Kilo Almak İçin Bu İyimidir?
-
kardeşim niye doktora gitmiyorsun? o nu ye bu nu ye bak baska bir sorun çıkartcaksın kendine,sonra pisman olcan.Ne yiyeceğine,ne kadar yiyeceğine doktor karar versin.Dertsiz basına dert alacaksın.Onu ye bunu ye çöp torbası mı bu ne bulursan at içine ?
-
hacım doktorada gittikde bir bok demedi işte.. Tahlil aklına gelen herşeyi verdim adam metabolizman hızlı çalışıyor dedi başka bişi demedi gönderdi..
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------hacım doktorada gittikde bir bok demedi işte.. Tahlil aklına gelen herşeyi verdim adam metabolizman hızlı çalışıyor dedi başka bişi demedi gönderdi..
-----------------------------
ya o kurt falan var mı diye yapmıstır onu,sen kilo almak için gideceksin.Böyle sağdan soldan ilac ismi alıp içmek,onu yemek bunu yemek doğru değil...Beslenme ve diyet bölümüne gitmek gerekir. -
190 boy, 63 kilo :|
-
blmrt bunu yazdı:
yıllardır kilo almak için kullanmadıgım ilaç kalmadı ama çok sükür bi ilaç sayesinde 3 haftada 9 kilo aldım halada alıyorum ..spor yap şekerli ye cart curt hikaye kaldı
----------------------------- -
Çavuşu fazla tokatlama enerji harcama fazla:)
-
Ransack bunu yazdı:
madrew bunu yazdı:
günde 2.5 lt kola + yatmadan hemen önce tam ekmek tost vs.. ye her türlü alırsın :D
-----------------------------kaçta yattığım belli bile olmuyor ama yatmadan önce mutlaka bişiler yerim ama tık yok :|
-----------------------------Düzensiz beslendiğin belli. İşleri düzene bindir yemek az yesen de kilo alırsın. İş düzende bitiyor. Ben almam diyordum ama yediğim yemek aynı kilom arttır. Tek fark düzenli olarak saattinde yemem.
-
Günde 2 öğün ya yerim ya yemem 1.70 boy 70 kiloyum..vermem için çok spor yapmam lazım.yoksa çok zor düşüyor.yani bünye ile alakalı biryerde
-
Biocyte bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
yıllardır kilo almak için kullanmadıgım ilaç kalmadı ama çok sükür bi ilaç sayesinde 3 haftada 9 kilo aldım halada alıyorum ..spor yap şekerli ye cart curt hikaye kaldı
-----------------------------????
-
arkadaşın bahsettiği ilacı sormaya calıstım bende ;)