Kilo Almak İçin Bu İyimidir?
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------
benimde kafama yattı bu işte :| napsak kullansak mı a.q :D İlk kutusu 69 tl mi neymiş kargoda bedava amk :D
oha :| bu ilaç için mi yazmışlar :R
-----------------------------http://www.itusozluk.com/goster.php/risperdal
bi kilo için felç olmaya değmez kalıcı görme bozuklugu bile yapıyomuş ne sikime yaradı :S
-
neonell bunu yazdı:
Gastromid ne la? Lansor kullanıyorum ben,o bitsin Nexium a geçicem.
-----------------------------ula hemen yaz memnunmusun kilo aldırıcı felan mı hapmı kapsülmü :R :D
-
Explosive bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
benimde kafama yattı bu işte :| napsak kullansak mı a.q :D İlk kutusu 69 tl mi neymiş kargoda bedava amk :D
bi kilo için felç olmaya değmez kalıcı görme bozuklugu bile yapıyomuş ne sikime yaradı :S
-----------------------------hacı sen hangi ilaç için arattırdın a.q :|:S
-
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
Gastromid ne la? Lansor kullanıyorum ben,o bitsin Nexium a geçicem.
-----------------------------ula hemen yaz memnunmusun kilo aldırıcı felan mı hapmı kapsülmü :R :D
ahah :D:D yok ya ne kilo aldırıcısı,gastromid yazmıssınız ya,mide ,ülser bilmem neye iyi geliyor demissiniz ya,lansor,nexium falan mide ilacı da bi işe yaramıyor aq,en azından ben de yaramadı.8aydır içiyorum.Bi de gastromid denerim dicektim :D -
sen bu yan etkileri dikkate alacak olursan ilaç kullanamassın o yan etki binde bir görülen bir olayı ona baglamak anlamsız ilaç kullananları araştır sonuçlarını kendın gör bak mesela ben :)
-
blmrt bunu yazdı:
kusura bakmayın biraz geç oldu..kullandıgım ilacı bi arkadaş vasıtasıyla edindim ..ilaç adı risperdal 1 mg eczanede 10 tl .ilaç antidepresan hapıdır.yan etkisi kilo almak bu ilacı kullanan tim kişiler aldıgı kilolardan sikaytçi çok araştırdım ben böyle hap görmedim ilk günlerde sadedce biraz uyku yapıyor o kadar fazladan yemek yemeni yedigin yemegin sana yaramasını saglıyor 3 haftadır kullanıyorum yaklaşık 9 kilo aldım ve halada alıyorum dedigim gibi denemedigim ilaç kalmadı bu zamana kadar ama ben boyle ilaç görmedim imzamı atarım.
-----------------------------bu alaç.ın yan etkileriymiş -
Explosive bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
kusura bakmayın biraz geç oldu..kullandıgım ilacı bi arkadaş vasıtasıyla edindim ..ilaç adı risperdal 1 mg eczanede 10 tl .ilaç antidepresan hapıdır.yan etkisi kilo almak bu ilacı kullanan tim kişiler aldıgı kilolardan sikaytçi çok araştırdım ben böyle hap görmedim ilk günlerde sadedce biraz uyku yapıyor o kadar fazladan yemek yemeni yedigin yemegin sana yaramasını saglıyor 3 haftadır kullanıyorum yaklaşık 9 kilo aldım ve halada alıyorum dedigim gibi denemedigim ilaç kalmadı bu zamana kadar ama ben boyle ilaç görmedim imzamı atarım.
-----------------------------bu alaç.ın yan etkileriymiş
-----------------------------ahah eleman da hemen üst mesajda yine konuya cevap yazmış :W
hacı benim mide sağlam mış yaw :D 8 aydır bir etki etmedi hea :|
-
@Ransack mide sağlamsa koy gitsin,mide kadar insanı hayattan soğutan bir şey yok.Hele bi de gastrik reflü isen,Gastroözefageal reflü özefajit belirtileri böyle aniden bi çıkıyor,dünyan ters dönüyor.Ne oluyor lan diyorsu, - ha tamam bişi yok aq mide asıt salgılamaya basladı yine, +lansor ,lansor um nerde -oh bee rahatladım hell yeah! :D
-
ya hacim kilon yerinde,ne yani 62 kilo cokmu,o boy icin? :|
illa kilo alacam diyorsan,Et ye..bilakis kirmizi et,bol bol ye.dana,sigir kaptir yani.
-
Explosive bunu yazdı:
Ransack bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca cinsel isteği ve gücü öldürdüğü bilimsel olarak ispatlanmıştır.
vay a.q,birak kiloyu öleyim daha iyi :D