Kılıçdaroğlu: Hedefim %40
-
Ezerler seni gandi,üzülürsün :)
-
sen kılıçdaroğlusun, büyük düşün :D
bence: kılıçdaroğlu iyi bir görev adamı olmasına rağmen, siyasetçi olamaz. ver görevi yapsın. ama siyasi arenada cebelleşip denge politikası konusunda eksik kalır , tayyip yer :C öyle dosya muhabbetini aşar bu konular :D
-
chp nin basında baykal var diye oy vermeyen kişilerin arasında bende varım, bence cok doğru bir secim gandi kemal oyların arttıracak bir baskan,
baykalı sevmezdim son olaylardada fettola olan ilişkisini kendi ağzından sondu millete
-
-
bu adamı hiçmi hiç sevmiyorum ssk'yı yedi doymadı sıra türkiyede :|
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
:D SSK'yı yedi doymadı demi :D
Allah akıl fikir versin :) Adamın başında bulunduğu kurumdan bişi çalamadılar diye adamı istifaya zorladılar, adam 1999'da istifa edince Türkiye tarihinin en büyük kurum vurgunu oldu 2000'de :) SSK o zaman 2.5 milyar dolar vurgun yedi.
Len olum atacaksınız bari destekli atın :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
:D SSK'yı yedi doymadı demi :D
Allah akıl fikir versin :) Adamın başında bulunduğu kurumdan bişi çalamadılar diye adamı istifaya zorladılar, adam 1999'da istifa edince Türkiye tarihinin en büyük kurum vurgunu oldu 2000'de :) SSK o zaman 2.5 milyar dolar vurgun yedi.
Len olum atacaksınız bari destekli atın :)
-----------------------------oğlun baya büyümüş bu arada
SSK'nın OYAK'a % 25 ortak olduğunu söylemişti.% 75 OYAK'a aitti."
Kılıçdaroğlu'nun yaptığı elbette yolsuzluk değil, sadece, askeri hoşnut etme gayreti. Maalesef bu zaafa birçok kişide rastlıyoruz. Bilemiyorum, OYAK'ı kayırmanın, koruyup kollamanın başka izahı var mı?Editt :
http://www.youtube.com/watch?v=xJ6DP9Rebqs&feature=player_embedded
-
Türk milleti her zaman en kötüye layıktır. Bu yüzden kılıçtaroğlu gibi adamlar asla ama asla türkiyede başbakan olamazlar.Türk toplumu bunu asla kabul etmiyor.
-
Lider bir bünyede dürüstlüğün yanında karizma da olması gereklidir ki kitleleri fareli köyün kavalcısı gibi bi fiştekle sürüklesin peşinden.. Gel gör ki ben bu vasfı Kılıçdaroğlu'nda görmedim, genel başkan oldu halen daha görememekteyim. Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP için oy oranı tahminim azami %19.
-
bak o alevi nüfusu 7 milyon diyen arkadaş tayyibe beye sorun bak köy köy vilayet vilayet işretlemiştir alevi köylerini kasabalarını zaten bunlar dindar dindar değil diye oruç tutan belediye personellerini oruç tutmayan belediye personellerini zamanında fişledikleri gibi şimdi kendileri fişlenirse bu yanlış ama kendileri yaparsa tetbir.
ister kabul edin ister etmeyin bu ülkede 20 milyon dan fazla insan alevi kökenlidir alevigin kökenini bir araştırın sonra yorum yapın alevilik dün çıkan bişey değil ilk osmanlı kurulurken kimden hicazet almış tarih kitablarında az çok yazar hacı bektaşi veli kimdir gibi araştırmaya başlayın.
haa kılıçtar ogluna hemen meshep den vurmaya çalıştılar Bu ülkeyi zamanında masonlar yönetirken kimsenin sesi çıkmıyordu müslüman geldi de neoldu arşamı çıktınız bırakın da birde alevi yönetsin bakalım yönetim nasıl oluyor ozaman görelim.