folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İçin Bu İyimidir?

Kilo Almak İçin Bu İyimidir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı:
    -----------------------------

herneyse :D kilo almak istiyorum hacılar yaw az daha alsam 5-8 kilo arası çok iyi olur tavsiye ettiğiniz ilaç varmı bari ?

Doktor a gitsen sorsan,böyle olmaz ki bu iş? sonra kaş yaparken göz çıkarcaksın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    Ransack bunu yazdı:

herneyse :D kilo almak istiyorum hacılar yaw az daha alsam 5-8 kilo arası çok iyi olur tavsiye ettiğiniz ilaç varmı bari ?

doktorada gittim anlattım durumumu afedersiniz bok tahliline kadar herşeyimi aldı sora bana dönüp baktı eşe kgibisin bir bokun yok olum dedi :| peki neden bu haldeyim dedim metabolizman hızlı çalışıyor dedi :| o yüzden son çare ilaçlara kaldık böle :W

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:
    Ransack bunu yazdı:

doktorada gittim anlattım durumumu afedersiniz bok tahliline kadar herşeyimi aldı sora bana dönüp baktı eşe kgibisin bir bokun yok olum dedi :| peki neden bu haldeyim dedim metabolizman hızlı çalışıyor dedi :| o yüzden son çare ilaçlara kaldık böle :W

gittiğin Beslenme ve Diyet bölümümü yoksa dahiliye doktoruna mı gittin? dahiliyeci ne anlar,braşına gidiceksin sen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

dostum kessin bir garanti veremiyorum ama bir doktorunun tavsiyesini öğrenirken bana '' Vitamalt '' kullan demişti biraz araştırdım nette anne sütünü çoğaltıyormuş ne alaka diyeceksin. Ne bileyim onu önerdi kullanmadım henüz sende iyice bir araştırıver kullanırsan işe yararsa bilgilendir beni.

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Boyum 1.78 kilom 56-60 arası gidip geliyor.Son zamanlarda çok taktım kafaya.Geçende grip oldum sağlık ocağına gittim.Laf arasında doktora soruverdim kilo alamıyorum protein tozu filan kullanayım mı diye.Gerek yok öyle şeylere,düzenli beslen yeter dedi.Bende çok fazla yiyorum ama kilo alamıyorum dedim.Yaşına göre kilo alamaman gayet normal dedi.Boy uzaması durduğunda enine gidersin dedi.Eve 2 tane dumbell al üşenme çalış onunda kiloya etkisi olur dedi.

Yani kafaya takma.Abim 16-17 yaşlarında zayıftı.Şimdi 24 yaşında ve 90 kilo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam elizabethi azalt yavaş yavaşta yemek yemeni düzenle, ozaman kilo almaya başlarsın.

Hocam birde çok yeme, dengeli ve düzenli ye.

Elizabeth'i azalt derken hergün yapıyorsan 3-4 günde bir yap :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

benimde aynı senin gibi metabolizmam cok hızlı calısıyor.Günde 1 öğün atlıyım 1,5-2 kilo verdiğim oluyor.

kilo almak için yemeklerin yanında 5-6 dilim kepekli ekmek yiyorum kahvaltıdada tahin pekmez yiyorum.Özellikle tahhin pekmez cok cauk enerjiye dönüşüyor bu yüzden tavsiye ederim.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    Kurtcebe bunu yazdı:

Ransack bunu yazdı:

Çavuşuda haftada 2-3 defa tokatlarım :D başkada yaptığım bişi yok :| sizce bu ilaç iyimidir ? 

Ben senin yaşındayken haftalık değil günlük 3-4 çalışırdım :) Gerçi pisikolojik sorundur o kiloya fazla etki ettiğini zannetmiyorum.

:D:D abi fabrika mı işletiyosun ya,mesai de oluyor muydu bari :D:D

Dedim ya kardeşim pisikolojik bi mesele o iş :) İleri derece sapıklığa varan bi durumum vardı. Neyseki o dönemi atlattık aq.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    kardeşim bak şimdi, kilo almak istiyosan eğer,ilk önce elini ordan çekiceksin :D o işte baya bi kalori yakılıyor çünkü.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sakın kola içerek kilo almaya calısma göbekte birikir kilo :) örnek ben :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 11598 Toplam Mesaj: 109