folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kerkükte Patlayan Bomba | Ben Kürdüm Ama Pkklı Değilim



Kerkükte Patlayan Bomba | Ben Kürdüm Ama Pkklı Değilim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek

     

    Bu yazıyı yazma ihtiyacını Kerkük'te patlayan bombadan sonra yazma gereksinimi duydum.

    Hatırlayacaksınız Kerkük'te yerel seçim var. Ve yürüyüş yapan bi kafile kürde atılan bomba ile 30 dan fazla insan öldü... Bunun üzerine kürtler Türkmeneli TV binasına saldırıp taşladılar filan...

    O taşlayan insanlara aptal demek belki doğru değil ama kör cahil insanlar onlar. Onların suçu yok gerçekten. Ben size neden Türkmeneli binasını taşladıklarını anlatayım:

    " Ben Diyarbakır'da yaşadım büyüdüm. Bir kürdüm. Anadan babadan kürt. Daha küçük sabiyken 7-8 yaşlarımda filan mahallede bir çocuk vardı. Adı ramo. Bu çocuk 15 yaşlarında filandı. Ablası mı kim dağda pkk ya katılmış ve öldürülmüş. Gebersin!!! Neyse konuya döneyim. Bu Ramo adındaki çocuk biz ufak çocukları toplar bize bunları anlatırdı. Dinleyin ve şoke olun :) 

    Atatürk Kuran'a basmış derdi.Peygamber asmış derdi(o devirde peygamber mi vardı...) Türkler imansız gavurdurlar derdi. Bunun gibi neler derdi neler aklınız almaz. Ulan ister istemez çocukların bilinç altında Türk'e karşı bir kin oluşurdu.

    Allah'tan benim babam azda olsa kültürlü bilgili bir insandı. Babama sorardım: "Baba gerçekten Atatürk Kuran'a mı basmış. Peygamberlere küfür mü atmış?"O da " Yok oğlum. Atatürk Türkiyeyi kurmuş zeki büyük bir komutandı" diye cevap verirdi... Keşke diğer çocukların babalarıda böyle töleranslı olsaymış...

    Yukarıda anlattığım gibi biz kürtlerin daha çocukken beynimiz nasıl yıkanmaya başlanıyor; nasıl türk düşmanı yapılıyoruz. Allah'tan bu oltaya gelmedim. Şimdi liseyi bitirdim. Askerlik çağım geçti. Çoğu şeyi anlayacak duruma geldim.

    Ulan bakıyorum Türk Kürt'ten belki biraz daha müslüman. Bağnaz değil. Daha bilgili belki... Türklerle o kadar çok ortak yanımız var ki... Hele bide türkmenler. Televizyon kanallarını izlerim hep. Konuştukları lehçe bile biz kürtlerin lehçesiyle aynı. Benzer demiyorum yaw. Aynı ha. 

    Neyse şimdi Türkmeneli TV binasına dönelim. Ulan bi düşünün. Bu bombayı Türkmenler atar mı hiç? Besbelli ki Türkmenler oy kaybetsin diye yapılmış bir komplo... Ama kürtlerinde suçu yok ki? Çoğunun beyni daha çocukken 2-3 piç kurusu tarafından yıkandı...

    Şimdi aranızdan bi kaç türk karındaşım çıkacak ve diyecek ki PKK'lıların hepsi kürt. Evet içlerinde kürt(kandırılmış kürt, saf insanlar) var ama çoğu ermeni ve ya benzer birşey. Bakın size bir olay anlatayım:

    Benim kuzenim tuncelide askerlik yaptı. Çatışmada 14 pkklı öldürdüler. Kuzenim yemin ediyo, öldürdükleri insanlar sünnetsiz. Yani müslüman değiller.. Ya ermeni ya da başka bir tohumun birşeysi.

     

     

     

    Bir bomba patladı Güngören'de patlatan kim PKK. Ölenler; Türk.!

    Bir bomba patladı Kerkük'te patlatan kim PKK. Ölenler; Kürt!

    Bir bomba patladı Diyarbakır'da dersanenin ölünde patlatan kim Pkk. Ölenler; Kürt.!

     

    Ama benim değimek istediğim asıl nokta bu: Bazı türk karındaşlarımda kürtleri PKK sempatizanı olarak tanıyor. Bu yanlış! Ben birşey diyim mi? Anadan babadan kürt olan ben. Ben gerekirse ay-yıldız için bayrağımızın kırmızısı için kendimi en az bir türk kadar feda ederim. Vallahide billahide tellahide...

     

    Türklerle arapların arası açılmaya çalışıldı açtırıldı... Ermenilerle açtırılmaya çalıştırıldı açtırıldı... Ama Kürt ile Türk kardeşlerin arası açılamayacak. Burdaki kürt halkı inanamayacağınız kadar saf. Biraz eğitim hepsinin bir vatan sever yaptırır.

    Sonuç olarak ben demek istiyorum ki Kürt Türk kardeştir. Kimse ayıramayacak kürtlerle türkleri. Bize düşen biraz daha mantıklı birbirimize yaklaşmamız olacaktır.


    Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek
    benim arabamdaki bayrağımdan rahatsız olan adamlardan bahsetmiyorsun heralde?

    Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    AĞLATTIN BENİ LAN M1KROP SUBAY OĞLUYUM BEN BÖYLE ŞEYLER AĞLATIR BENİ BU ÜLKEYI HEPİMİZ KURDUK TÜRKÜ ERMENİSİ KÜRDÜ ÇERKEZİ HERKES KUVAİ MİLLİYE VARLIĞIYLA IRK DİN GÖZ ETMEKSİZİN DÜNYA DA EŞİ BENZERİ OLMAYAN Bİ ŞEKİLDE KURDUK YAZI İÇİN TEŞŞEKKÜRLER

     

                               KEŞKE HERKES NE MUTLU TÜRKÜM DİYE 'NİN ANLAMINI BİLSE OKULLARDA ÖĞRETSELER AMA ÖĞRETTİRİLMİYO


    En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    bunların idrakindeysen ve senin gibi çok insan varsa   1000  bomba patlasa bişey olmaz...

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek
    Bu bize söylediklerini diğer arkadaşlarınada anlatman ufaklıklarada anlatman gerekir.. Hani bazıları diyor ya kardeşiz biz falan kardeşlik böyle lafta olmuyor işte duygularını anlatman güzel çok hoş içini dökmüşsün ama elinde nüfus cüzdanın varsa sen Türksündür insanın ekmeğini yediği yerdir vatanı bunu kimse inkar edemez

    Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2008
    Erkek
    Helal olsun arkadaşım.Bu güne kadar bir çok KÜRT arkadaşım oldu.Kimisi iyiydi kimisi kötü ama şunu biliyorum ki çanakkalede KÜRT TÜRK .... Hepimiz bu vatan için savaştık şehitler verdik ama 1 kasa elmanın içinden 1 kaç çürük elma çıkıyor ve 1 kasa sağlam elmayı çürütüyor be kardeşim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2008
    Dişi

    Çok İyi Söylemişsin... Arkandayım Arkadaşım..


    Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kiss_Kiss
    Kiss_Kiss's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Nisan/2007
    Erkek

    gercekten sözle olmuyor bu işler bencede senın gibi düşünen bilinçli kürtler türkiyede cok az bence heran tetikte olmamız bakın bende size başımdna gecen bir konuyu anlatayım 83 lü olmama rahmen 85/3 olarak yaptım askerlimi kapalı ceza evinde askerdim bölüğümüzde urfa siverekli bir eleman vardı bu herif diger kürtlerle ortam kurum pkk hakkında konuşur propaganda tarzında şeyler anlicanız neyse bu topla nöbete giderken ve dönerken baktım alçak en arkadan geliyor her seferinde dedım bu ibneye benle nöbete cıktıngında en arkadan ben gelicem her zaman ben sana ne benm sırtımı benede burdaki diger nöbetcilerin sırtını güvenirim dedim olay bundan ibaret kimse kusura bakmasın ben güvenmiyorum güvenmiyorum ben böyleyim saygılar


    ne şeriat ne darbe kafası güzel türkiye....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2007
    Erkek
    pkk ne? kürt. bu durumda kimse niye ırkçılık yapıyosun demesin bize, ortada bi yanlış varsa bu kürtlerin yanlışıdır..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M1KROP
    M1KROP's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek

    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    pkk ne? kürt. bu durumda kimse niye ırkçılık yapıyosun demesin bize, ortada bi yanlış varsa bu kürtlerin yanlışıdır..
    -----------------------------

    Bu kürtlerin yanlışı değil senin gibilerin yanlışıdır. Pkk'yı sizin gibiler var ediyor. Hemde farkında olmadan.Şöyle ki:

    Adam ulan türk benden bu kadar mı kıl kapıyor diyor. En iyisi bende pkk olayım diyor.Bence dağa çıkan kadar en az sende terörist olmuş oluyorsun. Oysa bütün türklerin senin gibi düşündüğünü sanıyor. Halbuki sizin aranızda da iki tane senin gibi var ya yok.

    Şimdi kürtte türkten nefret ederse ben ne diyebilirim ki? Yukarıda anlatıyorum öldürülen teröristler sünnetsiz gavur çıkıyor ermeni çıkıyor. Bu adam halen aynı mantık:) Keşke Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı da senin gibi düşünenler hakkında bir kaç söz söyleseydi... 

    Urfa konusunu anlatan arkadaşa diyorum. Terörist adama denk gelmiş. Doğrudur çıkar öyle itler. Ama urfa niye ŞANLI Urfa?Milli mücadelede Fransızları suriye sınırına kadar kovaladıkları için şanlı urfa...

    Neyse ben fazla konuşmayayım. Yorumu kendi aklınız ve iradenizle yapın. Umarım Türkiye için güzel olanı uygularsınız...

    Bak cold anlattım ya yukarıda türkler kürtlere kötüleniyordu çocukken. Eminim senin gibilerde çocukken kürtler sana kötülenmiştir. Ondan dolayıdır ki bu zihniyeti değiştiremezsin. Beyin yıkanmıştır. Ama inş. türkiye için hayırlı olanı düşünecek kapasiteye varabilirsin.


    Hayatımda gördüğüm en güzel kadın. Sizcede öyle değil mi: http://www.yonkis.com/mediaflash/alba.htm
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    ben bu yazıyı hiç samimi bulmadım. neden? senin duyguların doğru olabilir zaten kimse burda veya başka ortamda ben sevmiyorum Türkler'i demez, demesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerek.

    yazında belirttiğin gibi bütün kürtler senin gibi değil maalesef. keşke olsa.

    Yukarıda anlattığım gibi biz kürtlerin daha çocukken beynimiz nasıl yıkanmaya başlanıyor; nasıl türk düşmanı yapılıyoruz. Allah'tan bu oltaya gelmedim. Şimdi liseyi bitirdim. Askerlik çağım geçti. Çoğu şeyi anlayacak duruma geldim.

    senin dediğin mantıkla liseyi bitiren aklı başında insanların bu yemi görmeleri gerek. Fakat durum böyle değil. memlekette doktoruda,mühendiside, milletvekilide, cartı curtu pkkya destek veriyor. ee durup düşünmek gerek. neden bu insanlar senin atlamadıgın oltaya atlıyorlar?

     


    Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 10303 Toplam Mesaj: 94