Kaza Anı Ve Sonrası
-
Küçükken bir hareket bisikletim vardı :D Bizim Adanada Tekir yaylası var. Yayla evimizin biraz ilerisinde toprak ve çakıl karışımı çok uzun ve çok dik yamuk yumuk bir rampa vardı. Ordan inmeye bayılırdım. Sonra yine arkadaşla ordan bisikletle inerken güzel bir kız gördüm :D Sonra işte erkekliğin iç güdüsüyle ( tabi farkında bile değilim ) abuk subuk bisiklet hareketleri yapmaya başlamışım. Sonra bisiklete bişe oldu kontrolu kaybettim bi taşa çarpıp bisikletle beraber takla açtım. Kafam taşa çarpmıştı. Hiç bişem yok sanıyordum normaldi. Sonra arkadaşım yüzüme dehşet verici şekilde bakınca hemen elimi anlıma götürdüm yarılmıştı. Koşarak eve gittim tabi bi yandan zırlıyordum :D O kadar hızlı koşmama ramen yüzümün tamamı kan olmuş, kanlar çok hızlı bir şekilde anlımdan aşşaya çenemdende yere akıyordu. İki elimde kanlar içindeydi başımı tutmaktan. Kanlar büyük bir hıcımla dirsekten yere akıyordu. Her nefes alışımda kan yutuyordum ve çok değişik bir kan kokusu vardı. Eve gider gitmez hemen müdahale edip başımı yıkadılar ve bişe koydular. Sonra arabayla bir hastaneye. 6 Dikiş attılar anlıma. Hayla azda olsa çok dikkatli bakınca izi belli olur. Beynimde felan bir sorun yoktu sadece anlım yarılmıştı :) Bi keresindede tam gol atacaktım top ayağımdan fazla aştı sonra top avuta çıkmasın diye peşinde koştum tam çizgide üstüne basmamla düşmem bir oldu. Sol elim kırıldı. 1.5 Ay elimi alçıyla sardılar :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
arabanın kontrolünü kaybettiğimde jeton düşmediydide tam duvara çarpmak üzereyken "hassktir" dediğimi hatırlıyorum ardındanda kulağımı komple dolduran küüt diye bi ses.. bide aklıma babam gelmişti son anda, heralde ölseydim aklıma son gelen şey babam olucaktı.
arabadan indiğimde de arabanın önüne bakıp bakıp "anasını .... nası çarptım la ben buna nası la nası la" diye bağırıp arabaya vurduğumu hatırlıyorum..
şoka girmek tam nası oluyo bilmiyomda eğer girdiysemde bi başka "küüüt" diye bi sesle kendime geldim, benim araba duvara vurduktan sonra şerite ters yöne bakar şekilde durduydu, bende tam şöför kapısında ayakta dururken o dediğim "küüt" sesi geldi kafayı bi çevirdim, virajda benim kaymaya başladığım noktada bu sefer bi hyundai accent aracın önünü duvara çarpıp spin ata ata benim olduğum yöne doğru geliyodu.. valla o an tek yapabildiğim öküzün trene baktığı gibi arabanın üstüme gelişini izlemek oldu, filmlerdeki gibi yok sağa atlayayım yok sola atlayayım yok yukarı atlayayım tam çarparken olmuyo :) bildiğin araç balerin gibi buzda döne döne üstüme gelirken sadece seyrettim dibimden geçti , bi nevi sıyırdı çat dedi aracın önü gene duvara çarptı durdu.. bende mal gibi baktım.. sıyırmasa 2 araba arasında tost olduydum :) o kadar sürede 2 kere ucuz yırttık ölümden resmen.. haa bitti mi bitmedi :)
arabayı köprünün altından çıkardık ilerde sağa cebe çektik polis alkol muayenesi felan yapıyo.. yolda köprüden çıktıktan sonra 3-4 şerit devam ediyo en sağ şeride dolmuşların girmesi için kaldırım taşlarıyla ayırmışlar ayrı bi şerit yapmışlar.. arabayı yol tarafına çektik bizde diğer tarafında polislerle uğraşıyoruz.. (kaza yaptığım yerden bi 25-30 metre uzak yani) alkolmetreyi üfledim imzayı attım bi "küüüt" sesi daha geldi, bi dene caddy muhtemelen bnm kaydığım yerde kaymış, köprü altından resmen döne döne çıktı psikopat, bildiğin düz gidiyo olsa gayet hızlı olcak şekilde.. ben gene öküz-tren ilişkisine bağladım, çünkü kocaaa yolda gene benim üstüme geliyo spin ata ata o hızla, mal gibi kaldım gene kıpıdayamadım, tam dedim bu sefer hakkın rahmetine kavuşuyoruz tam o kaldırımın üstünde duruyorum çünkü, o dolmuşlar için şeridi ayıran kaldırım taşlarına tam paralel şekilde küt diye çarptı bilardo topu gibi sekti aradaki refüje kadar gene kaya kaya gitti çarptı durdu.. ben bu sırada ne mi yaptım, gene tren izler gibi izledim sadece. gerçi bu sefer farklı olarak gözümü kapayabildim :) nası olduda o taşlara çarpınca tekerler yandan, takla atmaya başlamadı hala anlamış değilim takla atmaya başlasa gene ilk altına alacağı kişi benim zaten.
en son polis abi direksiyondaki şöfşre kalk gidek yoksa bizde ölcez burda dedi gittiler :D :D
höh amk gece gece gene yaşadım olayı, 15-20 senelik azrail randevumu ertelemişimdir diye düşünüyorum :dBende burda höh ettim neymiş o öyle :D
-
Birincisi aşırı süratten bariyerlere çarpmıştım. Emniyet kemeri kurtardı sağolsun. Çekici bulma telaşındaydım.
2.'si yanlarken çukura girip kontrolü kaybettim. Direğe patladım kafadan. Onda da arabayı boşa aldım kaldırıma çıkmıştım geri itledim.
Hay aq dediğimi çok iyi hatırlıyorum.
2 hafta fabrikada yatırdım arabayı. Sağlam kaporta ve boyacı aradım. Arabayı çıkarttım sattım.
Şuan için arabam daha yok :D
-
rampa asagi yolda fren patladi.sag taraf ucurum.sol taraf demir beton direkler tel orgulu.yol domenecli.sola kırdim mecbur.agır bir kaza idi.araba ikiye bolundu.sag ciktim.saniyelik olaylar tabi.kaza.rüya falan bu gercek degil diyorsun.
sansar55 tarafından 25/Mar/13 01:04 tarihinde düzenlenmiştir -
babam da kamyonla kaza yapacağını hissetmiş o an bütün hayatım gözümden geçti diyor, işin garibi kıl payı kurtarmış ama nasıl olduğunu o da bilmiyor :=)
-
otomobille yaptığım en boktan kaza fsm köprü gişelerine girdiğim kazadır, ne kadar içtiğimi oraya gelinceye kadar anlayamadım, ışıklar bir garip görünüyordu meğer çift görüyormuşum, ulan diyorum arabada tık ses yok ne güzel gidiyor meğer benim kafammış güzel olan, gişelere 10-15 metre kala lan dedim galiba fazla kaçırmışım düzgün ortalayayım da arabanın sağını solunu değdirmeyeyim, direksiyonu fazla kırdım hızı falan hiç hatırlamıyorum, motorun juuuu sesini hatırlıyorum sonra çatır çutur sesler geldi, hava yastığı açılmış ellerimin konsola çarptığını hissettim acayip bir yanık ve metalin sürtünme kokusu geldi sersemledim, gözümü açtım arabada cam yok amk. tam yan dönük gişenin içindeyim. aracın ne hale geldiğini 1 ay sonra gördüm, aracı düzelttiler, itfaiye makasıyla kapıyı tavanı kestiler, emniyet kemerini açtı, beni hareket ettirmedi vatandaş... önce yere bir uzattılar, sonra hareket etmeye başladım meğer ambulansa götürüyorlarmış, sedyeye alındığım anı hatırlamıyorum :) ambulansa alırlarken sızdım zaten acayip uykum vardı. kendime geldiğimde yüzüm balon gibi şişmişti dudaklar patlamıştı, burun şişikti, göğüs kafesim ezikti 1 kaburga, 1serçe parmak kırığı sağ el bileğinde çatlak, sol ayak bileğinde çatlak, sol dizde menüsküsle kurtardım. kazadan sonra. ilk bir hafta hafızam berbattı, algılamada sıkıntı çektim, boşlukta gibiydim, birisi bir şey sorduğunda cevap vermek için hareketsiz durup düşünüyordum. Su içermisin sorusuna bile 20 saniye düşünerek cevap veriyordum. son 5 yıldır kaza yüzü görmedim, allah kimsenin başına vermesin.
-
daha gecen asker ugurlaması fln neyse elime tutuşturdular torpilleri neyse at at bitti cebimdede bi tane kalmış arkadaşı evine bırakttık tam baktım cebimde bi tane war yanımdada bi arkaş war neyse tam yaktım noldugunu anlamadım elimde doşaltırmışım torpili yanarken tam atcakken elimde patlatı 3 parmagım yarılmış tuttugum parmaklardan 2 tanesi yanık kısaca 4 parmakta his kaybı vardı tabi cınlmasıda ayrı bi olay ama size diyecegim hicbişeyin farkında olmuyorsunuz panik bile yok dedim elimde torpil patlamış vay amk fln ordanda eve gittim neyse acısı sonra geldi
2.ci kazam fazla bişi yok taşa kafa attım anlım yarıldı insan kücükken ne yaptıgını bilmiyor :)
-
ankara eskişehir arasında araba ile giderken uyuklamışım bi an gözlerimi açtıgımda yolun kenarındaki kanarda gidiyordum 120 ile direksiyonu kırıp yola zıplıyarak cıktıgımı biliyorum yolda 360 derece dönüp durmuşum hatırlamıyorum :D
-
kaanstain bunu yazdı
ben 3 yaşındayken at çifte attı alnıma attı :D
24 dikiş atıldı,
estetikti carttı curttu yaptılar o zaman iz kalmadı pek.. Farkedilmiyor nerdeyse.
Atın çifte atışı aklımda, gözümü açtığımda dikiş atılıyordu.
O günden bugüne pek çok şeyi hatırlarım.
Atları rahat bırakın :p
ata napıyodunda çifte attı la :P :D
-
lan arkadaş neler gelmiş başınıza böyle yaa.. okurken bi güldüm bi üzüldüm yaa hepinize geçmiş olsun.