Kerbal Space Program (Oyun)
-
süper bi şeymiş yaw :D ... buna oyun demek haksızlık olur hertalde :P ... bu arada aya iniş yapabilen varmı ?
-
Evet yörüngede döndükten sonra tekrar dünyaya indim.
2. seferde Türkiyeye inmeye çalıştım ama yemedi :D
-
aya gitmeye çalıştım ama bu kadar yaklaşmışken yakıtım bitti:
not: sadece default ekipmanlar kullandım
dünyaya son bir bakış:
güneşin etrafında yörüngeye girdim:
-
Oyun süper la, ama birisi şu modları paket haline getirebilirse daha da süper olucak. ksp.net e hidemyassle girebildim o da indirmiyo ya. :|
-
http://www.kspyard.com/ böyle bir site var alternatif olarak, konuyu uplamak adına yeni postta atıyorum.
-
İlginç birşeye benziyor, mesaj atayımda denerim.
Hocam indirirken Free Demo felan diyor bunun full sürümüde mi var
-
full sürüm henüz çıkmadı daha beta aşamasında oyun..ben sunumlar yüzünden uzun zamandır oynayamıyorum 3 tane sunum hazırlamam lazım :/ herkese iyi eğlenceler aya inen foto koysun lütfen :D
-
kactir sonuna kadar okumuyom
kerbala olayi falan diye kendi kendime mana cikartiyom
-
Ya ben roketi yapıyom ,space e basıyom yandan osuruk gibi bi pıst ediyo galkmıyo yerinden argadaş , sinirlendim sildim attım yav yetti gari :| .
-
aya iniş yaptım ... hatta 1.5 depo yakıtımda vardı dönüş için ... ama bi aksaklık oldu : ayın karanlık yüzüne geçince kalıkış yapmayı planlamıştım bu yüzden karanlık olana kadar bekletirken mekik yanyatmış ... kalkış yapmaya çalışırken patladı :D ... enazından gemiyi kaydetmiştim ...
atmosferden çıkış :
Ay yüzeyi :
edit:
aya iniş yapmaya çalışırken daha önceki denememden aldığım şöyle bi görüntüde var onuda ekliim dedim ... buda yakın geçiş : yörüngeye girdikten sonra iniş vektörlerini (bu terimi hep kullanmak istemiştim :D ) ayarlarken kaydetmiştim ...