Kayip Tahribat.Com Bayragi
-
Arkadaslar Cebit 2008 de kaybolan bayragi ariyoruz.
yonetimdeki veya mod lardan kimsede yok.
bayragi elinde bulunduran arkadas benimle veya yonetimden bi arkadasla irtibata gecmesini rica ediyorum.
gozumuz gibi baktigimiz sakladigimiz bayragi, cebit bulusmalarina getirerek guzel bir govde gosterisi yapmaktayiz.
her yil geleneksel olan cebit bulusmasini bayraksiz gecirmek istemiyoruz.
sevgilerimle
underzero
-
abi ufak uzun bayrağı elimde bir ara tuttum sonra haberim yok birilerine verdim birileri kimlere verdi bilmıyom :| birilerinide bilmıyom :(
-
ben cebit e gelmedim onun için bende yok :) bi bayrağa sahip çıkamıyorsunuz hee :) resimlerden yola çıkın mobese lere bakın güvenlik kameralarına felan :)
-
mutlaka birisi almıştır vericem diye ulaşmaya calışıyordur yada odasının bi Köşesine Asmıştır :) Cebitten hatıra diye
-
abi bilişim fuarına girmeden önce içerde bana verdin bayrağı hatta bağladın bana :)
ondan sonra dışarı çıktık dışarıda fotoğraf çekindikten sonra rene hocanın çantasına koyduk bayrağı holy hocada vardı o ara orda ondan sonrasından haberim yok abi :|
edit:bi ara rene hocanın çantası yırtılmıştı orda düşmüştür :|
-
hacım sancak gitti g*t gitti :D
-
Sancağı bulana yada getirene 5bin lira ödül veriyoruz
-
genç muridin biri okulda hava atacam diye araklamıştır
)))
-
Diyeceğimin benzerini fastottoman demiş ve banlanmış. Ben demıyorum :D
Kimdeyse versın
-
şüphesiz isyancılar ziyandadır. bi şekilde çıkar ama umarım kötü bişey olmaz.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Sancağı bulana yada getirene 5bin lira ödül veriyoruz
-------------------------------baskıcıyı aradım 50 Ytl istedi msnde Resmini yolladım.. hemen yaparım dedi sen 5 bin Ytl hazırla..