Kilo Almak İçin Bu İyimidir?
-
bi çizik atayım ilerde belki lazım olur.
-
tamamen guatr hormonumuzla alakalı amk :)
metabolizmamız aşırı hızlı yapacak bişey yok :)
-
Şunları yapıyorsun;
Düzenli hayat, dakika dakika tutsun günlerin.8 de kalk mesela 12 de yat.Tam ayarla yemek vakitlerini filan.Kilo alamamanın en büyük sebebi budur.
3 öğün ye, ama bol bol ye..
Spor, vucüt gelen besinleri yaktıkça daha fazlasını ister.Yani vucüdun büyüme olayı budur herşeyde oldugu gibi.Yüzme, body, kürek çekme vb çok yorucu sporlarla ilgilen..
olay budur.
Kalp ritmin felan yüksekse sporda dikkatli ol, hatta doktoruna danış bu spor bana uygunmudur diye..haplar içinde kesinlikle karaciğer tahlili yaptır.
Ne zaman düzen sağlanmıştır peki ?
Her sabah 8 e sıçmayı endekslediğinde düzen sağlanmıştır.
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------
herkes çavuşa takmış :D hacılar haftada 3 kez yapıyorum diyorum yani 7 günde 3 defa el insaf oda olsun :D
sporda yapıyorum her akşam evde kendim ağırlık çalışıyorum haliylede çok acıkıyorum sürekli tıkınıyorum et pilav yada yeri gelir abur cubur ama mutlaka her gün ya hamur işi yada et işi yerim.!
Kaburgalarım sayılıyor a.q boyumda çok uzun deyil :| ufakda gösteriyor hem ufak hem cılızda kalmak istemiyorum açıkcası :|
Hocam dedim ya bünyeden bünyeye farklı kafana takma.Sporunu yap düzenli beslen yeter.Yok kafayı takmadan yapamıyorsan o zaman ilaç filan al. -
OveRTaX bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
herkes çavuşa takmış :D hacılar haftada 3 kez yapıyorum diyorum yani 7 günde 3 defa el insaf oda olsun :D
sporda yapıyorum her akşam evde kendim ağırlık çalışıyorum haliylede çok acıkıyorum sürekli tıkınıyorum et pilav yada yeri gelir abur cubur ama mutlaka her gün ya hamur işi yada et işi yerim.!
Kaburgalarım sayılıyor a.q boyumda çok uzun deyil :| ufakda gösteriyor hem ufak hem cılızda kalmak istemiyorum açıkcası :|
Hocam dedim ya bünyeden bünyeye farklı kafana takma.Sporunu yap düzenli beslen yeter.Yok kafayı takmadan yapamıyorsan o zaman ilaç filan al.
-----------------------------tavsiye ettiğin ilaç ?
-
ben kilo almaya çalışsamda çalışmasamda zayıflıorum o yüzden hiç uraşmıorum mesela 2 ay uraşıp 2 kilo alıorum bi moralim bozuluo 3 kilo birden weriorum ondan hiç kasmaya gerk yok yaşalanınca zaten alcaz azda olsa salla kilo demek sağlık gitti demek hiç uraşma bilmediğin şeyleride deneme özellikle hormonlarınla oynama derim
-
Ransack bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
Hocam dedim ya bünyeden bünyeye farklı kafana takma.Sporunu yap düzenli beslen yeter.Yok kafayı takmadan yapamıyorsan o zaman ilaç filan al.
-----------------------------tavsiye ettiğin ilaç ?
Şuana kadar ilaç kullanmadım.Bende kafama takıyorum bazen zayıflığı geçende doktora sordum ilaçlar sağlığa zararlı dedi. -
akşam saat 9 10 11 gibi saatlerde bol bol un yağ şeker üçlüsü tüket + hindistan cevizi al hocam oturduğun yerde ye, 2 ay sonra nasıl kilo verebilirim diye konu açarsın.
-
yıllardır kilo almak için kullanmadıgım ilaç kalmadı ama çok sükür bi ilaç sayesinde 3 haftada 9 kilo aldım halada alıyorum ..spor yap şekerli ye cart curt hikaye kaldı
-
blmrt bunu yazdı:
yıllardır kilo almak için kullanmadıgım ilaç kalmadı ama çok sükür bi ilaç sayesinde 3 haftada 9 kilo aldım halada alıyorum ..spor yap şekerli ye cart curt hikaye kaldı
-----------------------------hangi ilaç hocam ?