folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kerkükte Patlayan Bomba | Ben Kürdüm Ama Pkklı Değilim



Kerkükte Patlayan Bomba | Ben Kürdüm Ama Pkklı Değilim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    @nazmanya hocam tespitlerin doğru. bu kürt halkı cahil, öğrenme taraftarı değil, kültürsüz, pis, çoğu devlete sırtını dayamış bi futbol takımı kuracak kadar çocuk doğurmuş çalışmadan devlete sırtını dayamışlar, yok devlet kömür versin, devlet süt parası versin, devlet okul parası versin yoksa çocuğumu okula göndermem, devlet doğum parası versin. anca bunlarla uğraşırlar.devletten ençok yardımı kendileri alırlar lafa gelince devlet kendilerine yatıırım yapmıyo :S gidin okuyun, okuyun okuyun ag.. :S

    kürtler okuyamaz diye bi ayrımcılık varmı ? kürtler doktor olamaz mühendis olamaz mali müşavir olamaz diye bi kayde varmı ? yok. ozaman niye futbol takımı kuracakmış gibi çocuk yapıp da çalışmıyorlar.

    çocuk yapmak uzmanlık alanları galiba çoğunun.

    @excalibur : kürtler hadlerini bildikleri zaman, kim olduklarını bildikleri zaman Türk - kürt kardeştir. ama dedim ya hadlerini bilmeleri lazım.


    ///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2005
    Erkek
    student bunu yazdı:
    -----------------------------

    nazmanya  , sen kürdüm diyorsun ama kürdleri aşağılıyorsun , demek ki bir avrupalı ile karşılaşsan Türkleri de aşağılarsın.Ya bu Türklerde medeniyet yok deyip , Türk halkının yaptıkları anlatır , Türkleride aşağılarsın.Baksana aşağılık kompleksinden dolayı hemen sattın Kürtleri , bu kompleks sen de oldukça Türkleri de avrupalılara satarsın.

    -----------------------------
    he babam he 1000 yıllık bir kültürü olan türklüğü ne üdüğü belirsiz avrupalılara satarım. ben kürtleride satmıyorum benim canım çıkıyor okulda bunlara eğitim verecem diye ha korkma ben bunlara bir şeyler aşılamıyorum. eğitim derken sadece toplumda insanları rahatsız etmeden nasıl yaşamları gerektiğini mebin bize verdiği sınırlar çevresinde anlatıyoruz. burda yazdıklarımı duysalar zaten benim köküme kibrit suyu dökerler ama ben bu eleştiriyi dozunu düşererek yüzlerine de yapıyorum.  emin olki içinde olsan daha beterini söylersin kuzu gibi bayan öğretmen arkadaşlarımız bunlar yüzünden piskopat oldu. ha bu arada bunlar sizin devletten almadığınız yardımı benim maaşım kadar alıyorlar. biz ne gördük bu devletten benim zavallı peder 3 kuruş öğretmen maaşı ile 2 tane cocuk büyüttü birini okuttu birinide okututuyor. allahtan aç değiliz açıkta değiliz ama devletten para alıpta bu millete sövmüyoruz. çocuk başına 50-60 lira al 10 çocuk yap ayda 600 lira beleşten al sonrada bunları terörist yap. tabi söverler sövmeyene şaşıyorum zaten.

     bu arada çok post yaptım özür.  


    http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek
    nie töleranslı davrancakmı$ız canm :B kimki onlar. azınlıklar her zmn için tehlike olu$turur ülkeler için çünki dışardan saldırı olduğunda ilk ayaklanıp ilk arkamızdan vuracak olanlar yine azınlıklardır ki tarihte bunun örnekleri nicedir http://www.hunturk.net/s-151-kurt-isyanlari-kronolojisi.html
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek

    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    nie töleranslı davrancakmı$ız canm :B kimki onlar. azınlıklar her zmn için tehlike olu$turur ülkeler için çünki dışardan saldırı olduğunda ilk ayaklanıp ilk arkamızdan vuracak olanlar yine azınlıklardır ki tarihte bunun örnekleri nicedir http://www.hunturk.net/s-151-kurt-isyanlari-kronolojisi.html
    -----------------------------

     

    Şu çok ilginç

    # 21 Mayıs 1919, Mahmut Berzenci İsyanı

     

    19 mayıstan 3 gün sonra

     

    Bizimle baraber kurtarmişlar vatanı

     

    Bunlarda vatanın kurtulmasına yaptıkları diğer yardımlar

     11 Mayıs 1919, Ali Batı İsyanı

    # 6 Mart 1921, Koçgiri İsyanı
    # 4 Eylül 1924, Beytüşşebab İsyanı
     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    Student bilmeni isterim ki Zazalar ve Kürtlerin birbirlerini sevmediği söylenir. Bu yüzden "BEN ZAZAYIM" diyen kişinin sözlerini yanlış yorumlamışsın:-) Ha bu senin bakış açının yanlışlığını gösterir, diğer yazılanlar hakkında yorum sizlerin...

    Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Bilmediğimiz çok şey var. ayırımcılık yapmayın. bütün olun.

    Kürt kardeşlerimize tavsiye Kan uykusu belgeselini izleyin. hainlerin sonu ölümdür. 


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Kimse kimseyi kandırmasın kürt,Türk tarihinde hiçbir zaman kardeşlik ile anılmamaıstır.Bunun nedeni çok açıktır.Hainlik..

    Onlarca isyan iç karışıklık vs...

    Bugün en güzel kıyı şehirlerimiz istila altından.Turzimin bel kemigi dedigmiz bölglerimiz kürt esnaflar ile dolmuş durumda.Bunlar kendi aralarında birbirlerini tutukları gibi baskalarınında olmasna izin vermezler.Aşiretlerinden sagladıkları her türlü kaçak malla satış yapıp,yasadıkları bölgeninde içine ederler.Herzaman bir kürt tek basına kavga etmez.Her zaman arkasında 545456455 akrabasını takarda gelir.Çünkü bir aile 20 çocuk yapar.Bunlar her türlü pisligi yaparlar ama karsı çıkanları fazla olmları nedeni ile kallleşce bastırırlar.Aralarnda çeteşelip dısardan müdahaleye izin vermezler bu yüzden o bölgede hırsızlık,gasp,tecavüz,şerefsizlik,düzensizlik eksik olmaz.

    Cahilldirler,hiç bir boktan anlamazlar.Okumuslarıda dtp yi kurup bunları örgütler.Okul yaptırırız isyan çıkarırlar,sıralara pkk,apo yazarlar.Ögretmen göndeririz kursunlarlar.Yüzünüze ben kürdüm ama pkklı degilim derler ama en ufak bir sorun yasadıklarında benim diyen pkklıdan daha pkklı kesilirler.Bizden devamlı onları el bebek gül bebek bakmamızı beklerler.Dolaylı yoldan ben kürdüm ama pkklı degilim oyununu oynarlar.Hani bir şey yaparsan hemen daga çıkarım pkklı olurum demeye getirirler.Saf milletimde bunları kendinden görür.Halbu ki vatanı sevmek karsılıksızdır.Dogrudan yada dolaylı yoldan bir şey ima ederek olmaz.Kısaca Türk evladı kendi ırkını savunup ben ırkcıyım diyorsa bunun nedeni baslı basına kürttür.Bu etkiye tepkidir.

    Son olarak bizim kardeşimiz ne kürt nede digerleridir.Bizim kardeşimiz diğer Türklerdir.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2005
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Student bilmeni isterim ki Zazalar ve Kürtlerin birbirlerini sevmediği söylenir. Bu yüzden "BEN ZAZAYIM" diyen kişinin sözlerini yanlış yorumlamışsın:-) Ha bu senin bakış açının yanlışlığını gösterir, diğer yazılanlar hakkında yorum sizlerin...
    -----------------------------
    post yapmak istemiyorum ama konuşacam yine. ben böle çoşmazdım ne oldu bana anlamadım aslında binada tavukları gördükçe iyice sövesim geliyor recep ivediğe döndüm. yazdıklarımda bir yerde kürdüm demeye utanıyorum dedim zaza lafını tamamen bölücü amaçlı dedim kürtler nasıl bu ülkede bölücülük yapıyorsa inadına bende onların arasında bölücülük yapıyorum. kürtler zazaların kürt olduğunu iddaa eder zazalarda inkar eder arlarında hoşnutsuzluk bundandır. kürtlerler zazalar arasında dil farkı var bu doğru, zazalar daha düzgün türkçe konuşur buda doğru başkada fark yok kardeşim emine ayna allah belasını versin uzaktan akrabam oluyor oda zaza şimdi ne farkı var bu kadının. kürtler kendi kültürlerini yaşamaya çalışsaydı zaten kimse birşey demezdi ama olmaz şeyler isteniyor niye karadenizdeki azınlıklar bölücülük yapmıyor. adamlar kendi dillerini kültürlerini kimseye zarar vermeden yaşıyorlar. çünkü kürtler kadar cahil değiller. okumuş kürtleri işin içine katmayın dedim ya amaçları rant. dağda kaç tane okumuş terörist var okumuşlar işin kaymağını yiyoyor. okumuş adam canın feda edermi. bu arada bu lafımı bir yere not edin. türklerin en büyük düşmanı kürtler olabilir ama kürtlerin en büyük düşmanı türkler değil yine kürtlerdir örneklendirebilirim isterseniz.  en büyük örnekte benim bana istediğinizi söyleyin, kürtlere neden düşman olduğumu anlatsam forum yetmez gibimi geliyor. durmak yok pkkya sövmeye dewam. birde gizli pkk cılar var onların taaaaaaaaa.    

    http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2008
    Erkek

    nazmanya çok güzel yazmışsın hocam, BAAL sende abi haklısınız. Kardeşlik dostluk el ele tutuşup koşma ayaklarını geçelim artık. bu millet yeterince kardeşlik masallarıyla uyutuldu! eğer varsa "bana haksızlık yapıldı ayaklanıyorum" klişesi ilk ayaklanması gereken alevilerdir.

    bu işin kansız çözümü yoktur. türkmenler başlamış bomba yapmaya; e bu kansız pkk bir bomba daha salladığında bu sefer (elinde daha çok imkan olan) Türklerin bombasını kapıp bu kansızların DTP binalarını vs bombalamayacağının garantisini kim verebilir? hiç kimse. bu bir iç savaşa dönüşmeden acilen bu mesele çözülmelidir. çözümü "kardeşlik" değildir. kuzey ırakta kursunlar bu kansızlar bir devlet. vatanmı istiyosunuz alın vatan siktir olun gidin denilsin. yılanın başı büyümeden ezilsin dışta bize bağımlı edilsin bu devlet.


    end of file.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    [kendilerini Türkiye Cumhuriyeti milleti, vatandaşı saymayan ezik kürtlere] 

    dua edin de Türkiye size kucak açmış, bu güzel vatanımda yiyip içip, yatıp kalkıyorsunz. faydalanıyorsunuz. size toprak verip alın burda yaşayın desek ne yapacaksınız ? eminim ki ozaman ıraktan daha kötü olursunuz. dua edin türkler akıllı, zekidir. Vatanını böldürmez. onun için sizde barınıyorsunuz Vatanımızda.

    ulan size sahip çıkacak bi millet bulmuşsunuz. öpün de başınıza koyun. biz olmasak ne yapardınız amerikanlara peşkeş çekerdiniz.  :S ama nankörsünüz. besle kargayı oysun gözünü :S ama karganın,kartalında da a.g. rız. merak etmeyin.


    ///______________
Toplam Hit: 10306 Toplam Mesaj: 94