Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...
-
İcraat isteyen arkadaşlar, buyrun sizide görelim...
Sizde yapın bişeyler, sessiz beklemek dahamı iyi ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------İcraat isteyen arkadaşlar, buyrun sizide görelim...
-----------------------------
biz belki bişey yapmak istemiyoruz ergenekon yapar demi? + bu görevi kenidiniz istiyorsunuz zorla atan yok -
xz bunu yazdı:
-----------------------------En iyi savunma saldırmaktır , düşmandan önce saldırmak. Ancak bu cılız tepki bile çok geç kalmış bir savunma , adamlar neredeyse kendi paralarını bastı, ayrıldığını ilan etti edecek gariban Türkler de halen misak ı milli diyor.Geç olsunda güç olmasın diyemeyeceğim , yıllar önce sınırı bu şekilde iddia etmemiz gerekirdi. Geçti bor'un pazarı ...
-----------------------------Öyle bişe yok usta nerde para nerde devlet! Sen hiç o bölgeye gittin mi? Oranın insanı Kürdistan denilen hayal dünyasını kabul ediyor mu? Bu tehdit böyle insanına değil bu tehdit DTP'ye satılmış köpekleredir.
Orayı karıştıran, çoluğu çocuğu yalan vaadlerle kandıran kimdir DTP'midir? Onlar müslüman bile değil çoğu süryani!
Bu tehdit bölge halkına değil, bu tehdit Türkiye vatandaşına değil! BU TEHDİT fesatçılara, fitnecilere, BU ÜLKEYE KURŞUN ATANLARA!...
Ah bir harekete geçseler o bölgeye en ön safta gitmezsem namerdim bu böyle bilinsin!
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------En iyi savunma saldırmaktır , düşmandan önce saldırmak. Ancak bu cılız tepki bile çok geç kalmış bir savunma , adamlar neredeyse kendi paralarını bastı, ayrıldığını ilan etti edecek gariban Türkler de halen misak ı milli diyor.Geç olsunda güç olmasın diyemeyeceğim , yıllar önce sınırı bu şekilde iddia etmemiz gerekirdi. Geçti bor'un pazarı ...
-----------------------------sen kime gariban dediğinin farkındamısın yada türkmüsün?
-----------------------------evet Türk'üm ve uluslararası terörist bir komploya kurban edilmiş , kendini yönetme hakkı elinden alınmış, kendini savunmaması için eli kolu bağlanmış, başına atanmış yağmacı bir yahudi beslemesi çete tarafından güdülen milletim için "gariban" diyorum
-----------------------------türklerin türkiyenin bir eli kolu bağlı değil başına atanmış yahudi beslemesi birisi yok onu halk seçti sen değilmisin demokrrasi isteyen? madem demokrasi istiyorsun boyun eğeceksin itaaat edeceksin bebek gibi mızıkçıık etmeyeceksin. güdülen ifadesini kullanmışsın biz sadece koyunları hayvanları güderiz sen kendini hayvan hissediyorsan tamam sen haklısın ama ben kendimi hayvan olarak nitelendirmiyorum. sana iyi otlanmalar.
-
Marilyn bunu yazdı:
-----------------------------İcraat isteyen arkadaşlar, buyrun sizide görelim...
biz belki bişey yapmak istemiyoruz ergenekon yapar demi? + bu görevi kenidiniz istiyorsunuz zorla atan yok
-----------------------------Bu protesto bir görev değildir bir MİLLİ ŞUUR'dur.. kimse görev vermiyor, kimse sesinizi çıkarın demiyor! o İnsanlar bir borç olarak biliyor bu tepkiyi ve öyle olmalı herkes!
Bence ülkücü, alperen, sağcı, solcu olarak yaklaşmamalı insanlar! Herkes bu tepkiyle grur duymalı.
Ama şurasıda gerçek şimdiye kadar hiçbir komünistin ya da hiçbir chp derneğinin bu tepkiyi gösterdiğini ne gördüm ne de duydum.
-
Laflada olsa adamlar tepkilerini ortaya koyuyor onu bile yapamayanlar gelmiş burda laklak yapıyorlar. Merak etmeyin eğer Alperenler sadece sözde kalmazlar. Siz eğer Muhsin başkanın uçağı düşmemişte düşürülmüş ise ozaman icraat izleyin...!!!
-
Marilyn bunu yazdı:
biz belki bişey yapmak istemiyoruz ergenekon yapar demi? + bu görevi kenidiniz istiyorsunuz zorla atan yok
-----------------------------Yapma kardeşim, bu devlet sizden bişey beklemiyor zaten. Sağcısı-solcusu bu ülkeyi seven gerçek vatanseverler üniter devlet söz konusu olduğunda kimseden görev beklemez. Görevi kendi yaratır.
Laf salatası yapmayacaksın. İcraat yapanada karışmayacaksın...
-
Marilyn bunu yazdı:
-----------------------------Yapma kardeşim, bu devlet sizden bişey beklemiyor zaten. Sağcısı-solcusu bu ülkeyi seven gerçek vatanseverler üniter devlet söz konusu olduğunda kimseden görev beklemez. Görevi kendi yaratır.
Laf salatası yapmayacaksın. İcraat yapanada karışmayacaksın...
hocam bölüyorum ama icraat nerde işte adam sana onu sormuş ?edit:ya da he tamam tama aferim size vatanı kurtarıyorsunuz tmm aferim
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
----------------------------------------------------------hocam bölüyorum ama icraat nerde işte adam sana onu sormuş ?
edit:ya da he tamam tama aferim size vatanı kurtarıyorsunuz tmm aferim
-----------------------------Yav şu kadarcık bir tepkiyi sizden biri yapsın bari onunla grur duyalım!
Arkadaş hiç yoktan adamlar laf çakıyorlar haritalarıyla mesaj veriyorlar göz dağı veriyorlar!
Sizin yolunda yürüdüğünüz adamların hangisi yaptı bunu?
-
FAYDALI bunu yazdı:
rapidhacker550 bunu yazdı:
----------------------------------------------------------hocam bölüyorum ama icraat nerde işte adam sana onu sormuş ?
edit:ya da he tamam tama aferim size vatanı kurtarıyorsunuz tmm aferim
-----------------------------Yav şu kadarcık bir tepkiyi sizden biri yapsın bari onunla grur duyalım!
Arkadaş hiç yoktan adamlar laf çakıyorlar haritalarıyla mesaj veriyorlar göz dağı veriyorlar!
Sizin yolunda yürüdüğünüz adamların hangisi yaptı bunu?
sizden yaptıda ne oldu durum ortada ya da yapınca ne olcak