folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...

Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Hakkarini %90 ı tünceli ve diğer güneydoğun illerinin çoğunun nüfüsünün %30 u pkk sempatizanı ve dtp li ise orda tehlike büyüyor demektir. Elimize dabanca alıp koşacak halimiz yok. önce halkı bilinçlendirmeliyiz. baktık olmuyor sonra..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    Marilyn bunu yazdı:

İcraat isteyen arkadaşlar, buyrun sizide görelim...

Sizde yapın bişeyler, sessiz beklemek dahamı iyi ?

biz belki bişey yapmak istemiyoruz ergenekon yapar demi?  + bu görevi kenidiniz istiyorsunuz zorla atan yok

Yapma kardeşim, bu devlet sizden bişey beklemiyor zaten. Sağcısı-solcusu bu ülkeyi seven gerçek vatanseverler üniter devlet söz konusu olduğunda kimseden görev beklemez. Görevi kendi yaratır.

Laf salatası yapmayacaksın. İcraat yapanada karışmayacaksın...

hocam bölüyorum ama icraat nerde işte adam sana onu sormuş ?

edit:ya da he tamam tama aferim size vatanı kurtarıyorsunuz tmm aferim

YA KARDEŞİM AMMA SAÇMALADINIZ.

İCRAAT'TEN KASTINIZ NEDİR, NE YAPMAMIZ GEREKİYOR? İCRAAT NE OLACAK ONU SÖYLEYİN ?

İLLA GİDİP ADAMLARIN ANALARINI ZİYARET EDELİM? NE KADAR DTP VARSA AİLECEK ZİYARET Mİ EDELİM ?

VEYA SİZ SÖYLEYİN NASIL İCRAAT İSTİYORSUNUZ ?

SEN KİMSİNKİ BİZE AFERİM DİYORSUN, AFERİM DİYECEK SON ADAM BİLE DEĞİLSİN. EFENDİ GİBİ YORUM YAP.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    begendik bunu yazdı:
    Hakkarini %90 ı tünceli ve diğer güneydoğun illerinin çoğunun nüfüsünün %30 u pkk sempatizanı ve dtp li ise orda tehlike büyüyor demektir. Elimize dabanca alıp koşacak halimiz yok. önce halkı bilinçlendirmeliyiz. baktık olmuyor sonra..
    daha güzel bir yaklaşım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aybey
    Aybey's avatar
    Erkek

DoctorX,

http://4.bp.blogspot.com/_gGs8_cnbrdc/SZGYS5lxIgI/AAAAAAAABoU/AUQ-O0D9I-0/s400/bir_baska_tayyip.jpg

Milletin seçtiği şahıs "Yahudi Cesaret Ödülü" alıyor ! Bu ödül ne anlama geliyor bir kurcala bakalım.

El etek öpmeyi hiç tanımadı Zindanlar,sürgünler hiç yıldırmadı Kurşunlar yağdı da hiç aldırmadı Ocağı Türk, çeliği Türk, suyu Türk!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:
    ----------------------------------------------------------

Yav şu kadarcık bir tepkiyi sizden biri yapsın bari onunla grur duyalım!

Arkadaş hiç yoktan adamlar laf çakıyorlar haritalarıyla mesaj veriyorlar göz dağı veriyorlar!

Sizin yolunda yürüdüğünüz adamların hangisi yaptı bunu?

sizden yaptıda ne oldu durum ortada  ya da yapınca ne olcak

Yapınca ne olacak değil! Gördüler işte! Bu ülkede birileri onların yaptıklarına sessiz kalmıyor. Haddini bilecek herkes öyle herşeyi suistimal etmeyecek! Şu ülkede her kesim şu kadar tepki gösterse bu adamlar nasıl susar! Ama sizin savunduğunuz insanların yürüdüğü yol bunlara ilham kaynağı veriyor...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Marilyn bunu yazdı:

biz belki bişey yapmak istemiyoruz ergenekon yapar demi?  + bu görevi kenidiniz istiyorsunuz zorla atan yok

Yapma kardeşim, bu devlet sizden bişey beklemiyor zaten. Sağcısı-solcusu bu ülkeyi seven gerçek vatanseverler üniter devlet söz konusu olduğunda kimseden görev beklemez. Görevi kendi yaratır.

YA KARDEŞİM AMMA SAÇMALADINIZ.

İCRAAT'TEN KASTINIZ NEDİR, NE YAPMAMIZ GEREKİYOR? İCRAAT NE OLACAK ONU SÖYLEYİN ?

İLLA GİDİP ADAMLARIN ANALARINI ZİYARET EDELİM? NE KADAR DTP VARSA AİLECEK ZİYARET Mİ EDELİM ?

VEYA SİZ SÖYLEYİN NASIL İCRAAT İSTİYORSUNUZ ?

SEN KİMSİNKİ BİZE AFERİM DİYORSUN, AFERİM DİYECEK SON ADAM BİLE DEĞİLSİN. EFENDİ GİBİ YORUM YAP.

kardeşim işte icraati kendin belirliyorsun kendin yapıyorsun bana ne soruyon geliyorsun buraya övünüyorsun bakalım adamlar ne yapacak Türk milletini nasıl kurtaracak tehdit haritası icraat olarak görüyorsan sana artık tamamen aferim diyorum

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoctorX
    DoctorX's avatar
    Erkek

Aybey bunu yazdı:

DoctorX,

http://4.bp.blogspot.com/_gGs8_cnbrdc/SZGYS5lxIgI/AAAAAAAABoU/AUQ-O0D9I-0/s400/bir_baska_tayyip.jpg

Milletin seçtiği şahıs "Yahudi Cesaret Ödülü" alıyor ! Bu ödül ne anlama geliyor bir kurcala bakalım.

he he tamam sizsiniz.

No Manita No Dırdır, Only Makara Only Gırgır!!! işte izlenmesi gereken bir video varsa oda bu video. http://www.youtube.com/watch?v=FrvX-rL9UTY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cimbomlu_15
    cimbomlu_15's avatar
    Erkek
    Buradan alperen ocakları kayseri il yönetimini kutluyorum.çok hayırlı bir iş yapmışlardır bana göre....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Marilyn bunu yazdı:

Her ne olursa olsun  sadece laftada kalsa adamlar tepkilerini belli etmişler işte. Şimdiye kadar sizin savunduklarınız ne yap tılar ? Sözlü olsa bile bişiler yaptılarmı yok ozaman yapanada çamur atmican. İcraat diyonuz sora biri çakallara bişi yaptımı yok efendim kafatascısınız yok efendim faşistsiniz bizde ne olduğumuzu ne yapmamız gerektiğini sayenizde şaşırdık!!! Ya sende tepkini göster (icraat veya yazılı olur video olur ne olursa olsun) yada sus milleti küçümseme !!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

kardeşim işte icraati kendin belirliyorsun kendin yapıyorsun bana ne soruyon geliyorsun buraya övünüyorsun bakalım adamlar ne yapacak Türk milletini nasıl kurtaracak tehdit haritası icraat olarak görüyorsan sana artık tamamen aferim diyorum

Kardeşim harbi boş konuşuyosun! O zaman biz susalım, hiç tepki bile göstermeyelim, nasıl olsa bu bir icraat bile sayılmıyo, adamlar atamıza küfretsin, topraklarımıza, sınırlarımıza tecavüz etsin, belediyelerimiz kürdistan sınırlarını ele geçirdi diye bir yerlerini yırtsınlar, mecliste kürtçe konuşsunlar bizde bön bön bakalım!

ya gurur duyacaksın ya da yapana karışmayacaksın arkadaş! Çünki sizin gibi bunları icraatten saymayan, herşeyi gereksiz ve boş olarak gören insanlar, onlara meydanları boş bırakıyor!!!

Toplam Hit: 13201 Toplam Mesaj: 87