folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Katılımevim, Birikimevim, Fuzul Ev Tarzı Kuruluşlar Güvenilir Mi ?

Katılımevim, Birikimevim, Fuzul Ev Tarzı Kuruluşlar Güvenilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

şunu anlamadım. sürekli taksit taksit para yatırıyoruz, daha sonra yatırdığımız parayı geri mi alıyoruz?

neden alıyoruz, o parayla ev alabiliyor muyuz?

kendimiz biriktirsek ne farkı var?

en önemlisi, kendi sitelerinde neden doğru düzgün bi bilgi yok.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

şunu anlamadım. sürekli taksit taksit para yatırıyoruz, daha sonra yatırdığımız parayı geri mi alıyoruz?

hocam kadin günleri nasil oluyor hic duymadin mi.. Ayni mantik..

Sen her ay para veriyorsun ama toplam atiyorum 80 ay. Yani sen 80 ay boyunca para veriyorsun..

Ama ihtiyacin olan parayi atiyorum 34. ayda aliyorsun. Yani kendin biriktirirsen 80 ayda alacagin parayi, bu sistemle 34. ayda alabiliyorsun. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam kadin günleri nasil oluyor hic duymadin mi.. Ayni mantik..

Sen her ay para veriyorsun ama toplam atiyorum 80 ay. Yani sen 80 ay boyunca para veriyorsun..

Ama ihtiyacin olan parayi atiyorum 34. ayda aliyorsun. Yani kendin biriktirirsen 80 ayda alacagin parayi, bu sistemle 34. ayda alabiliyorsun. 

+1

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

gidip konuşuyorsunuz

alacağınız ev ne kadar,soruluyor,yüzde on yada beş gibi peşinat isteniyor.sonra anlaştığınız miktarda taksitlere bağlanıyorsunuz.belli zamanlarda kuralar oluyor,çıkarsa toplu para alıyorsunuz.

kötü yanı vazgeçerseniz verdiğiniz peşinatı alamıyorsunuz

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

gidip konuşuyorsunuz

alacağınız ev ne kadar,soruluyor,yüzde on yada beş gibi peşinat isteniyor.sonra anlaştığınız miktarda taksitlere bağlanıyorsunuz.belli zamanlarda kuralar oluyor,çıkarsa toplu para alıyorsunuz.

Yanlış söyledin hocam. Peşinat başka, organizason ücreti başka. Kafa karıştırmayalım. Peşinat ödemek de şart değil. Eğer peşinat verirsen vaden kısalır ve borcunda düşer.

Organizasyon ücreti iade edilmez sadece.

Edit: Ben zamanında eminevim den ayrılırken organizasyon ücretini de vermişlerdi ama normalde vermiyorlar.

JOE tarafından 26/Ara/19 07:30 tarihinde düzenlenmiştir

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

gidip konuşuyorsunuz

Yanlış söyledin hocam. Peşinat başka, organizason ücreti başka. Kafa karıştırmayalım. Peşinat ödemek de şart değil. Eğer peşinat verirsen vaden kısalır ve borcunda düşer.

Edit: Ben zamanında eminevim den ayrılırken organizasyon ücretini de vermişlerdi ama normalde vermiyorlar.

Sende yanlış biliyorsun hocam. Organizasyonun bir kısmını da ödüyorlar.

(Organizasyon-KDV)/2 alabiliyorsun KDV düşüyorlar yarısı onlara kalıyor yarısını iade ediyorlar sözleşmede yazıyor. Vazgeçersen tek zararın bu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk taksidi vermeden vazgeçersen. Verdiğin tüm parayı alıyorsun. KDV düşüyorlar sadece organizasyondan.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    JOE bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

gidip konuşuyorsunuz

(Organizasyon-KDV)/2 alabiliyorsun KDV düşüyorlar yarısı onlara kalıyor yarısını iade ediyorlar sözleşmede yazıyor. Vazgeçersen tek zararın bu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk taksidi vermeden vazgeçersen. Verdiğin tüm parayı alıyorsun. KDV düşüyorlar sadece organizasyondan.

Hocam ben hem eminevimle hem birevimle sözlşme yaptım. İkisi de sözleşmede organizasyon ücreti iade edilmez yazıyordu. Ama Eminevim sürpriz yaptı bana sistemden çıkmak istedim birevim e geçecektim ve kurada çıkmıştım (şimdi düşünüyorum neden çıktım diye, bir ara gıcık olmuştum onlara. Pire için yorgan yaktım yani). Sonra bunlar bana organizasyon ücretinin kdv sini keserek geri verdiler. Ben beklemiyordum. Çünkü sözleşmede de vermeyiz yazıyordu. Neticede bu iki firma için de toplamda 3 adet sözleşmemde de bu organizasyon bedeli verilmez yazıyor. 

Bende böyleydi. Yani yanlış bilme bilmeme değil kendi durumu bu şekilde.

Not late for nothing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    JOE bunu yazdı
    alexfarrow bunu yazdı

gidip konuşuyorsunuz

Hocam ben hem eminevimle hem birevimle sözlşme yaptım. İkisi de sözleşmede organizasyon ücreti iade edilmez yazıyordu. Ama Eminevim sürpriz yaptı bana sistemden çıkmak istedim birevim e geçecektim ve kurada çıkmıştım (şimdi düşünüyorum neden çıktım diye, bir ara gıcık olmuştum onlara. Pire için yorgan yaktım yani). Sonra bunlar bana organizasyon ücretinin kdv sini keserek geri verdiler. Ben beklemiyordum. Çünkü sözleşmede de vermeyiz yazıyordu. Neticede bu iki firma için de toplamda 3 adet sözleşmemde de bu organizasyon bedeli verilmez yazıyor. 

Bende böyleydi. Yani yanlış bilme bilmeme değil kendi durumu bu şekilde.

6-7 yıl önce ben de eminevime girmiştim. 10 ay felan kalıp çıkmak durumunda kalmıştım. Organizasyon bedelini kuruşu kuruşuna geri iade ettiler.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

iyice çorba oldu bilgiler.

doğru düzgün tek tek hangi sistem nasıl işliyor, baştan sonra kadar açıklayıcı bir şekilde yazabilecek biri var mıdır?

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Herkes farklı bir şey diyor :) bunlar(eminevim fuzulevim güzel evim) herkese farklı bilgi veriyorsa güvenmemek mantıklı :S bilemiyorum altan

Cesnist tarafından 26/Ara/19 11:29 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
Toplam Hit: 9244 Toplam Mesaj: 80
taksitle ev