folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaza Anı Ve Sonrası

Kaza Anı Ve Sonrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ciddi yaramaz bir çocukluk dönemi geçirdim çok fazla şey geldi başıma bu kaza sayılmaz ama sanırım bu en trajikomik olanı oyüzden bunu seçtim ve anlatmaya karar verdim.

yaz akşamı,parkta arkadaşlarla sporumuzu yapmışız yorgun argın şekilde çitlerin üstünde oturuyoruz.içime bişi düştüğünü hissettim ağaçtan. kaşındım,sirkelendim falan arkadaşlara baktırdım bişi yoktu dedim neyse.sonra hiç birşey yokmuş gibi geldim eve oyalandım ettim gece oldu yattım.sabah kalktım falan üstümü çıkarıyorum omzumda bir siyah nokta. uyku sersemi aldım attım camdan.sonra aklıma takıldı evdekilere bahsettim(tam kene vakalarının olduğu dönem) nolur nolmaz moduna girdik dedik bir hastaneye gidelim.neyse hastaneye gittik tahlil falan yapıldı.doktora tahlil sonuçları vermemle doktorun yüzünün rengi değişti. aha dedim sıçtık.Dedi işte sizi ısıran keneydi,şu şu değerleriniz normalden farklı hemen yatış veriyoruz.önüme belgeler falan getirdiler.Bildigin ölüm belgesi falan.bu hasta ölücektir hastanemiz hiç bi şekilde sorumlu değildir şudur budur tarzı bişi. bi yandan bunları okuyorum bi yandan doktor anlatıyor işte daha tedavisi bulunmadı,yapabilecegimiz bişi yok,sadece serum takıp izlicez,kaçınılmaz son falan . tabi durumumu tahmin edebiliyorsunuzdur.Bir yandanda diyor keneyi getirin inceleyelim labratuara gönderelim falan, dedim ben onu kopardım attım ne bilim kene oldugunu sinek gibi bişidi.adamın yüzünün rengi yine değişti . artık noluyoruz lan kabus görüyorum heralde diyorum.Neyse belgeleri,şunları bunları imzaladıktan sonra beni karantinaya aldılar :D şaka değil bildiğimiz karantina. sıra sıra tanıdıklar geliyor. 2 cam öteden el sallıyoruz. Kene den değil tansiyondan ölcem dedim heralde.tansiyon cıktı 20 lere. şaka gibi yani düşünün hiç bir şeyiniz fiziksel açıdan yok süper hissediyosunuz fakat biri geliyor diyor ölüceksin :D herneyse günde 1 bile alınan tansiyon ilaclarını artık 2 saatte 1 falan veriyorlardı diyim ben size :D 1 gün 2 gün  falan derken profesörler bilmemneler hepsi tek tek bakıyor,sonuç olarak  bağışıklık sistemim beni yarı yolda bırakmadı sağolsun,şu bu derken hayvan gibiyim.tam taburcu olcam.asistan doktor geldi,profesore diyor hocam bide aileden tansiyon varmı bi bakalım durumu iyi değil. dedim OLUM BAK GIT , ÇIKIŞA GEL OLUM SEN modundayım. neyse durumu atlattım. istanbuldaki ilk kene vakasıyım .

(bu arada gizli sırrımı verim aramızda kalsın.Ogün bugündür gizli bir kimlikle yaşıyorum ben aslında KENE MAN 'im) 

FCN tarafından 27/Mar/13 00:15 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

3. ya da 4. sınıftayım okulun beden eğitimi salonunda basketbol oynuyoruz. Belki gaziosmanpaşa veya sultançiftliği çevresinde olanlar bilir istek kaşgarlı mahmut iöo nun salonu böyle basket sahasının kenar çizgilerinden sonra direk duvar :D

Tabi oynarken top çizgiden çıkacak gibi gidiyor, bende akıllı basket maçlarında olur ya tam çizgiden çıkacakken atlar çevirir kendi yere düşer falan. Aynen onu yaptım ama aradaki fark benim bu olayı yaptığım sahanın çizgisiyle duvarın arasında 50cm falan olmasıydı.

Sonuç ben hatırlamıyorum gerçi hafıza gitmiş oralarda, topu çıkartmak için havalanmışım tam inerken kafayı duvara gömüyorum, sağ kolum fena incinmişti bide en bombası sol kaşımın üstündeki toplardamarı yırtmışım ama yarılmamıştı. Bildiğin sol kaşım davul gibi şişti beyin sarsıntısı varmı diye 4-5 saat müşade altında tuttular tomografi mi ne çektiler. Allahtan birşey olmadı ama kaşımın o şişliği 2 gün sonra göz kapaklarıma indi 3 gün gözümü açamadım 1 ay mor gözle gezdim :D

O günden beridir de sol kaşımın üstünde faça şeklinde iz var orda kaş çıkmıyor bide çok dikkan edince hala sol göz kapağımla kaşım biraz daha şiş sağıma göre

Arkadaşların anlattığına göre de düştükten sonra tabi yere yapışınca arkadaşlar hemen başıma gelmiş bişey varmı alp dediğinde gülmeye başlamışım sonra bayılmışım.

torpedo_XL tarafından 27/Mar/13 00:18 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bide 7. sınıftayken dersanede simit oynuyoruz( dayak atılan varya) sınıfların üstünde böyle sürgülü camlar vardı  onların tepesine çıktım inerken ayağım takıldı sağ bileğimin üstüne düştüm, tabi anında kırıldığını anladım arkadaşlara hocayı çağırın falan dedim elimi tepsiyle kazımışlardı yerden. Sağ el bileğimi çatırt diye kırmışım

O zamandan beri sağ elimle çok ağır poşet falan taşısam bir ağrı saplanıyor bileğime

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IEFLaM
    IEFLaM's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Hikayeleri okurken bende başıma gelen bir kaza hikayesini anlatmak istedim.

Bundan yaklaşık 2 sene önce, askere gitmeme 2 hafta var. 

Neyse arkadaşlarla son günlerimi doya doya geçireyim düşüncesi ile hep beraber çok samimi olduğum 5 arkadaşımla birlikte takılıyoruz.

Birden aklıma kız arkadaşlarımızı işletmek geldi, bakalım kimin sevgilisi kime yamuk yapacak hesabı..

Neyse benim kız arkadaşıma, arkadaşın telefonundan mesaj attık falan. Benim kız yemedi ve bir iki mesajdan sonra daha mesaj atmadı.

Ben seviniyorum tabii benimki bana yamuk yapmadı diye.

Neyse sıra geldi kuzenimin manitasını işletmeye(aynı zamanda en yakın arkadaşlarımdandır)..

Bunun kız arkadaşına mesaj attık, bu da 2 -3 mesajdan sonra daha mesaj atmadı. Benim kuzen sevinçten ölüyo.

Biz evlere dağıldık saat akşam 11:30 gibi. Birden bir telefon geldi arkadaş aradı, kuzenin manitası sevgilisi mesaj atmış.

Zokayı yutmuş kısacası.

Bizim kuzen de en ufak bir üzüntüde götü başı kaybeden bir tiptir genelde.

Neyse yeniden toplandık biz herkez evlerden geldi falan (mk sanki yüksek askeri şuura toplanıyomuş gibi oldu)

Bu kızı işlettikçe iyice tav oldu falan. 

Bizim arkadaşlar da benim kuzenin aklına uyup alkol almaya başladılar falan, diğer çocuklar içince sapıtmıyo.

Ama bu içtiğinde kıçı başı dağıtıyo.

Neyse maltepe sahilde içtiler falan, tabii ben içmedim sadece ama bende araba sürmeyi bilmiyorum.

Kuzenimin adı Hakan. Dedim eğer arabayı hakan sürecekse ben yürüyerek gitmeye razıyım, yeterki buna vermeyin arabayı diye.

Neyse arabayı buna vermediler götü başı dağıttığı için. İçtiler falan evlere dağılmak için tekrar arabaya bindik e-5'te gidiyoruz. 

Bizim kuzen, arabayı süren çocuğa dedi ki ver birazda ben süreyim kız dediğin nedirki lan biri gider biri gelir falan muhabbeti yapınca bizde inandık verdiler arabayı çocuğa bende birşey demedim onlar verince..

Neyse 100 - 200 metre falan gittik, daha sonra bu birkaç arabaya maks atmaya başladı, bir baktım ibre git gide çıkıyo. 

100- 120 - 130 diye gidiyo, en son hatırladığım 160'dı. Daha sonra 3 arabanın arasına bir girdi kaçacak yer kalmayınca da firene falan bastı kontrolü kaybettiğimizi anladık kimseden çıt çıkmıyo, olayı akışına bıraktık.

Daha sonra e-5'in ortasında bir sağa bir sola zig-zah çizip duruyoruz.

Önümüze bir direk geliyor, bir bariyeller geliyor. Hızımız ortalama 150, vursak hiç şansımız yok hepimiz salça olacaktık.

Allah'tan kuzen sarhoşluğun vermiş olduğu etkidenmidir bilemiyorum heyecanlanıp donmadı. 

Direksiyonu sağa sola çevirerek bir şekilde hızı ortalama 80'e kadar düşürdü ama bir türlü arabayı kontrol edemiyordu.

En sonunda o hızla deton bariyellere bir koyduk arabayı, yanımızdan sarı büyük kamyonlardan bir kamyon geçtiki görmeniz lazım, bize bir vursa direk pertiz hepimiz.

En sonunda yönümüzü de kaybettik, durağa giriyorduk, 10 - 15 kadar otobüs bekleyen yolcu vardı bir kaçışıyorlarki görmeniz lazım..

Neyse girmeden durabildik sonunda. 

Ama genelde kaza yaptıktan sonra insan iner su falan içer, bizde hiç öyle birşey yok arabadan inme tenezülünde bile bulunmuyoruz.

Yine gaza bastık yavaş yavaş gidiyoruz ama hepimiz triplere girmiş bir vaziyette ben bağırıyorum laaan bassana gazaaa takip ediyolar biziiiii !!

Sonuç olarak arabada 3500 tl'lik bir masrafla atlattık, Allah'tan verilmiş sadakamız varmış ki o hızla giden bir arabayla yapılan kazadan burnumuz bile kanamadan kurtulduk..

Vurduğumuz tekerdeki diskler falan komple yoktu baktığımızda, çelik disk nere gider ne olur hala sırrını koruyor..

Hocam geçmiş olsun, kusura bakma ama güldüm :D Çok Matrak anılarımız varmış :D Herkesde ayrı bir hikaye amk

Sitem hep aşinalardan gelür biganeden gelmez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

en boktan kazamdır heralde çocukken çizgi filmlerde tırmıka basan adamın alnının çatına tak diye vuruyor tabi 8-9 yaşlarındayım bende köyde bi deniyim dedim oluyomu gerçekten diye tüm gücümle tırmıka bastım burnum kırıldı ve o gün anladım tırmıkla şaka olmuyor :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

en boktan kazamdır heralde çocukken çizgi filmlerde tırmıka basan adamın alnının çatına tak diye vuruyor tabi 8-9 yaşlarındayım bende köyde bi deniyim dedim oluyomu gerçekten diye tüm gücümle tırmıka bastım burnum kırıldı ve o gün anladım tırmıkla şaka olmuyor :D

deneyrek öğrenmek bu demek ki :d

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

12,5 falandım. Hava sıcak, alkollüyüm. Çıktım sokağa, bakkala gidecem. Akşam vakti. Sağıma baktım soluma baktım koskoca bi kamyon geliyordu. Dedim yavaş geliyordur bu, ben geçerim. Tam yola çıktım, soluma baktım ve koşmaya başladım. Meğersem aracı ortalıyormuşum koşarken. Geldi ve çarptı. Kendimi sıktım ve zıpladım. Uyandığımda kamyon durmuş, ben ise 3-4 metre havada süzülmüş, 1 metre yerde sürüklenmişim. Çarparken hassiktiiiir dediğimi hatırlıyorum. Gözümü açtım, hiçbir şeyim yok gibi geldi. Kalktım ayağa hemen. Bakkala gittim. Eve döndüm akabinde. Asfalta sürtmekten üstüm başım yırtılmıştı.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

kahkaha atmama sebep oldu, o anını gormek isterdim ya hocam kusura bakmada insan o an kendini öyle bir mal hissediyorki  bunu yapan benmiyim diye alay eder kendiyle.:))

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rosshcihan
    Rosshcihan's avatar
    Erkek

Alkollü şekilde araç kullanıyordum kafam baya iyiydi mahalle arasında gezerken el freni nedeniyle araba kaydı ve kamyona çarptım ve birden alkolün hiç bir etkisi kalmadı tamamen ayıldım :D  (göt korkusu)

Bize atanmış hayatları mı yaşıyoruz?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

Madem kazalar anlatılmış bol bol kaza anım vardır anlatayım ki ilk anlatacağım olay bizim binaya benim 12.5 yaşlarında olduğum dönemde taşınan  iri yapılı deli kız oldu

kendisi bayağı iri yapılıdır ve çok güçlüdür bizde 12 yaaşlarında filanız neyse bizim mahallede fırlama bir arkadaş var kızın ismi de seher seher bahceye inmiş 3 tane elması var bizim arkadaş dadandı ben de hiç ilgilenmiorum orayla arkadaşın tam arkasındayım kızın elmalarından filan alıyor kız da deli tabi anlamıyor yerden eline bir samsung s2 büyüklüğünde kalın beyaz mermer geçiriyor eline arkadaşa doğru fırlatıyor arkadaş atik piç tam bebe işte eğilmesiyle birlikte mermerin sivri köşesi alnımın ortasına bi çarptı. ben ilk bir şey anlamadım ama o akan sımsıcak kan var ya onunla beraber sağlık kabinine nasıl kosturdum ben bile bilmiyorum. sonrasında yola baktık gidiş yolum full kandı.

////////////////////////////

yine bir gün evdeyim elimde bıcak elma soyuyorum yiyorum kapı caldı gittim actım seher kapıda su istiyor. iyi dedim su demir tasta olan bardaktan tek vardı doldurdum suyu verdim kapıda iciyor bende bıcagı cebime koymustum cıkardım elmamı yemeye devam edim dedim bıcağı gören kız bardağı bi fırlattı burnuma geldi. o sıra hay ananı derken bıcağı aldı elimden bıcağıda fırlattı dudağıma saplandı bıcak bildiğin.

/////////////////////////////

yine bir gün aksam yemeği oldu daha kücüğüz işte 13 yaşlarındayım. akşam yemeğini yedim yaz akşamı bütün çocuklar dışarı çıkmış toplanmıslar br yerde hepsinin sırtı dönük gülüyorlar filan bende ağa modunda gittim açılın laynnn dedim herkesin açılmasıyla beraber bu seherin sert tokadını yemem bir oldu. yarım saat öyle kaldırımda hissiz bir şekilde oturdum

Toplam Hit: 7212 Toplam Mesaj: 52