folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaza Anı Ve Sonrası



Kaza Anı Ve Sonrası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    kaza aninda ve sonrasinda neler hayirladiginizi yazarnisiniz arkadaslar 

    benim 2 kere basima geldi 1. sinde ufaktim kafami carptigim an var sonrasi yok uyandigim zaman fazla birsey hayirlamiyordum o gun bugundur isimler bile kolay kolay kalmaz aklimda ve aylardir yasamamisim yeniden dogmusum gibi bir his vardi uzerimde

     

    2.sindede arabanin carpma ani var gerisi yok :)  kendime geldigimde carpan adamin pardon kusura bakma demisti adami dovecektim ayagim incildigi icin kovalayamamistim :)) bu arada adam bana yaya yolunda carpmisti gavat

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2012
    Erkek

    yazarım


    https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2007
    Erkek

    küçükken kolum kırıldığı an; tam camların üstüne yan bi şekilde düşmem. hastahanede yatağa yatışımdan öncesini hatırlamıyorum.

    Pc-ErrOr tarafından 25/Mar/13 00:24 tarihinde düzenlenmiştir

    Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    yaptığım ciddi kaza sayısı 4, kaza anında hiç bir şey hissetmezsin, zaman geçtikçe ağrı gelir, bir noktadan sonra travmaya dönüşür, sonra yavaş yavaş sönümlenir o darbenin şiddetine bağlı tabi. sağlam bir motor kazası yaptım kaskı kıracak kadar sağlamdı, bir yerinde kırık varmı bakmadan direk başınla ilgileniyorlar sonra kırıklarla ilgileniliyor, ilk önce ne olduğunu anlamıyorsun sonra anormal bir baş ağrısı geliyor, vücuttaki ağrı daha sonra geliyor, iç kanama olduğunu müşadede anlıyorsun sıçarken kapkara bok, işerkende pembe sidik geliyor garip yani. kaza yapmayın.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek

    Küçükkene köye giderken dolmuştan yere adımımı atar atmaz alnımı taşa çarptım. Arabaya bindirdikleri yerden öncesini hatırlamıyroum sonrası zırlama zaten :) o gün bu gündür adımımı sağlam atarım büyük etkisi var bende psikolojik olarak. :)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek

    Bisikletle giderken araba çarptı beyin kanaması geçirdim. Kazanın olduğu yoldan muhtemelen 40-50 sn öncesinden itibaren hiçbirşey hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda ambulansa taşınıyordum. Bizim ordaki polikliniğe götürmüşler durum ciddi diye Çapa'ya sevk edilmişim ambulansta uyandım işte, uyumamam için epey çaba harcamıştı insanlar. Babamın cep telefonu numarasını soran mı dersin, arabamızın plakası mı. Zor işler Allah kimsenin başına vermesin :) 22 dikiş var kafamda boydan boya kapak gibi açtılar :))


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    NmC bunu yazdı

    Bisikletle giderken araba çarptı beyin kanaması geçirdim. Kazanın olduğu yoldan muhtemelen 40-50 sn öncesinden itibaren hiçbirşey hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda ambulansa taşınıyordum. Bizim ordaki polikliniğe götürmüşler durum ciddi diye Çapa'ya sevk edilmişim ambulansta uyandım işte, uyumamam için epey çaba harcamıştı insanlar. Babamın cep telefonu numarasını soran mı dersin, arabamızın plakası mı. Zor işler Allah kimsenin başına vermesin :) 22 dikiş var kafamda boydan boya kapak gibi açtılar :))

    tepeden mi açtı, enseden mi açtı yoksa alından mı açtı


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    bi gece araba sürerken uyumuşum bii ışık çarptı gözüme uyandım.sonra bi baktım başaşşağı gidiyroum ve arabanın tavanından kıvılcımlar çıkıyor.sonra bi baktım asfaltta yatıyorum.

    En son hatırladığım vay anasını 3 boyutlu rüya gördüm diyordum...

    sonrası hastane v.s :D


    Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2009
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    ben 3 yaşındayken at çifte attı alnıma attı :D

    24 dikiş atıldı,

    estetikti carttı curttu yaptılar o zaman iz kalmadı pek.. Farkedilmiyor nerdeyse.

    Atın çifte atışı aklımda, gözümü açtığımda dikiş atılıyordu.

    O günden bugüne pek çok şeyi hatırlarım.

    Atları rahat bırakın :p

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek

    arabanın kontrolünü kaybettiğimde jeton düşmediydide tam duvara çarpmak üzereyken "hassktir" dediğimi hatırlıyorum ardındanda kulağımı komple dolduran küüt diye bi ses.. bide aklıma babam gelmişti son anda, heralde ölseydim aklıma son gelen şey babam olucaktı.
    arabadan indiğimde de arabanın önüne bakıp bakıp "anasını .... nası çarptım la ben buna nası la nası la" diye bağırıp arabaya vurduğumu hatırlıyorum..

    şoka girmek tam nası oluyo bilmiyomda eğer girdiysemde  bi başka "küüüt" diye bi sesle kendime geldim, benim araba duvara vurduktan sonra şerite ters yöne bakar şekilde durduydu, bende tam şöför kapısında ayakta dururken o dediğim "küüt" sesi geldi kafayı bi çevirdim, virajda benim kaymaya başladığım noktada bu sefer bi hyundai accent aracın önünü duvara çarpıp spin ata ata benim olduğum yöne doğru geliyodu.. valla o an tek yapabildiğim öküzün trene baktığı gibi arabanın üstüme gelişini izlemek oldu, filmlerdeki gibi yok sağa atlayayım yok sola atlayayım yok yukarı atlayayım tam çarparken olmuyo :) bildiğin araç balerin gibi buzda döne döne üstüme gelirken sadece seyrettim dibimden geçti , bi nevi sıyırdı çat dedi aracın önü gene duvara çarptı durdu.. bende mal gibi baktım.. sıyırmasa 2 araba arasında tost olduydum :) o kadar sürede 2 kere ucuz yırttık ölümden resmen.. haa bitti mi bitmedi :)

    arabayı köprünün altından çıkardık ilerde sağa cebe çektik polis alkol muayenesi felan yapıyo.. yolda köprüden çıktıktan sonra 3-4 şerit devam ediyo en sağ şeride dolmuşların girmesi için kaldırım taşlarıyla ayırmışlar ayrı bi şerit yapmışlar.. arabayı yol tarafına çektik bizde diğer tarafında polislerle uğraşıyoruz.. (kaza yaptığım yerden bi 25-30 metre uzak yani) alkolmetreyi üfledim imzayı attım bi "küüüt" sesi daha geldi, bi dene caddy muhtemelen bnm kaydığım yerde kaymış, köprü altından resmen döne döne çıktı psikopat, bildiğin düz gidiyo olsa gayet hızlı olcak şekilde.. ben gene öküz-tren ilişkisine bağladım, çünkü kocaaa yolda gene benim üstüme geliyo spin ata ata o hızla, mal gibi kaldım gene kıpıdayamadım, tam dedim bu sefer hakkın rahmetine kavuşuyoruz tam o kaldırımın üstünde duruyorum çünkü, o dolmuşlar için şeridi ayıran kaldırım taşlarına tam paralel şekilde küt diye çarptı bilardo topu gibi sekti aradaki refüje kadar gene kaya kaya gitti çarptı durdu.. ben bu sırada ne mi yaptım, gene tren izler gibi izledim sadece. gerçi bu sefer farklı olarak gözümü kapayabildim :) nası olduda o taşlara çarpınca tekerler yandan, takla atmaya başlamadı hala anlamış değilim takla atmaya başlasa gene ilk altına alacağı kişi benim zaten.

    en son polis abi direksiyondaki şöfşre kalk gidek yoksa bizde ölcez burda dedi gittiler :D :D

    höh amk gece gece gene yaşadım olayı, 15-20 senelik azrail randevumu ertelemişimdir diye düşünüyorum :d

    MaviGozluDev tarafından 25/Mar/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

    .
Toplam Hit: 5832 Toplam Mesaj: 52