Kayip Tahribat.Com Bayragi
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
-----------------------------kimin aldigini bilipte soylemeyen demek istemiyorum :)
-----------------------------Çalmak yok, muhtemelen birisi ödünç almıştır.Seneye cebit buluşmasında çıkar o bayrak. Sıkıntı yapıp boşuna konu açıyorsunuz :)
-----------------------------abi o zaman matematiksel olarak bayrak 4 kişide. burnuma pis kokular geliyor. kim aldıysa taksim buluşmasında yada ada buluşmasında getirsin böyle daha mantıklı.
-
Ne bayrak mı kayıp?...
Hiç biriniz askerlik yapmadınız mı yav?..
Kep gitti höt gitti derler
Siz bayrak kaybedin... Cık cık cık...
Kimse duymasın dalga geçerler vallaaa
-
bence bu bayrak işi için gösterilen politika yanlış...
ödünç alan mürid vericekse bile ifşa edileceği için veremicek bu durumda herkes tarafından hor görülücek...
bir kargo adresi yazılsın ortaya gönderen göndersin ve 2 kişi arasında kalsın bu bayrak işi...
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------la bir tane daha yaptırın çalan ipne kimse çıkmamaya kararlı :D
tarikatın bayrağı çalınırmı yaf :|
Hiö yahf Ayıptır Günahtır :D Böle şey olmas Kim Arakladıysa Çıksın Ortaya ( Yoksa Kim Ödünç aldıysamı demeliydim ? )
aha işte birinci dereceden bir tane şüpheli tespit ettim :Dcebitin olduğu gün nerdeydin ?
bayrak çalındığında ne yapıyordun ?
ayakabı numaran kaç ? -
Hoca kimseyi ifşa edeceğimiz yok,kimdeyse adminlerdfen birisine pm atsın eyvallah dielim.anasayfada tam boy resmini koyucak değiliz.Ha alanında canı sağolsun yeniden bastırır,tüm herkeze veririz bu cebitte.
-
Itiraf ediyorum bayrak bende , murat abi ne zaman adminlikten istifa eder , o zaman bayragi veririm :)
-
demek istediğim şu durumda foruma drek yazmaya çekinir herkim aldıysa...
1-2. mesaja pm atın aramızda kalıcaktır - tahri sözüdür gibi beyannatlarda bulunsaymışınız daha iyi sonuç alırdık gibi geliyor.
yoksa hiçbiriniz alanın üstüne yürümeyeceğinizden eminim eşşek kadar adamlarsınız alayınız;) -
Antikky bunu yazdı:
Hoca kimseyi ifşa edeceğimiz yok,kimdeyse adminlerdfen birisine pm atsın eyvallah dielim.anasayfada tam boy resmini koyucak değiliz.Ha alanında canı sağolsun yeniden bastırır,tüm herkeze veririz bu cebitte.
olmas tarikatın bayrağı demek herşeyi demek :|bulalım çalanı sürüm sürüm süründürelim :D mahkeme köşelerinde çürütelim :))))
-
Buzul senden şüphelenmeye başladım. Olay yerine dönen suçlu gibisin :D
-
HolygaN bunu yazdı:
Buzul senden şüphelenmeye başladım. Olay yerine dönen suçlu gibisin :D
La Buzul adam haklı...Amerikalıların bi lafı vardır bildinmi ?
(Kesin sen aldın lan....)
---------------
Alan arkadaş ya konuyu görmemişti yada gerçektende sancak unutulmuştur..
Ben çalmadım .Zaten ne yazıkki gelemedim:S:S: