folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kılıçdaroğlu: Hedefim %40

Kılıçdaroğlu: Hedefim %40

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amonyak
    amonyak's avatar
    Erkek

Bende burdan sizin araciginizla acikliyorum bende CHP  baskanligina adayim benim hedefim %49 beni secin ey ahali

arazi nasil olsa genis salliyor kilicdaroglu simdiye kadar CHP %40 oyu görmüsmüdür de kilicdarogluna bu halk verecek

ya barajin altina düsecekler, CHP ye bu adam parti baskani olursa yazik olacak unutmayin örnekleri coktur

Türkiye bir tane baska Türkiye yok degerini biz biliyoruz ya siz Fatih Sultan Mehmet Mustafa Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

aç tavuk kendini darı ambarında sanır misali, kılıçdaroğlunun yalakaları şişirme anketler, sadece iktidar olduğu bölgelerden edindiği tahmini oy yüzdeleriyle kılıçdaroğlunu kandırmış sanırım, yoksa atmanında bir ölçüsü var...

chpnin en büyük sorunu bu, partinin başına geçen hemen başbakan olacam sanıyor sanırım, oysa bir yeteneğine bakması lazım, birde hitap edebildiği kesime bakması lazım.

chpnin kemik oy yüzdesi zaten %15 lerde sen bunun üzerine sadece güler yüzünlemi %25 ekliyeceksin anlamıyorum ve mantığa davet ediyorum...

keşke sarıgülü harcamasaydınızda şimdi çıkıp adayım ve hedefim %40 deseydi, bak o zaman nasıl vuruyodunuz %40 a akpartiyle kafa kafayaydınız hatta geçerdiniz akpartinin oylarıda bölünürdü, ama sizin derdiniz oydan çok koltuk, şu vekil çok öne çıktı onu bastıralım aman yükselmesin, şu istediğimiz gibi düşünmüyor aman onu atalım, ben nasıl vekil kalırım, nasıl başkan kalırım diye hop oturup hop kalkıyosunuz, bu millet bunları göremicek kadar...

yazmıcam anladın işte...

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------

mqstar bunu yazdı:
    diamonique bunu yazdı:

Yüzde 15 i geçemez. Bu adamın alevi olduğunu bilenler oy fırlatmazlar bu adama. Daha da düşecektir oy oranı.

Katılıyorum

23 milyon alevi var bu ülkede 20 milyonu oy verse ozaman neler değişir görürüz gün yüzü ile alevi olmak bu ülkede günah keçisi olmakmı şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var tayyibe kalsa çoktan molla cumhuriyeti yapmıştı ülkeyi

23 milyonun 23 milyonuda secmen olsaydi Akp devrilmisti zaten )))

Bak simdi Alevi kesim hakkinda aptal yalan ne kadar gereksiz haber varsa gundeme gelmeye baslayacak.

secimlere kadar Alevi kesimin burnundan getirecek bu medya.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Bu adamda en başta başkan olacak tip yok pısırık duruyor :|

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

EcHoLL bunu yazdı:

mqstar bunu yazdı:
    diamonique bunu yazdı:

Yüzde 15 i geçemez. Bu adamın alevi olduğunu bilenler oy fırlatmazlar bu adama. Daha da düşecektir oy oranı.

Katılıyorum

23 milyon alevi var bu ülkede 20 milyonu oy verse ozaman neler değişir görürüz gün yüzü ile alevi olmak bu ülkede günah keçisi olmakmı şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var tayyibe kalsa çoktan molla cumhuriyeti yapmıştı ülkeyi

23 milyonun 23 milyonuda secmen olsaydi Akp devrilmisti zaten )))

Bak simdi Alevi kesim hakkinda aptal yalan ne kadar gereksiz haber varsa gundeme gelmeye baslayacak.

secimlere kadar Alevi kesimin burnundan getirecek bu medya.

ortalama 20 milyon alevi var bu ülkede ve yaklaşık 3-4 milyon arası oy kullanma hakkı olan insan ancak kendi gözlemlediğim kadarı ile biz alevilerin çoğu oy kullanmıyor örnek ben :) Bizim köyde yaklaşık 250 kişi oy kullanma hakkına sahip ancak seçimlerde birtek 30-40 kişi oy kullanır kullananlarda chp ye verir.Artık aleviler örgütlü kendi tvlerimiz var,radyolarımız var boş beleş atıp tutmalara karşı karnımız tok bunca yıldır chp aleviler için ne yaptı? Hiçbirşey!Anca seçim zamanı gelip aleviler cumhuriyetin kemiğidir atamız cumhuriyeti kurarken en büyük desteği alevilerden aldı diye nostalji turu yaparlar.Tayyip amca bile alevileri kendi yanına çekmek için alevi açılımı yapmaya çalışıyor.Chp alevilerin adını andımı?(özellikle baykal tüm alevileri partiden şutlamaya çalıştı).

Demem oki:

-Kılıçdaroğlu biz alevilerin oyunun büyük bir çoğunun oyunu alıcaktır chpye küs olan alevilerin gönlünü alıcaktır.

-Alevilerden daha fazla sünni insanlarında oyunu alacaktır.Bknz:istanbul seçimleri istanbulda oy verenler kılıçdaroğlunun alevi olduğunu bilmiyorlarmıydı?

-Artık çoğu insan alevi-sünni türk-kürt mevzusunu geçti adam gibi yönetecek insan arayışındalar.

Kılıçdaroğlu başkan seçilirse zaman vakit gibi fetocu gazeteler şöyle haberleri yapıcak:

-kılıçdaroğlu pkklı

-kılıçdaroğlu yolsuzluk yaptı işte belgesi

-kılıçdaroğlu dine karşı din elden gidiyor

-aleviler bu ülkeyi yönetemez böler diye...

Hani alevi-sünni kardeşti ?Biz aleviler yıllar boyu sünni parti başkanlarına oy verirken gocunmadıkda sünni insanlar alevi bir başkana oy verirkenmi ayrımcılık yapıcak?(Sırf bu yüzden oy vermeyecek adamın aklına sıçıyım,böylesi tipler koyun olup akepe gibi düzen partileri tarafından yönetilmeye mahkumdur...

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amonyak
    amonyak's avatar
    Erkek

Ya kusuruma bakmayin ama bir sorum olacak simdi

Cok samimi alevi is arkadaslarin var can ciger kankalarim ama su 23.000.000 aleviyi nerden cikardiniz

simdi bir hesap yapiyorum kafamda

23.000.000   alevi ?

20.000.000   kürt ?

10.000.000   macir ?

3.000.000   roman ?

5.000.000   gayri muslim ?

2.000.000   natasa :)

Allah askina gerikalan bizler takriben 10.000.000 kisi (müslüman) azinlik olarak mi bu memleketi yönetiyoruz

Biz neymisiz be

saygilarimla

Türkiye bir tane baska Türkiye yok degerini biz biliyoruz ya siz Fatih Sultan Mehmet Mustafa Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

amonyak bunu yazdı:

Ya kusuruma bakmayin ama bir sorum olacak simdi

Cok samimi alevi is arkadaslarin var can ciger kankalarim ama su 23.000.000 aleviyi nerden cikardiniz

simdi bir hesap yapiyorum kafamda

23.000.000   alevi ?

20.000.000   kürt ?

10.000.000   macir ?

3.000.000   roman ?

5.000.000   gayri muslim ?

2.000.000   natasa :)

Allah askina gerikalan bizler takriben 10.000.000 kisi (müslüman) azinlik olarak mi bu memleketi yönetiyoruz

Biz neymisiz be

saygilarimla

Senin matematik biraz zayıf hoca.

20 milyon kürt demişsin de kürt-alevilerinin sayısı çok azdır zaten kürtlerin büyük bir kısmı sünnidir.Sen sünni-kürtleri müslümandan saymıyormusun?

20-23 milyon alevi olduğu bu ülkede bir gerçek ya çoğu toplum tarafından dışlanmak için alevi olduğunu söylemiyor yadan inkar ediyor.Bu sayı araştırmasını Türkiye'de 20 milyon, Avrupa'da 1 milyon, Fransa'da 150 bin Alevi vatandaşı yaşamaktadır.2007 de pirsultan derneği ve avrupa alevi birlikleri federasyonunun topladığı rakamlardır.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

sen o oy oranını rüyanda bile göremezsin. realite, realite

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amonyak
    amonyak's avatar
    Erkek

Kardes bak benim matematigi sen birak bos ver ,yazdigin yazilara bak bir lütfen

20-23 milyon alevi olduğu bu ülkede bir gerçek ya çoğu toplum tarafından dışlanmak için alevi olduğunu söylemiyor yadan inkar ediyor.Bu sayı araştırmasını Türkiye'de 20 milyon, Avrupa'da 1 milyon, Fransa'da 150 bin Alevi vatandaşı yaşamaktadır.2007 de pirsultan derneği ve avrupa alevi birlikleri federasyonunun topladığı rakamlardır. 

toplum tarafından dışlanmamak için alevi olduğunu söylemiyor yadan inkar ediyor ?????

Alevi diye simdiye kadar kim baski görmüs Memlekette

Türkiye'de 20 milyon, Avrupa'da 1 milyon, Fransa'da 150 bin Alevi vatandaşı yaşamaktadır

Söyleyen kim

2007 de pirsultan derneği ve avrupa alevi birlikleri federasyonunun topladığı rakamlardır

(bu dernekler dünya genelinde 500.000.000 alevi yasiyor dese sadece senin gibiler inanir ve burda bize kafa yaparlar

kötü manada demiyorum senin dernegindir inanirsin senin bilecegin bir sey ama senin inandigina benim inanmam gerekmez zorundada degilim)

Bir kere senin gibi düsünmüyor diye toplumun büyük bir kisminin basina sey edilmez

sünni insanlar alevi bir başkana oy verirkenmi ayrımcılık yapıcak?(Sırf bu yüzden oy vermeyecek adamın aklına sıçıyım,böylesi tipler koyun olup akepe gibi düzen partileri tarafından yönetilmeye mahkumdur

(sevsekte sevmesekte AKP secilmis bir hükümet ve bizi yönetiyor koyunlar arasinda sende varsin bende)

Kaygilarinda haklisin ama unutma oku

(neden cünkü Kilicdaroglu alevi diye) haklisin

Basbakan Erdogan sunni oldugu icin yerden yere vurulurken onu secen bütün müslümanlarla birlikte. sen keyifliydin neden simdi kaygi duyyorsun müslüman kesim hakkinda aptal yalan ne varsa yazildi onlar insan degilmi onlarin bu memlekette yasama ve secme hakki yokmus gibi konusuyorsunuz müslümanlar saf ve aptal siz ise ileri görüslü insanlarsiniz .

Kilicdaroglu hakkinda cikacak haberler demissin

-kılıçdaroğlu pkklı (alman polisi acikladi almanlara kizman gerekecek )

-kılıçdaroğlu yolsuzluk yaptı işte belgesi (oda cikar merak etme )

-kılıçdaroğlu dine karşı din elden gidiyor (Bu biraz zor )

Bu cümleyi nasil birlestirdin hala anlamadim

23 milyon alevi var bu ülkede 20 milyonu oy verse ozaman neler değişir görürüz gün yüzü ile alevi olmak bu ülkede günah keçisi olmakmı şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var tayyibe kalsa çoktan molla cumhuriyeti yapmıştı ülkeyi (bu sizin gibi düsünenlerin korkusu bizim atalarimiz halifelik yapmis ama hicbir zaman molla cumhuriyeti olmadik olmayacagizda sizin gibi düsünenlere ragmen )

şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var

Toplumdan cekindiginden alevi oldugu söylemeyen hatta alevi olduklari halde inkar eden alevilerin sayesindemi demokrasi ve secim var ???????

Pes dogrusu

Hepsine ragmen ben Türküm diyorsan inancin ve görüsün ne olursa olsun gerisi bos sizleri cok seviyorum ve her zaman basimin üstünde yeriniz var

saygilarimla

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Maraş katliamı

maras_katliami_1.jpg%20%28500×396%29

Kardes bak benim matematigi sen birak bos ver ,yazdigin yazilara bak bir lütfen

Alevi diye simdiye kadar kim baski görmüs Memlekette

toplum tarafından dışlanmamak için alevi olduğunu söylemiyor yadan inkar ediyor ?????

Bir örnek:Maraş katliamı

Maraşda oturan alevilerin kapıları kırmızı boya ile işaretlenip bu insanların evleri basılıp öldürüldü.Biraz araştır bu konuyu.Bu ülkede alevi olduğu için terfi ettirilmeyen kaç kişi var haberin var mı?Kaç tane vali alevi?Hiçbirisi.Bu ülkede alevilere haksızlık yapılmıyor diye biliyorsan ya bu ülkede yaşamıyorsun yada gerçekleri görmek istemiyorsundur..

---------

Türkiye'de 20 milyon, Avrupa'da 1 milyon, Fransa'da 150 bin Alevi vatandaşı yaşamaktadır

Söyleyen kim

2007 de pirsultan derneği ve avrupa alevi birlikleri federasyonunun topladığı rakamlardır

(bu dernekler dünya genelinde 500.000.000 alevi yasiyor dese sadece senin gibiler inanir ve burda bize kafa yaparlar

kötü manada demiyorum senin dernegindir inanirsin senin bilecegin bir sey ama senin inandigina benim inanmam gerekmez zorundada degilim)

Bir kere senin gibi düsünmüyor diye toplumun büyük bir kisminin basina sey edilmez

500.000.000 alevi var dese benim gibiler inanmaz merak etme sen.Bu ülkede aleviler var ve yaşıyor.Bu ülkede bu kadar alevi var diye inanmıyorsan inanma seni buna zorlayamam belki senin görüşündeki insanlara göre alevilerin sayısı 100bini geçmez bi ara vakit gazetesi diyordu ülkede 400bin alevi var diye belki vakit doğru söylüyordur.
    -------

sünni insanlar alevi bir başkana oy verirkenmi ayrımcılık yapıcak?(Sırf bu yüzden oy vermeyecek adamın aklına sıçıyım,böylesi tipler koyun olup akepe gibi düzen partileri tarafından yönetilmeye mahkumdur
    (sevsekte sevmesekte AKP secilmis bir hükümet ve bizi yönetiyor koyunlar arasinda sende varsin bende)

Bir söz varya ' her koyun kendi bacağından asılır diye'  akepeye oy vermeyen bir insan olarak rahatım onu oy veren koyunlar düşünücek.Her seçim doğru seçim değil 1 torba makarnaya 1 teneke yağa 1 ton kömüre oylarını satanlar ile aynı kefede yer almam.
    Kaygilarinda haklisin ama unutma oku
    (neden cünkü Kilicdaroglu alevi diye) haklisin

Basbakan Erdogan sunni oldugu icin yerden yere vurulurken onu secen bütün müslümanlarla birlikte. sen keyifliydin neden simdi kaygi duyyorsun müslüman kesim hakkinda aptal yalan ne varsa yazildi onlar insan degilmi onlarin bu memlekette yasama ve secme hakki yokmus gibi konusuyorsunuz müslümanlar saf ve aptal siz ise ileri görüslü insanlarsiniz .

Tayyip amcamız sünni olduğundan dolayı değil fetocu olduğundan beri yerden yere vuruldu(fetonun kim olduğunu söylemeye gerek yok heralde)Şimdi sen olayı karıştrıyorsun cemaat ile dini aynı kefeye koyup hareket etme.Müslümanlara saf aptal demedim her inanan insana aptal diyemez kimse ancak alevilerin ileri görüşlü insanlar olduğu bir gerçektir.

-------------
    Kilicdaroglu hakkinda cikacak haberler demissin
    -kılıçdaroğlu pkklı (alman polisi acikladi almanlara kizman gerekecek )
    -kılıçdaroğlu yolsuzluk yaptı işte belgesi (oda cikar merak etme )
    -kılıçdaroğlu dine karşı din elden gidiyor (Bu biraz zor )
    Çıkar tabi bu dediklerimin hepsi çıkmassa cemaat medyaya yazıklar olsun.
    ----
    23 milyon alevi var bu ülkede 20 milyonu oy verse ozaman neler değişir görürüz gün yüzü ile alevi olmak bu ülkede günah keçisi olmakmı şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var tayyibe kalsa çoktan molla cumhuriyeti yapmıştı ülkeyi (bu sizin gibi düsünenlerin korkusu bizim atalarimiz halifelik yapmis ama hicbir zaman molla cumhuriyeti olmadik olmayacagizda sizin gibi düsünenlere ragmen )
    şuanda demokrasi ve seçim varsa alevi halk oldugundan var
    Toplumdan cekindiginden alevi oldugu söylemeyen hatta alevi olduklari halde inkar eden alevilerin sayesindemi demokrasi ve secim var ???????
    Pes dogrusu
    Hepsine ragmen ben Türküm diyorsan inancin ve görüsün ne olursa olsun gerisi bos sizleri cok seviyorum ve her zaman basimin üstünde yeriniz var
    saygilarimla
    şimdi 23 milyon alevi var diyelim ancak 5 yaşındaki çocuk oy kullanabilir mi?HAYIR o yüzden 20 milyon biz alevilerin oyu şu an itibari ile yok.Bu memlekey koyun sürüsü gibidir birisi ne tarafa giderse diğer koyunlarda o yöne gider o yüzden bu ülkedeki geri kafalılar at gözlüklerini çıkarmadıkları sürüce o iş olmaz çoğunluk cemaat.Halifelik güzel birşey olsa atatürk kaldırmazdı sen rahat ol...
    Şimdi ben türküm demek ile alevi olmak arasındaki bağı çözemedim?Senin kafa iyi heralde.

Toplam Hit: 10597 Toplam Mesaj: 68