Kayip Tahribat.Com Bayragi
-
bayrak hala kayip
cikip kimse bende veya su kiside diyemiyor mu ?
cebit te mi unuttuk yoksa ?
cebit i arayip kayip esya burosuna soracagim yoksa
-
yeni bir tbt bayrağı basılamazmı ki aynısından çok maliyetli bişe değildir herhalde..
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
yeni bir tbt bayrağı basılamazmı ki aynısından çok maliyetli bişe değildir herhalde..
Hocam aynı şey değil. Yaptırılabilir seri üretime geçilip satış bile yapılabilir hatta. Bi çok mürit kendi bastırıp da yollar.
Ama o bayrağın yerini hiçbiri tutmaz :) Değer weriliyo çünkü... -
kim aldı low bayrağımızı ?
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
sivil_padisah bunu yazdı:
Hocam aynı şey değil. Yaptırılabilir seri üretime geçilip satış bile yapılabilir hatta. Bi çok mürit kendi bastırıp da yollar.
Ama o bayrağın yerini hiçbiri tutmaz :) Değer weriliyo çünkü...
-----------------------------doğru söylüyosun hocam :)
bu saatten sonra alanda geri vermez zatn , inş. cebitte düşmüştür baride kayıplardan çıkar :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bayrak hala kayip
cikip kimse bende veya su kiside diyemiyor mu ?
cebit te mi unuttuk yoksa ?
cebit i arayip kayip esya burosuna soracagim yoksa
-----------------------------hocam arasan ne olur o bayragın bizim için tbt sancağı oldugunu bilmezler herhangi bir sıtand artığı diye çoktan çöpe atmışlardır bile. kaç gündür bayrak hakkında konuları takip ediyorum kimsede yok kesin cebit de unutuldu yada birisi aldı söylemiyor en iyisi bi tane daha yaptırmak sanki :S
-
sancaktarın katli vaciptir
-
Askerlikte bir geyik vardır " Alayın sancağını genel kurmaya götüren ( çalıp götürebilen ) askerin tezkeresi vrilir diye..
Bu arkadaş da her hal on niyetli....
-
ya bayrağın hacılandığını farzedersek bunu yapan pismürid:D ben yaptım dermi? ben olsam demezdim çünkü 20bin kişinin gazabı ve farklı bi madalyaya sahip olabilitem var:D
bende rene yada holy ev adreslerini versin sabah kapıdan gazeteyi almaya çıktıklarında bayrağında orda olduğunu görürler..benCE:D
-
yahu,
kalıplar yok, tshirt kalıplarıyla birlikte gitti kalıplar...
ondan dolayı tekrardan bastıramıyoruz...
kim aldıysa cıkarsın versin adam akıllı diyoruz onuda yapmıyorlar...
bişey demiyorum abi...