Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------
Aybey bunu yazdı:
-----------------------------DoctorX,

Milletin seçtiği şahıs "Yahudi Cesaret Ödülü" alıyor ! Bu ödül ne anlama geliyor bir kurcala bakalım.
----------------------------Bozuk plak misali !
ya yuh daha da bu adamı savunuyosanız ne deyim ki size.. Yahudilerle bağını anlatacak çok şey var buraya yazmakla bitmezde ya hiçbişey yoksa mayınlı araziyi israile kiralama olayında da biraz uynamıyosunuz ya. 44 yıl kiralamak ne demek ya =44= vatan toprağı ne şekilde olursa olsun bir yabancıya verilmemelidir hele de israil'e hiç verilmemelidir. Ama zihniyet belli Davos'ta israile üfürükten bi artistik yaptığı zaman helal sana derler iki gün sonra israile toprak verme işine gelince de yine savunursunuz.. Ben anlamıyorum çözemiyorum!!!Herneyse güzel Türkiyem sahipsiz değilsin!! Ayrıca Kayseri Alperen Ocağı'na helal o itleri biraz da olsa korkutsalar o da yeter...
-
laf
-
Tayyip gibileri başımızdayken bu topraklara ancak misafir olarak gideriz. Halbuki o topraklar bize anamızın ak sütü gibi helaldir. Balık baştan kokarmış..
-
Söz Var icraat yok diyenlere duyurulur ! Çok yüreğiniz varsa Çıkın yapın bişiler...Kim yaptı bu ülkede Her il başkanlığından dtp ye Türk bayrağı ve Türkçe sözlük gönderdi.Şanlı çeçen davasına kim sahip çıktı..Çeçenler için kim yardım kampanyası yürüttü! Hangi partinin gençlik kolları genel başkanı Filistine kadar gitti ! Daha sayarımda ! Gurur duyacağınız yerde çamur atmayın !
-
Nekadar DTP Lİ varsa ta anasını sikeyimmmmm.
-
Yav hocam pkk ya laf edebilmek için önce arkasındakilere sesimizi yükseltmemiz lazım.Arkalarında amerikanın olduğunu bilmiyormuyuz,silahlarını rusyadan aldıklarını bilmiyormuyuz ?
Biz amerikaya kafa tutup rusyaya bir silah dahah girmeyecek burada diyecek kadar diklenebilirsek o topraklara girmiş etkisini zaten yaratırız.
-
Harita çizeceğimize çizilen haritaları yakalım.
-
dtp ile bağlantısı olan herkesin anasını avradını sikim. Hainliğin bu kadarını yunan ermeni yapmadı
-
husnuweb bunu yazdı:
Harita çizeceğimize çizilen haritaları yakalım.
şiddetle ve şiddetle katılıyorum. Ama o göt tayyipte yok. hatta o göt ecevitten sonrakilerin hiç birinde yoktu. :) (kıbrıs harekatı) -
@begendik
Ondan öncekilerde varmıydı peki :|Konu bu kadar uzadı mı ya :/