Kaza Anı Ve Sonrası
-
başka bir kaza anım ise pazara daldık
bizim mahallede market var markete bakan kişi bizden 2 yaş büyüktü cok samimiydik 3 arkadaş sürekli markete gidiyoruz marketin önünde takılıoz filan dedi benim pazara gitmem gerek ama marketi bırakamıyorum 3 tekerlekli bisiklet var onu alın dedi 2 kasa domates 2 kasa salata filan saydı buları alın gelin dedi iyi dedik. bisikleti aldık pazar yeride çok dik bir yokuş çıkıyorsun yokuşun diğer tarafı pazar alanı. neyse çıktık yokuşu 3 kişiyiz biri bisikletin ön kısmındaki alanda ben bisikleti sürüyorum. diğer arkadaşta arka koltukta neyse yokusun basında buradan inek bisiklet sürerek dedik nasıl bir cesaret ise artık aboo o ağır bisiklet yokus aşağı nasıl hızlandı baktık durduramıyoruz bağırmaya başladık çekilin çekilin diye pazardaki milletin bir kacısı var görmeniz lazım bu pazar üstüne günes ve yağmurdan korusun diye kalın bezlerle örtü cekiyorlar ya ondan cekmisler içi çimento dolu tenekelere ip bağlamıslar direk vs pazara girmeden önce bariyer gibi bir şey yani o tenekeye carpmamızla beraber 3 arkadaş olarak pazar alanına fırlamamız 2 tane büyük pazar tezgahı yerle bir oldu. tabi sonrasında pazarcı dayağı da kacınılmaz :d