celp Yedek Subay Askere Gidecekler.
-
Eğitim Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
Esas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI ALB.NURİ PAMİR KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
Opsiyonel_Bilgiler tarafından 20/Eki/17 20:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Eğitim Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİEsas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI ALB.NURİ PAMİR KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
Çileburgaz pardon lüleburgaz :D 2010 da uzun dönem askerlik yaptım rahat yerdir.2 kışla var dora ve Pamir sen dora kışkayacaksın diye hatırlıyorum. Merak ettiğin husus varsa şaaapabilirim
-
Eğitim BirliğiİKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBULEsas Birliği28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ TOP.A. 1 İNCİ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 105/24,5 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / MAGOSA / MAGOSA
-
bolu_beyi bunu yazdı
Eğitim BirliğiİKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / İSTANBUL MALTEPE / İSTANBULEsas Birliği28 İNCİ MKNZ.P.TÜM. 28 İNCİ TOP.A. 1 İNCİ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 105/24,5 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / MAGOSA / MAGOSA
Hoh buda bnim acemiliğimi yaptığım yer :D güzel yerdir hayırlı olsun
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıOpsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
Eğitim Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİEsas Birliği 65 İNCİ MKNZ.P.TUG.K.LIĞI ALB.NURİ PAMİR KIŞLASI EMN. VE MHF.TK. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
Çileburgaz pardon lüleburgaz :D 2010 da uzun dönem askerlik yaptım rahat yerdir.2 kışla var dora ve Pamir sen dora kışkayacaksın diye hatırlıyorum. Merak ettiğin husus varsa şaaapabilirim
galiba ikisine de gidiyorum. rahat mı cidden :D
-
Hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum arkadaşlar. Güle güle gidip, güle güle gelin.
-
kısa dönem 2. celp dönemi(aralık)
acemi ankara mamak
usta erzurum merkez
Kışın ortasında donduk desenize.
Erzurumlular PM :D
Ephesus tarafından 20/Eki/17 20:38 tarihinde düzenlenmiştir -
mebs okl. ve eğt.mrk.k.liği/ankara mamak acemi birliğim
k.k. kh. des. kt. gr. k.lığı (tören) çankaya ankara esas birliğim
tören nedir bilen varmı ?
-
Arkadaşa Gemlik Veteriner Okulu çıktı, kendisi Samsun veteriner mezunu, bilen eden var mı oradan nereye çıkar usta birliği? rahat olur mu? tek çocuk, batı kütüklü.(Balıkesir/Edremit)
-
KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
2. CELP DÖNEMİ (ARALIK)
KISA DÖNEM
ACEMİ - ANKARA/MAMAK
USTA - TEKİRDAĞ/MERKEZ
Arkadaş temmuzdan beri bekliyorum 2. celp nedir yav? :S
Bu dönem sanırım çok az yedek subay alımı oldu.