Kasım Celp Yedek Subay Askere Gidecekler.
-
DrKeworks bunu yazdımavii bunu yazdı
Bir yerde 1 hafta sonraya atmışlar diye okumuştum ana neresi olduğunu hatırlamıyorum :/
Bugun aciklarlar hocam. Saat 4e kadar aciklanir. Bu adamlar her yil ayni seyi yapiyor. Tarih saat verip milletle tastas geciyolar. Her yil ayni terane
Hadi bakalım inşallah hocam 20 dk kaldı :)
-
livane bunu yazdıKingsOfDemons bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Beyler biz 366 gittik. Saat 11de aciklanacak deyip saat 2 de acikladilar. Saat 2 yi bekleyin...
Edit: Torunlar bot bagliyor senligi level 369 :P
Hocam sizin dönem havacı çok aldılar diye hatırlıyorum. Siz hangi sınıf olarak gittiniz askere? Ayrıca bu dönemde havacı alımları hakkında bilginiz var mı ?
Bende 357 kdy olarak yaptım. Bizide hep doğuya gönderdiler. Antalyada acemi birliğini yapanların tamamı doğuya gitti. Denediler doğuda kısa dönem işe yarayacak mı diye. Yaramadı demek ki.
Bende 337 kd olarak hem acemiligi hem de ustaligi Ankara Güvercinlikte yaptim. 329 olarak yapcakken ertelemistim. O zman farkli yere göndermiyolardi kisalari. Oldugun yerde kaliyodun. Bizden sonra baska yere göndermeler basladi.
Florenzi tarafından 20/Eki/17 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Florenzi bunu yazdılivane bunu yazdıKingsOfDemons bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Beyler biz 366 gittik. Saat 11de aciklanacak deyip saat 2 de acikladilar. Saat 2 yi bekleyin...
Edit: Torunlar bot bagliyor senligi level 369 :P
Hocam sizin dönem havacı çok aldılar diye hatırlıyorum. Siz hangi sınıf olarak gittiniz askere? Ayrıca bu dönemde havacı alımları hakkında bilginiz var mı ?
Bende 357 kdy olarak yaptım. Bizide hep doğuya gönderdiler. Antalyada acemi birliğini yapanların tamamı doğuya gitti. Denediler doğuda kısa dönem işe yarayacak mı diye. Yaramadı demek ki.
Bende 337 kd olarak hem acemiligi hem de ustaligi Ankara Güvercinlikte yaptim. 329 olarak yapcakken ertelemistim. O zman farkli yere göndermiyolardi kisalari. Oldugun yerde kaliyodun. Bizden sonra baska yere göndermeler basladi.
Yer seçenler için iyi haber :) , benim için neresi çıkarsa çıksın gidip geleceğim Allah'ın izniyle.
-
saat 4 de oldu ses yok. bizim iş yattı galiba hocalar :D
-
Ephesus bunu yazdı
saat 4 de oldu ses yok. bizim iş yattı galiba hocalar :D
Öyle görünüyor :)
-
yarına kesin
birde oyle düsünün
-
Askerlik iptalmiş. Genel kurmay başkanı yokmuş
-
açıklanmış
K.K. LOJ. K. MÜHT. K. 4'ÜNCÜ MÜHT. K. YRDC. 47'NCİ MÜHT. BL. K.LIĞI
https://www.tahribat.com/forum/askerlik-neresi-cikar-bilene-1-yillik-domain-100223
sayfa 19
DJ_Alper tarafından 20/Eki/17 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
bence gece falan açıklanır, bi tanıdğıma öyle olmuş
-
Iruretta bunu yazdı
Askerlik iptalmiş. Genel kurmay başkanı yokmuş
Genel kurmay başkanı derse geç kaldı beyler askerlik düşmüş kimse yok yazılmayacak.
Ephesus tarafından 20/Eki/17 16:20 tarihinde düzenlenmiştir