Kerbal Space Program (Oyun)
-
Biten tankları atamıyor muyuz ?
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Biten tankları atamıyor muyuz ?
-----------------------------
atabiliyosun galiba ama çok ince düşünmen lazım . ben bayağı uğraştım çıkamadm işin içinden -
Decoupler kullanacaksın. O zaman atarsın tankları. 3 parça olarak yaparsan iyi olur. İlk ana mekik sonra atmosfer dışına çıkmak için bölüm daha sonra da kalkış sistemini yap. Yeterli olur uzaya çıkmak için daha sonra zaten ekleme çıkarma yaparak aya mı gidersin yoksa başka bir yere mi onları ayarlarsın.
-
önce M idi sonra K oldu sonra küçük m oldu sonra bi baktım güneşe çarpmışım :D
Güneşe ulaşabildiğime göre oyun bitmiştir benim açımdan :D
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------önce M idi sonra K oldu sonra küçük m oldu sonra bi baktım güneşe çarpmışım :D
Güneşe ulaşabildiğime göre oyun bitmiştir benim açımdan :D
-----------------------------hocam aynı olay banada olmustu bende bug sanmıştım :D
-
Uçuramadım bi :D
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Uçuramadım bi :D
-----------------------------sen fantazi yapmışsın hocam senin en alta koyduğun şey bir üniteyi 3 e ayıran bir çoğaltıcıdır yani en altta motor olması gerekir o koyduğun şey değil
önce yakıt tankı koy altına motor koy sonra fantaziye geç bence :D
bide o sarı bağlantılardan yapmana gerek yok çok uzun yada geniş olmadığı sürece :)
-
ileriki versiyonlarda muhtemelen gezegenler gelecektir.plütona iniş yapmak güzel olmazmı :Dgüneşe bodoslama girmek yerine :D
-
arkadaşlar oyunun şu diğer modüllerinin hepsini indirieyim diye tıkladım iyice kafam karıştı 35 şey indiridm ama ciddi ve güzel birşey yapmak için hangi modüülleri indirmem lazım onların linkini atarmısınız hep kısır döngü içinde kalıyorum bi şöyle ağız tadı ile çıkamadıdm yükseklere
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar oyunun şu diğer modüllerinin hepsini indirieyim diye tıkladım iyice kafam karıştı 35 şey indiridm ama ciddi ve güzel birşey yapmak için hangi modüülleri indirmem lazım onların linkini atarmısınız hep kısır döngü içinde kalıyorum bi şöyle ağız tadı ile çıkamadıdm yükseklere
-----------------------------her modül işe yarıyor hocam hepsini indir sen. güzel bişiyi hepsi ile yapabilirsin sadece biraz mantığını oturtman lazım. Ağırlık ve itiş gücünü ayarlamalısın. Katı yakıt tankı sadece yüzeydeki yer çekiminden kurtulmak içindir çok fazla kullanırsan hem ağırlığın artar hemde kalibrasyonun düşer. En alta tek katı yakıt ve motorunu koy. ortaya decomp koy sonra sıvı yakıt tankı koy ve motorlarını tak. kapsüle ise sadece indirdiğin modlardaki iticileri takabilirsin. Kanatlara asas a dikkat et.