folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...

Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ksecgen3
    ksecgen3's avatar
    Erkek
    Tiesto bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aybey bunu yazdı:

DoctorX,

http://4.bp.blogspot.com/_gGs8_cnbrdc/SZGYS5lxIgI/AAAAAAAABoU/AUQ-O0D9I-0/s400/bir_baska_tayyip.jpg

Milletin seçtiği şahıs "Yahudi Cesaret Ödülü" alıyor ! Bu ödül ne anlama geliyor bir kurcala bakalım.

----------------------------

Bozuk plak misali !

ya yuh daha da bu adamı savunuyosanız ne deyim ki size.. Yahudilerle bağını anlatacak çok şey var buraya yazmakla bitmezde ya hiçbişey yoksa mayınlı araziyi israile kiralama olayında da biraz uynamıyosunuz ya. 44 yıl kiralamak ne demek ya =44= vatan toprağı ne şekilde olursa olsun bir yabancıya verilmemelidir hele de israil'e hiç verilmemelidir. Ama zihniyet belli Davos'ta israile üfürükten bi artistik yaptığı zaman helal sana derler iki gün sonra israile toprak verme işine gelince de yine savunursunuz.. Ben anlamıyorum çözemiyorum!!!

Herneyse güzel Türkiyem sahipsiz değilsin!! Ayrıca Kayseri Alperen Ocağı'na helal o itleri biraz da olsa korkutsalar o da yeter...

...bu evrende bi tozsun tarih seni unutsun hadi gel i.ç.e.l.i.m:)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    laf

Konumu silenlere inat kürdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    Tayyip gibileri başımızdayken bu topraklara ancak misafir olarak gideriz. Halbuki o topraklar bize anamızın ak sütü gibi helaldir. Balık baştan kokarmış..

xxx
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeteHan_67
    MeteHan_67's avatar
    Erkek
    Söz Var icraat yok diyenlere duyurulur ! Çok yüreğiniz varsa Çıkın yapın bişiler...Kim yaptı bu ülkede Her il başkanlığından dtp ye Türk bayrağı ve Türkçe sözlük gönderdi.Şanlı çeçen davasına kim sahip çıktı..Çeçenler için kim yardım kampanyası yürüttü! Hangi partinin gençlik kolları genel başkanı Filistine kadar gitti ! Daha sayarımda ! Gurur duyacağınız yerde çamur atmayın !

Birgün gelecek elde kadeh kurtalıcak bu ülke derdin; Haklıymışsın o günler geldi barlarda kurtarılıyor ülke REİS
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek

Nekadar DTP Lİ varsa ta anasını sikeyimmmmm.

X
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Yav hocam pkk ya laf edebilmek için önce arkasındakilere sesimizi yükseltmemiz lazım.Arkalarında amerikanın olduğunu bilmiyormuyuz,silahlarını rusyadan aldıklarını bilmiyormuyuz ?

Biz amerikaya kafa tutup rusyaya bir silah dahah girmeyecek burada diyecek kadar diklenebilirsek o topraklara girmiş etkisini zaten yaratırız.

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Harita çizeceğimize çizilen haritaları yakalım.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    dtp ile bağlantısı olan herkesin anasını avradını sikim. Hainliğin bu kadarını yunan ermeni yapmadı

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı:
    Harita çizeceğimize çizilen haritaları yakalım.
    şiddetle ve şiddetle katılıyorum. Ama o göt tayyipte yok. hatta o göt ecevitten sonrakilerin hiç birinde yoktu. :) (kıbrıs harekatı)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

@begendik
    Ondan öncekilerde varmıydı peki :|

Konu bu kadar uzadı mı ya :/

Toplam Hit: 13203 Toplam Mesaj: 87