Kaza Anı Ve Sonrası
-
Adam kaza flood yapmış :|¨¨
-
manfolder bunu yazdı
rampa asagi yolda fren patladi.sag taraf ucurum.sol taraf demir beton direkler tel orgulu.yol domenecli.sola kırdim mecbur.agır bir kaza idi.araba ikiye bolundu.sag ciktim.saniyelik olaylar tabi.kaza.rüya falan bu gercek degil diyorsun.
hocam araba kazası apan çoğu konuştuğum aynı şeyi söyledi.
-
19 mayıs 1999 babam dışarıda görevli polis. hava biraz bozacak gibi telefon açtı bana büyük polis montumu getirir misin diye.
Koydum büyük bi poşete vites 18'de bisikletle tam gaz gidiyorum. İşte o zamanlar küçüğüm salaklık.. Poşet ön çatal ile teker arasına bi girdi o an herşey slow motion oldu. Yavaş yavaş havaya fırladım yere düştüm sersem gibiyim ama 1-2 saniye sonra kafama tak diye bisiklet düştü. Yerde uzanmış bi şekilde yatıyorum karşı kaldırımdan bi teyze koşa koşa geldi evladım bişeyin var mı dedi. Kaldırdı beni kenara geçtim 1-2 dk durdum ama hala çok fena sersemim. Hafif uyku hali var üzerimde.. Kadın hemen gitti sonra ben içimden kadına kızıyorum niye bırakıp gitti diye (tabi gitcek niye dursun :D ) bisiklete de küfür ede ede elimde sürüyorum binmedim. Biraz sonra kendimi daha iyi hissedince tekrar bindim. Babamın yanına vardığımda kaza yaptığımı anlattım. Kafama da vurdu bisiklet dedim babam bereyi çıkardı bi baktı kafamın arkası komple kan.. Ben başladım ağlamaya :D sonra tuzla'dan kartal acil'e tam gaz gittik arabayla.. doktor dikiş atılacak dedi röntgen filan.. kırık yok ama yarık var. Biz beklerken acil bi hasta geldi adamın yüzüne matkap girmiş önümüzden sedyeyle geçti ben az kalsın bayılıyodum doktor onun ameliyatına girdi 1-2 saat bekledik çıkmayınca doktor.. eve döndük :D yaklaşık 7-8 sene hafif şiş kaldı orası ama sonra indi..
-
ismi lazım değil bi hergeleyle motorun üzerindeyiz. yalnız bu tam kaza da değil de, yani yarıklar yaralanmalar felan kaza gibi yani.
ben kullanıyorum alkol cigara her bok var kafada. motorun basabildiği kadar hızlı gidiyoruz işte 80-90 felan derken bir muhabbet bir makara
gülmeler kitlenmeler motorun üzerinde, yollarda boş karanlık. ne olduysa ben tek el kullanmaya baslamısım virajada öyle girmeye kalkınca kontrol
bizden bi çıktı ki böyle bir çıkma yok. yan yatıp tekrar kalkmalar mı dersin, zıplamalar öteki tarafa mı yatmalar istersin bir 200 metre saga sala
savrulduk benım dudagım patladı ikimizinde bacakları soyuldu feci halde fakat 200 metrenın sonunda yerde yatıp ahmaklar gibi birbirine ve
yerde hızını alamayıp giden motora bakacagımız halde bizim son halimiz görülmeye değerdi. yok arkadaş motorun üzerindeyiz yaralandık
örselendik hor görüldük ama hakimiyeti kaybetmemiştik :d motoru stop ettirdim ikimizde indik motordan arkadasım ellerini yüzüne koydu çömeldi
yere. ben salaklaşmışım iyice karada sörf yapmıştık resmen. oglummm ne olduuu lannnnn diye birbirmize bakıyoruz.
tekrardan motora geçtik çünkü çamlıkta arkadaslar kovanın basındalar gitmemiz gerek. sıcakta titrete titreye tekrardan zikzaklar çizerek çamlığın
yolunu tuttuk.
kayda değer bir sürü kazam varken neden bunu anlattığımı bilemiyorum şu an da sonuç olarak at eti tercihimdir.
bir sonraki hikayem; yine motorun üzerinde 3 kişiyiz bu sefer uyusturucu parası için sağa sola dadanırken birden bir arabanın bize vurması
ve hafifçe düşürmesi akabinde pek bi janti olan bu iki abimizden allem kullem iyi bir mevla para koparmamızı konu alır. tanrının güzelliği..
(istek olursa anlatırım)
-
daha 12 yaşındaydım kardeşimin 3 tekerli bisikleti ile yokuş aşşağı son hız ekşın yapayım dedim
bisiklet hızlandı hızlandı derken taşın üstünden geçtim direksiyonu bırakmadan dizlerim yere geldi 10 metre kadar bisiklet öyle gitti
hala salak gibi bırakmıyorum bisikleti bir baktım dizlerim bembeyaz neredeyse kemik gözükecek :D
sonra bir kan aktıki sormayın korktum babama söylemedim 6 ay sonra zor iyileşti o halde doktora gitmedim
hala izleri duruyor
zaten ilk 1 ay tuvalete zor gidiyordum çökemıyorum :D
şimdi bakıyorumda bayağı bir acı çekmişim
o an acı hissetmedim daha sonrasında bi baktım dizler gitmiş resmen bembeyaz et görünüyor ama sonrasıdna dayanlımaz bir acı çekmiştim
zalimadam tarafından 25/Mar/13 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
dün arabanın ön tarafını vurdu arkadaş arabada yoktum
-
Evin olduğu ara sokakta, evime 5 mt kala buz olmuş millet kayak yapmış üstüne kar çökmüş 45 - 50 derece eğimli yokuştan tam düz yola evime 5 mt kalmış dönecekken
tam sokakla yokuşun birleştiği köşede çökme olmuş yol, arabanın birden ağırlığını vermesiyle çöküntüye ben de refleksle frene yapışırım
araba kızak gibi yokuş aşağıya kayıyor, yokuş öyle böyle değil eğimi en az 45 derece.
yanda arkadaş var dedim olum tak kemeri ve dua et, ben ayağımı frenden çekemiyorum olur da park edilip de kar yağmamış bir yer denk gelir diye, araba da otomatik vites.
kemeri çekiyorum çekiyorum kilitlenip gelmiyor meret, ayağım frende olduğu için tak tak tak abs vuruyor fren de kemeri kilitliyor.
bu arada 70 80 e vardı süratimiz, az aşağıda sola viraj var az keskin, virajın da az aşağısında hemen solda geniş bir arazi, hala kemeri çekiştiriyorum, araziye uçacağım.
Virajı döndüm ne görürsün, 7si 77 sine kadar tüm mahalle dökülmüş yokuşa kayak yapıyorlar, cadde hınca hınç 50 - 60 kişi var ana baba çoğul çocuk torun torba dede nene kedi köpek herkes kayıyor.
kemeri bıraktım, selektör korna yapıyorum hız saatine bakamadım o arada, arazinin önüne birikti birkaç gören mahalleli, o yokuşun dibi de çifter şerit anayol ortası da beton bloklar.
araziden sonra hemen solda bir kartal gördüm, parçası ucuz bunların diyerek geçirmeye çalıştım buna durmak için, olmadı.
kartalın sadece yan kapılarını çizip araba yan yan aşağıya kaymaya başladı onun biraz daha aşağısındaki kamyona çok şiddetli şekilde arabanın ön tarafıyla çarpıp birkaç kez hızlı hızlı spin atarak durabildim.
arabadan indiğimde kamyon aşağıya doğru sürüklenmeye devam ediyordu, o da önündeki çöp konteynerinin kaldırıma sıkışmaıyla durabildi, kamyon rahat 30 mt sürüklenmiştir. yanımdaki arkadaş kemeri takmayı başarmış yoksa yandan uçacaktı, ben de sımsıkı direksiyona yapışmıştım burnumuz kanamadı. araba perte çıktı
Mahkeme savunmasını düşünüyordum çünkü birkaç kişiyi ezdiğimden emindim, kimseye birşey olmadı dediler. Elhamdulillah dedim, herşey bir anda gelişti tüm bunlar 10 15 saniyede oldu
ama o travma hali sanki yavaş çekim sahnelenmiş gibi hala
-
İlkokul 6. sınıfta oç nin biri çelme taktı sol kolumu kırdım.
Düştükten hemen sonra kalktım kulaklarımda bi yankılanma oldu sonra etrafıma baktım arkadaşım kolun gibi bişeyler dedi yankıdan duyamadım.Sonra sol kolumun çok sıcak olduğunu hissettim bi baktım sol kolum dirseğin biraz altından terse dönüp kırılmış.
Biraz baktım koluma sonra tuttum yerine soktum gacırt gucurt sesler geldi.Müdürün odasına gittim annemi aradılar beklerken kolum yavaş yavaş ağırmaya başladı.
Sonra doktora gittik doktor kolumu yerine oturtmak için kolumu çevirdi falan orda baya acıdı kolum sonrası alçı işte.
-
çarpmadan önce sinyal verdiğimi ve " ben bu sinyali verdiysem dönerim dediğimi hatılıyorum" çarptıktan yaklaşık bi 15 saniye sonra arabanın kaldırımın üstünde olduğunu ve çarptığımı hatırlıyorum
-
konu düşmesin ilginç hikayeler geliyo