folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu: Hedefim %40

Kılıçdaroğlu: Hedefim %40

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kılıçdaroğlu'nun ciddi manada oy potansiyeline sahip olduğu kaçınılmaz bir gerçek. Hedefleri olması ve bunları açıklaması güzel. Baykal'da ne hedef vardı ne gelecek. İnsan olduktan sonra bir liderin alevi, hristiyan, ateist olmasının önemi yok. Bunu laf malzemesi yapmak bile ayıp. Ne biçim zihniyettir anlamadım. Din insanın sadece kendisini ilgilendirir. Ama şöyle birşey de var tabi. Bunları gündeme getiren kesimin büyük çoğunluğu muhafazakar ve Akp'ye oy atmış kişiler. Bu sebeple Alevi olmasından rahatsız olup bunu gündeme getiriyor olabilirler. Chp'nin oy kitlesinin din gibi konulara takılıp kalacağını düşünmüyorum.

Birde liderlik vasfı deniyor. Evet biraz tarz yapmak lazım şu adama :P Fakat gördükçe Ecevit aklıma geliyor. Sanki Ecevit reenkarnasyon geçirmiş Kemal Kılıçdaroğlu ortaya çıkmış :P  Tam halkçı birisi geliyor. Eğer dediklerini gerçekten uygularsa Cumhuriyet (Halk) Partisi namıdiğer Baykal Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Bakalım göreceğiz. Fakat fazla söylentilere takılmayın. Akp'nin karşısında bu sefer gerçek bir engel çıktı. Sindirmeye, karalamaya çalışacaklarına eminim. Biraz ortalık yatışsın. Baykal'ın çenesi kapansın gandi mi yoksa dandi mi göreceğiz. Peşin hükümlere varmak doğru değil.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

amonyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya kusuruma bakmayin ama bir sorum olacak simdi

Cok samimi alevi is arkadaslarin var can ciger kankalarim ama su 23.000.000 aleviyi nerden cikardiniz

simdi bir hesap yapiyorum kafamda

23.000.000   alevi ?

20.000.000   kürt ?

10.000.000   macir ?

3.000.000   roman ?

5.000.000   gayri muslim ?

2.000.000   natasa :)

Allah askina gerikalan bizler takriben 10.000.000 kisi (müslüman) azinlik olarak mi bu memleketi yönetiyoruz

Biz neymisiz be

saygilarimla

-----------------------------
      10.000.000 kişininde 5.000.000 çocuk , 2.000.000 yaşlı  desene 3.000.000 kişiyiz :)  

matematik sorularını bahçeliye sormak lazım. o çok güzel izah ediyor :))

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ek olarak şöyle bir mesajlara göz atayım dedim. Millet biraz daha uçsa yörüngeye oturacakmış. 20 milyon alevi ne demek? Elini sallasan aleviye çarpar.  Neye dayanarak böyle birşey denmiş? Birçok kaynakta 4,5 milyon alevi olduğundan bahsediliyor. Taş çatlasa 6,7 milyondur.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

%33-35 arasında oyu ben garanti görüyorum, fakat CHP'nin ilk seçimde iktidar olma ihtimali bence %51.
    Koalisyonun büyük ortağı olacak.Sonraki seçime kadar eğer Kılıçdaroğlu ve ekibi ' halkın partisi ' olmayı ilke edinirse, CHP sonraki 10 yılın partisi.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Kılıçdaroğlu ile AK Parti önümüzde ki seçimlerde %60-70 oyla tek başına yine iktidar. tralalala

Haksız mıyım arkadaşlar? Kılıçdaroğlu Baykal'a nazaran çok daha zayıf bir görüntüye sahip. Her ne kadar yolsuzlukları ortaya çıkarma gibi faaliyetleri ile çok insanın beğenisini toplamış olsada elini masaya vurabilecek bir siyasi değil. Güçlü bir karizması hiç yok.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Hoca liderlerin karizması sadece süstür.

soruyorum ; belki iyi bir örnek olmayacak ama Hitler karizmatik bi adam mıydı ?
    Dünya'nın anasını ağlattı.

Kuzey Kore başkanı karizmatik mi? Adam üzerindekilerle yatıp kalkıyo ve son 30 yıldır aynı elbise ve benzerlerini giyiyo.

Abd'yi diken üstünde tutuyo.

Ve örnekler daha var..

Mesela Chavez, iri yarı, boşboğaz bir adam gibi duruyo ama Abd'de kıtada kafa tutuyo.

Karizma diye bişey yoktur siyasette, en karizmatik devlet başkanlarından biriydi ingiltere başbakanı brown, noldu fısss....

:)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Ama dostum burası Türkiye :|

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cem Yılmaz diyordu ya "Karizma insanın içinde hissettiği kadardır" diye. Tam Türkiye'ye yakışır bir söz.

Bir siyasetçiyi halk ne kadar içinde hissediyorsa o kadar karizmatik oluyor :| 

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

bende bundan korkuyodum bi dur, bi bakın, gezin, hemen %40 ağırdan al biraz

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

bende bundan korkuyodum bi dur, bi bakın, gezin, hemen %40 ağırdan al biraz ben bu yüzden bu adamda liderlik sıfatı yok diyorum sen partinin trajını yükselt yeri gelince gettolarda kalan konulardan..

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
Toplam Hit: 10622 Toplam Mesaj: 68