Kasım Celp Yedek Subay Askere Gidecekler.
-
zgmanco bunu yazdı
İzmir foça jandarma komando yedek subay
Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
owwww yeaaah :) helall
-
Hayirli olsun beyler herkese. Soran olmuş; benim de mebs okul acemi. Aralik mamak mebs okulcular pmlesin orgutlenelim :D
Benim disimda erzuruma giden birini gormedim. Sürgün edildim resmen :D
-
zgmanco bunu yazdı
Ordan eitim sonrası dağıtım yapılacak. Bilecik Tugay a gelirsen mesaj at.
-
Ephesus bunu yazdı
Hayirli olsun beyler herkese. Soran olmuş; benim de mebs okul acemi. Aralik mamak mebs okulcular pmlesin orgutlenelim :D
Avukatlara ölüüüüümmm :D
-
Ephesus bunu yazdı
şimdi sana hayatının kıyağını yapıp bir tavsiye vereceğim kesinlikle yapman lazım
çarşıya çık ve sibiryaya gitmek için alış veriş yaptığını düşünerek alış veriş yap
en kalın ne bulabiliyorsan sıcak tutacak akrilik pamuklu penye türü ne varsa alıyorsun.
eğer sıcak memleket adamıysan şimdiden acıyorum sana.
1 metrelik kara, -30 derece sıcaklığa hazır ol. "Tüküreyim böyle iklime" diyeceksin tükürüğün yere buz düşecek.
ağlayacaksın göz yaşı yüzünde donacak. yanından Adrian Lima geçse soğuktan kafanı çevirip bakacak halin olmayacak :)
kalorifer soba denilen aletin " ışınlanmadan daha ileri bir teknoloji " olduğunu düşüneceksin :) resmen sarılacaksın.
dışarıdan içeri girdiğinde kan akışının normal hale gelmesi 15 dk alacak.
Eğer arkadaşın dışarda seni bir sebepten fazladan tutacak olursa, özellikle gece. En kibar çocukta olsan envai çeşit küfür etmeyi öğrenirsin :)
Eğer aniden elektrikler giderse korkma, yoğun kar yağışındandır o :)
sular kesilirse, işte bundan kork ! çünkü boru donmuştur. ısıtıp açmak zorundasınız :(
bütün askere gidecek herkese hayırlı teskereler dilerim :)
siz yokken buralar bize emanet, Vatan da size emanet arkadaşlar.
umarım "hayatımdaki en güzel anılarım " demeniz dileğiyle.
futurist tarafından 21/Eki/17 16:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Isparta Eğirdir'e düşen varsa Allah kolaylık versin :)
Oradan geçtim bende ve gerçekten çok zor şartları :))
Sonra'da Hakkari / Şemdinli / Aktütün'de aldık soluğu.
-
DrKill bunu yazdı
USTA Birliğim SİİRT JANDARMA çıktı beyler. Ankara'dan en güvenli nasıl geçiş yapabilirim? Diyabakır'a uçak sonra batman üzerinden otobüs felan mı?
Siirt e gitmiş arkadaşlar mesaj atsın şimdiden rotamı belirleyeyim..
Hayırlı tezkereler herkese.
siirte uçak var zaten hocam. Belki sadece istanbuldan vardır bakmak lazım ama şırnaka uçak bileti bulamayınca siirt üstünden gelmeyi düşünmüştüm.
-
futurist bunu yazdıEphesus bunu yazdı
şimdi sana hayatının kıyağını yapıp bir tavsiye vereceğim kesinlikle yapman lazım
çarşıya çık ve sibiryaya gitmek için alış veriş yaptığını düşünerek alış veriş yap
en kalın ne bulabiliyorsan sıcak tutacak akrilik pamuklu penye türü ne varsa alıyorsun.
eğer sıcak memleket adamıysan şimdiden acıyorum sana.
1 metrelik kara, -30 derece sıcaklığa hazır ol. "Tüküreyim böyle iklime" diyeceksin tükürüğün yere buz düşecek.
ağlayacaksın göz yaşı yüzünde donacak. yanından Adrian Lima geçse soğuktan kafanı çevirip bakacak halin olmayacak :)
kalorifer soba denilen aletin " ışınlanmadan daha ileri bir teknoloji " olduğunu düşüneceksin :) resmen sarılacaksın.
dışarıdan içeri girdiğinde kan akışının normal hale gelmesi 15 dk alacak.
Eğer arkadaşın dışarda seni bir sebepten fazladan tutacak olursa, özellikle gece. En kibar çocukta olsan envai çeşit küfür etmeyi öğrenirsin :)
Eğer aniden elektrikler giderse korkma, yoğun kar yağışındandır o :)
sular kesilirse, işte bundan kork ! çünkü boru donmuştur. ısıtıp açmak zorundasınız :(
bütün askere gidecek herkese hayırlı teskereler dilerim :)
siz yokken buralar bize emanet, Vatan da size emanet arkadaşlar.
umarım "hayatımdaki en güzel anılarım " demeniz dileğiyle.
Eskişehir'den gideceğim de soğuğa biraz antrenmanlıyız en azından hocam :D Ama geçen şubat Sivas'ta bulunmuştum. Sekiz yüz kat giysiyle "ulan bu ne soğuk" deyip titriyordum. Orası daha doğu. Bakacağız artık :D Tavsiyeler için teşekkürler :)
-
qoqo bunu yazdızgmanco bunu yazdı
Ordan eitim sonrası dağıtım yapılacak. Bilecik Tugay a gelirsen mesaj at.
Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Can yakıcı bir yer diyorlar ama hayırlısı olsun.
-
CgtyAy bunu yazdı
Eğitim birliği : 11. Komando karargah tugayi karargah denizli merkez
Esas birlik : denizli kişla gazino müdürlüğü denizli merkez
Rahatmidir beyler buralar ?
Eyvah Eyvah ben 11. Komando tugayı söke garnizon komutanlığında yaptım sürgün yeri garnizon komutanı rdmleri denizliye yolladı buranın adı çıkmış temizlemek lazım dedi. Hep kısa dönem kaldık söke de :) piyadeler var of of adamlar bonzai çekip araba aks ı ile halter çalışıyolardı amk :)
Ama kışla gazino dediği komutanların yemek yiyip içtiği takıldığı orduevidir hocam yemek sorunu yaşamazsın. Hehehe bu açıdan bak kötü yemek cıkarsa yemekhanedeki arkadasına soylersin 2.köfte atar mis :D
bamboocha tarafından 22/Eki/17 01:10 tarihinde düzenlenmiştir