Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------@begendik
Ondan öncekilerde varmıydı peki :|Konu bu kadar uzadı mı ya :/
-----------------------------
malesef o yürek sadece atatürk ve ecevitte varmış. Ecevit döneminde ambargo uygulanmasaydı kıbrısın tamamı elimizdeydi ama ipne amerika ve avrupa ambargo uyguladı. uçaklar havalanamadı.tanklar yürütülemedi.şimdi imkanımız var ama yüreğimiz yok. -
begendik bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------@begendik
Ondan öncekilerde varmıydı peki :|Konu bu kadar uzadı mı ya :/
malesef o yürek sadece atatürk ve ecevitte varmış. Ecevit döneminde ambargo uygulanmasaydı kıbrısın tamamı elimizdeydi ama ipne amerika ve avrupa ambargo uyguladı. uçaklar havalanamadı.tanklar yürütülemedi.şimdi imkanımız var ama yüreğimiz yok.
-----------------------------Ne ecevit'inden bahsediyosun sen deniz? Bir harekatın gerçekleşmesi için önce siyaset sonra silahlı kuvvetler adım atar. Ecevit'e desteği veren Türk Silahlı Kuvvetleriydi. Operasyona ecevit sadece ışık yaktı.
-
bugün silahlı kuvvetleri bıraksın misakı milli sınırları içindeki her yeri seve seve olmasa dike dike alacak. ama yeşil ışık yakan birileri yok nedense :) Türkiyede yeşil ışıkların süresi nedense hep az oluyo. trafikte 26 saniye Kuzey ırakta 8 gün :)
-
En iyi savunma saldırmaktır , düşmandan önce saldırmak. Ancak bu cılız tepki bile çok geç kalmış bir savunma , adamlar neredeyse kendi paralarını bastı, ayrıldığını ilan etti edecek gariban Türkler de halen misak ı milli diyor.Geç olsunda güç olmasın diyemeyeceğim , yıllar önce sınırı bu şekilde iddia etmemiz gerekirdi. Geçti bor'un pazarı ...
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------En iyi savunma saldırmaktır , düşmandan önce saldırmak. Ancak bu cılız tepki bile çok geç kalmış bir savunma , adamlar neredeyse kendi paralarını bastı, ayrıldığını ilan etti edecek gariban Türkler de halen misak ı milli diyor.Geç olsunda güç olmasın diyemeyeceğim , yıllar önce sınırı bu şekilde iddia etmemiz gerekirdi. Geçti bor'un pazarı ...
-----------------------------sen kime gariban dediğinin farkındamısın yada türkmüsün?
-----------------------------evet Türk'üm ve uluslararası terörist bir komploya kurban edilmiş , kendini yönetme hakkı elinden alınmış, kendini savunmaması için eli kolu bağlanmış, başına atanmış yağmacı bir yahudi beslemesi çete tarafından güdülen milletim için "gariban" diyorum
-
DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------DoctorX bunu yazdı:
-----------------------------En iyi savunma saldırmaktır , düşmandan önce saldırmak. Ancak bu cılız tepki bile çok geç kalmış bir savunma , adamlar neredeyse kendi paralarını bastı, ayrıldığını ilan etti edecek gariban Türkler de halen misak ı milli diyor.Geç olsunda güç olmasın diyemeyeceğim , yıllar önce sınırı bu şekilde iddia etmemiz gerekirdi. Geçti bor'un pazarı ...
-----------------------------sen kime gariban dediğinin farkındamısın yada türkmüsün?
-----------------------------evet Türk'üm ve uluslararası terörist bir komploya kurban edilmiş , kendini yönetme hakkı elinden alınmış, kendini savunmaması için eli kolu bağlanmış, başına atanmış yağmacı bir yahudi beslemesi çete tarafından güdülen milletim için "gariban" diyorum
-----------------------------türklerin türkiyenin bir eli kolu bağlı değil başına atanmış yahudi beslemesi birisi yok onu halk seçti sen değilmisin demokrrasi isteyen? madem demokrasi istiyorsun boyun eğeceksin itaaat edeceksin bebek gibi mızıkçıık etmeyeceksin. güdülen ifadesini kullanmışsın biz sadece koyunları hayvanları güderiz sen kendini hayvan hissediyorsan tamam sen haklısın ama ben kendimi hayvan olarak nitelendirmiyorum. sana iyi otlanmalar.
-----------------------------durumun bile farkında olamayacak salaksın, ayrıca ben bu forumda nerede "demokrasi" taraftarı olduğumu söyledim ki niye boyun eğeyim . yahudiler senin gibi güdüldüklerinin farkında olmayanları güdüyor işte adına da "demokrasi" diyorlar. kodumun dtp si de demiyormu zaten demohqrasiiii insaun haqlariii diye , akp = dtp dir ha atanmış ha seçilmiş , dedikleri farklı olsa da yaptıkları aynı yere varıyor . bu haritayı görünce koşakoşa giderim diyenlere sormak lazım ulan niye topraklarını yahudiye verecek olan ampüle oy verdin diye ?
neyse konu farklı yerlere kaydı. bu haritayı çizen söylesin bakalım daha dağdaki teröristi vuramazken, kıbrısı , rodosu , selanik i nasıl alacakmış - hem de avrupanın elinden - adamın götünden kan alırlar kamil ...