Kılıçdaroğlu: Hedefim %40
-
erdoğan dan başbakan oluyorsa kılıçdaroğlu ndan herşey olur
-
sanki partiye yeni katılmış da yolsuzluklara dur diyecek.şimdiye kadar niye bir çok yolsuzluğu ortaya çıkarmadı.al klasörü gez..politaka bunlar...bizi düşünen yok arkadaş...
-
Siyasetçi olarak söylemesi gerekenleri söylemiş...
Hedefim %30 dese komik olurdu herhalde..
Ama olaya realist yaklaşırsak, parti tabanının bile tamamı kılıçdaroğlunu seven tipler değil..
Kaldı ki Baykal'ın partiden çıkması ile kemik oyunun bi kısmının da partiden kopabileceğini düşünüyorum.
Geçen bir yerde okudum, baykal bunu kılıçdaroğlunu bitirmek için yapıyor olabilir. Eğer kılıçdaroğlu sağlam bi başarı elde edemezse, üstünü çizerler ve meydan gene baykala kalır...
Bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi..
-
22 temmuz, 4 kasım ve bilimum diğer seçimlerde medyada forumlarda kamuoyunda her görüşten her kesim tarafından söylenen bir gerçek var ki bu millet chp yi değil baykalı istemiyor baykal olduğu sürece chp ye oyvermem diyenlerin sayısı 1 değil 100 değil, verenlerin büyük çoğunluğu da zaten baykala rağmen chp yi sevdikleri için oy veriyorlar, Atatürk tarafından kurulmuş olması, cumhuriyeti kuran parti olması gibi artık geçerliliği bulunmayan nedenlerden ötürü. Buna karşın baykal iyi adam ya da lider diyen (lider diyen) kimseye rastlamadım chpli fln olsam bu koltuğa yapışmış yüzsüz herifi bir an önce olduğu yerden nasıl olursa olsun indirmek olurdu hatta gidip vurmak bile bir seçenek bu duruma getirdi çünkü ihtiyar keçi, ama bu chplilerin sorunu tabi
tabi baykal gibi bi hödükün bunu anlamasını beklemiyoruz ya da ağırbaşlılık yapıp görevini becerikli birilerine devretmesi de sözkonusu değil tam aksine partide ne kadar aklı başında koltuk doldurabilecek adam varsa ipini çekmiş bu herif , bir gün bana rakip olurlar diye aha şindi koltuğu böyle utanç verici bir nedenle terketmek zorunda kalınca yerine koyabileceği gandi kemalden başka bir adam bile yok.
-
bu adam görev adamıdır.Liderin yanında kesin bulunması gereken biri.FAkat nasıl bir liderlik yapar bilemem ama şu açık ;
%40 dediyse, en kötü 38 alır.Çünkü adam istanbul için bir sürü şey söyledi, ve yaptı.
-
hikaye
-
ekstradan şu, baykal olmasa oy veririrm diyipte, bi bok yapmayan adamları tek tek bekliyorum.Yine vermeyeceklerinden adım gibi eminim.Saçmalıyorlardı.
-
Adamda biraz liderlik havası olsa işi götürürdü ama ne yazıkki..memur esintisindeki kemal kılıçdaroğlunu başbakan olarak hayal bile edemiyorum..ama zaman ne gösterir bilmiyoum...
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Yüzde 15 i geçemez. Bu adamın alevi olduğunu bilenler oy fırlatmazlar bu adama. Daha da düşecektir oy oranı.
-----------------------------
Katılıyorum -
mqstar bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Yüzde 15 i geçemez. Bu adamın alevi olduğunu bilenler oy fırlatmazlar bu adama. Daha da düşecektir oy oranı.
Katılıyorum
-----------------------------23 milyon alevi var bu ülkede 20 milyonu oy verse ozaman neler değişir görürüz gün yüzü ile alevi olmak bu ülkede günah keçisi olmakmı şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var tayyibe kalsa çoktan molla cumhuriyeti yapmıştı ülkeyi