Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
FAYDALI bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
vay haritayı biraz inceledimde yayılmışız avrupaya vay bea
-----------------------------Senin ufkun dar ise biz napalım :)
Sen köşende takıl, çemberin dışına çıkma aman ha...
yayılmacılığa girermi ki bu harita ?
-----------------------------Yunanlılarında MEGOLA İDEA'sı var. Peki varda ne oluyor? Gerçekleştirebiliyorlar mı? Hayır! Ama Türklerle ilişkilerini ona göre düzenliyolar ona göre ambargo uyguluyorlar ! Bizim böyle bir politika düşüncemiz olmadığı için herkesi temiz kalpli sayıyorz! Yayılmacılığa girmesede böyle bir ideamız olmalıki bizde güçlenelim düşmanı tanıyalım... Size göre herşey laf :)
-----------------------------Bu yayılmacılığa giriyor girmesede demişsin hem bizene demi elin yunanından kalleşinden ?
-----------------------------ohoooooo :) Seninle işimiz var rapid nerenle anlıyosan sözlerimi...
He hacı sen çekilesene aradan biz icraatlerimizle gurur duyuyoruz varsın siz laf olarak görün...
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
iş sağcı solcu kavgasına dönmesin. önce içimizde birlik sağlamalıyız. sonra dtp ye...
-----------------------------Bende onu söyledim ilk başta zaten, Türk olarak grur duymalıyız sağcı solcu olarak bakmamalıyız diye ama adamlar at gözlüğünü giyinmişler bir kere, başka tarafları göremiyorlar...
Bu tepkilerini anlıyorum, çünki hepsinin kuyruk acısı var. Savundukları adamlar böyle icraatlere kalkışmıyolar...
-----------------------------sende hem içimizde kavga etmeyelim diyosun sonra solculara gizliden laf çakıyorsun hacı amet :) nasıl olacak bu iş. Zamanında emperyalist amerikan deniz filosunu tekme tokat denize döken ülkücüler miydi. lütfen objektif olalım. bu mevzuları kapatıp öncce birbirimiz anlamayı sonra birlik olmayı öğrenmeliyiz. daha sonra hep beraber dtp yi dikeriz.
-----------------------------:D işi derinleştirme oğlum sen bi çekil kenara..
-----------------------------dat diri dat dat dat diri dat dat dat diri dat dat diiiit daat. yorumsuz :) hacı amet işine gelmeyince nasıl saptırıyon konuyu. Ağzını yerim senin koç.
-
hadi ben diyorum kahrolsun pkk bu icraatee giriyor demi peki bir şehit töreninde on binler hatta yüzbinler kahrolsun pkk diyor nie bişey olmuyor bunu demeye çalışıyorum yani sözle icraat yan yana gelmez gelemez
-----------------------------adamlar sayfalarca yazmıs hala anlamıyorsun be hacı..
ozaman al eline keleşi yap icraat da seni görelim :)
bakalım varmı okadar yüreğin :)
-
Landet bunu yazdı:
hadi ben diyorum kahrolsun pkk bu icraatee giriyor demi peki bir şehit töreninde on binler hatta yüzbinler kahrolsun pkk diyor nie bişey olmuyor bunu demeye çalışıyorum yani sözle icraat yan yana gelmez gelemez
-----------------------------adamlar sayfalarca yazmıs hala anlamıyorsun be hacı..
lan bende diyorumki ben icraat yapıcam demedim siz yapında biz görelim dedim -
begendik bunu yazdı:
dat diri dat dat dat diri dat dat dat diri dat dat diiiit daat. yorumsuz :) hacı amet işine gelmeyince nasıl saptırıyon konuyu. Ağzını yerim senin koç.
-----------------------------Sen bana hasan abiyi çağır o da bizden gözlerinden anladım o sana anlatsın sizin tükanda :D Okuttur hepsini ona da
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Mersinde yaşayan bilir ne kadar zorluyorlar insanı kansızlar. Yakındır yörüklerin sabırları ha taştı ha taşcak ozaman bir gece ansızın temizlik olcak MErsinde:)
siz bu işi K.Maraş olaylarına benztmeyin de ne yaparsanız yapın
Maraş olaylarıyla ne alaka ? Eğer adamlar sonradan gelip şehrine yerleşiyorsa. Senden fazla gelire sahiplerse senden fazla devletin imkanlarından yararlanıyorlarsa buna rağmen BAYRAĞINI sokaklarda meydanlarda alelen yakıyorlarsa ülkeni bölmeye çalışıyorlarsa önderine açık açık küfür ediyorlarsa meydanlarda sözde devletlerinin posterlerini açıyorlarsa alayını kesmek farzdır !!! -
Landet bunu yazdı:
-----------------------------hepimiz elimize keleşi alıp adamlara saldırırsak onların savaşmaya yüreği var mı tartışılır ama...
hasılı ver kelam aklımızı başımıza devşirirsek Bunu Dünyaya nasıl açıklarız. Bu sefer tüm Dünya ambargoyu koyar şimdiki halimizden daha kötü bi duruma düşeriz..
aşağı tükürsen sakal yukarı fışkırtsan bıyık. en iyisi karsıya fışkırtmak.. oda kürtleri kışkırtan zihniyet. bebeliğinden beri dolduruyolar çocuklarını onlarda kendi çocuklarını derken nesilden nesile aktarılıyor türk düşmanlığı. önce yeni nesili yetiştirmek lazım. zihniyeti değiştirmek lazım. baktın olmuyor. mahalle mahalle basarsın mekanlarını dikersin. buda iç savaş demktirç ekonominin a*ına koyar. lan napacağımzı şaşırdım. ne yapacaz biz. her yol boktan.
en iyisi hayatını yaşayacan :))
-
4eye bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Mersinde yaşayan bilir ne kadar zorluyorlar insanı kansızlar. Yakındır yörüklerin sabırları ha taştı ha taşcak ozaman bir gece ansızın temizlik olcak MErsinde:)
Maraş olaylarıyla ne alaka ? Eğer adamlar sonradan gelip şehrine yerleşiyorsa. Senden fazla gelire sahiplerse senden fazla devletin imkanlarından yararlanıyorlarsa buna rağmen BAYRAĞINI sokaklarda meydanlarda alelen yakıyorlarsa ülkeni bölmeye çalışıyorlarsa önderine açık açık küfür ediyorlarsa meydanlarda sözde devletlerinin posterlerini açıyorlarsa alayını kesmek farzdır !!!
-----------------------------Ağzını yerim arkadaş senin. Vallaha öyle. Biz namusumuzla üç kuruşla idare ediyoruz adamlar her imkanlardan faydalanıyo, limanları var köşkleri var turizm acenteleri var bi de bok gibi paraları var sonra çıkıp benim bayrağımı yakacak öyle mi? Onun ben varya!
Bu arada Mersindeki vahim tabloyu biliyorum. Her yaz ordayım. 7 yıl öncesini hatırlıyorumda gerçekten adam gibi adamlar vardı. Şu son 7 yılda harbi bayağı türediler her tarafta varlar...
-
FAYDALI bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
4eye bunu yazdı:
Maraş olaylarıyla ne alaka ? Eğer adamlar sonradan gelip şehrine yerleşiyorsa. Senden fazla gelire sahiplerse senden fazla devletin imkanlarından yararlanıyorlarsa buna rağmen BAYRAĞINI sokaklarda meydanlarda alelen yakıyorlarsa ülkeni bölmeye çalışıyorlarsa önderine açık açık küfür ediyorlarsa meydanlarda sözde devletlerinin posterlerini açıyorlarsa alayını kesmek farzdır !!!
-----------------------------Ağzını yerim arkadaş senin. Vallaha öyle. Biz namusumuzla üç kuruşla idare ediyoruz adamlar her imkanlardan faydalanıyo, limanları var köşkleri var turizm acenteleri var bi de bok gibi paraları var sonra çıkıp benim bayrağımı yakacak öyle mi? Onun ben varya!
Bu arada Mersindeki vahim tabloyu biliyorum. Her yaz ordayım. 7 yıl öncesini hatırlıyorumda gerçekten adam gibi adamlar vardı. Şu son 7 yılda harbi bayağı türediler her tarafta varlar...
Hocam bende sonradan geldim Mersine ama bunlar öyle böyle değiller 10 yıl önce Mersin cennet gibiydi insaları insandı !!! Ama bunlar göçe başladılar Mersinin m**na koydular:S Mersine geldiysen bilirsin herşey onların elinde artık sadece yerliler limon felan narenciye işiyle uğraşıyorlar. Diğer herşey bunların elinde alayı bide devletten yeşil kart felan yardım onu bunu alıyorlar. Sonrada polisle çatış devlete söv say bayrağı yak. Ama ben konuştum bizzat adamlarla adamlar diyor sabrımız bitmek üzere incez zor tutuyorlar şehit haberlerinden sonra gençleri adamlar anllatı :S Gelde bundan sonra bunların kanına ekmek doğrama :S Alayı kansız ermeni tohumu... -
4eye bunu yazdı:
Hocam bende sonradan geldim Mersine ama bunlar öyle böyle değiller 10 yıl önce Mersin cennet gibiydi insaları insandı !!! Ama bunlar göçe başladılar Mersinin m**na koydular:S Mersine geldiysen bilirsin herşey onların elinde artık sadece yerliler limon felan narenciye işiyle uğraşıyorlar. Diğer herşey bunların elinde alayı bide devletten yeşil kart felan yardım onu bunu alıyorlar. Sonrada polisle çatış devlete söv say bayrağı yak. Ama ben konuştum bizzat adamlarla adamlar diyor sabrımız bitmek üzere incez zor tutuyorlar şehit haberlerinden sonra gençleri adamlar anllatı :S Gelde bundan sonra bunların kanına ekmek doğrama :S Alayı kansız ermeni tohumu...
-----------------------------Evet ortak bilmezmiyim, bu yorumumuda okuyanların inancı olsun, adı bende kalsın sitenin bir bakkalı vardı küçücük bir dükkandı yemin ediyorum hangi işlerle uğraşıyorsa sitede (site dediğim Mersindeki konutlaşmaların ismi) zaten adı var o adamın kaçakçılık işiyle uğraşıyo felan diyolar 7 yılda hipermarketi oldu şerefsizin içiyo eğleniyo bir elinde şarap bir kolunda kız sonra da çıkıyolar bayrağımızı yakıyolar adi köpekler!