Kilo Almak İçin Bu İyimidir?
-
Hoca kilo falan alma. Yaşın ilerleyince zaten elinde olmadan alırsın.
Hızlı bir metabolizmaya sahip olman nimettir, şükret. Spor falan yaparsan iyi kas yaparsın, hızlı metabolizman sebebiyle fazla yağ tutmazsın. Zaten spor yapınca acıkırsın ve sağlam yemen gerekir o zaman.
-
180 boyum 81 kiloyum ayva gobegim var cok ssirin kilonun geri kalani tamponumda. Cok kisiden duydum ne kadar seksi duruyo bilemezsin diye kiz erkek farketmez hepsini ccekiyor :D yani kilo al popon azcik cikik olsun sana tavsiye :D:D kilo verim diye meyve filan yiyorum onuda abartiyorum annem zaten kilo verince kiziyor. Ama cok memnunum halimden 175 boyla sende azcik alsan guzellesirsin :D abur cubur cok yicen tabi ama bide bunye meselesi..
-
herkes çavuşa takmış :D hacılar haftada 3 kez yapıyorum diyorum yani 7 günde 3 defa el insaf oda olsun :D
sporda yapıyorum her akşam evde kendim ağırlık çalışıyorum haliylede çok acıkıyorum sürekli tıkınıyorum et pilav yada yeri gelir abur cubur ama mutlaka her gün ya hamur işi yada et işi yerim.!
Kaburgalarım sayılıyor a.q boyumda çok uzun deyil :| ufakda gösteriyor hem ufak hem cılızda kalmak istemiyorum açıkcası :|
-
upp^^
-
Ben W-Max Aldım TV deki Reklamlardan Falan.... Açık Söyliyeyim İlk 3-4 Gün Kullanmaya Çalıştım. Çalıştım dİyorum Çünkü Çok Üşendim Hazırlamaya :D İçerisinde Türk Kahvesinin Tıpa Tıp Aynı Görünüşünde Bi Toz Var Bitkileri Karıştırmışlar Falan... Herneyse kullanım Şekli Meyve Suyu, Süt , Bal Veya Pekmez Türü İçecekle Karıştırıp Her Yemekten Sonra Tüketmem Gerekiyormuş... Ben 3-4 Gün Tükettim Gerçekten Sanki İŞtahım Açılıyor Gibiydi... Ama Devam ETmedim. Çünkü O Tozu Sıvı Bi İçecekle Karıştırmak İŞkenceydi Yemin Ederim... Karışmıyo Anasını SAtim Çalkalasam Bile Topak Topak Oluyo Sonra Tekrar Düzeliyo... Toz Halinde Atayım ağzıma Dedim Çok İğrencti Tadı :D Kısaca Tavsiye EDiyorum Ama Tüketirken Sabır İsteyen Birşey :)) Bide Karıştırdıktan sonra İğrenç Bir Görüntüsü Var Sormayın :D
-
Sigara ve alkol kullanıyosan bırak derım 185 boy 80 kıloydum sıgara ve alkolu bıraktım 6 ayda 14 kılo aldım tabı abur cubur artıyo bıseylerle oyalanmak ıcın devamlı yıyosun ozellıkle gece kola cıps cok kılo aldırıyor ama ısı abartma ben su an gobeği eritmeye ugrasıyorum
-
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------
Ben W-Max Aldım TV deki Reklamlardan Falan.... Açık Söyliyeyim İlk 3-4 Gün Kullanmaya Çalıştım. Çalıştım dİyorum Çünkü Çok Üşendim Hazırlamaya :D İçerisinde Türk Kahvesinin Tıpa Tıp Aynı Görünüşünde Bi Toz Var Bitkileri Karıştırmışlar Falan... Herneyse kullanım Şekli Meyve Suyu, Süt , Bal Veya Pekmez Türü İçecekle Karıştırıp Her Yemekten Sonra Tüketmem Gerekiyormuş... Ben 3-4 Gün Tükettim Gerçekten Sanki İŞtahım Açılıyor Gibiydi... Ama Devam ETmedim. Çünkü O Tozu Sıvı Bi İçecekle Karıştırmak İŞkenceydi Yemin Ederim... Karışmıyo Anasını SAtim Çalkalasam Bile Topak Topak Oluyo Sonra Tekrar Düzeliyo... Toz Halinde Atayım ağzıma Dedim Çok İğrencti Tadı :D Kısaca Tavsiye EDiyorum Ama Tüketirken Sabır İsteyen Birşey :)) Bide Karıştırdıktan sonra İğrenç Bir Görüntüsü Var Sormayın :D
-----------------------------Bu hap şeklinde hocam günde sabah ve akşam ikişertane diyor yemeklerden önce :D Yüzde Yüzde Doğal Dyor Bilmirem :| W-max imi alsam yoksa :|
@kursatreis
hacı sigaram yok içmiyorum. alkol çok çok nadir içerim ayda bir yılda bir şekli. dediğim gibi çodka sık ve ağırda yerim ama kilo yok :|
-
ben de 3 kişilik yemek yiyorum son 1 haftadır ama tık yok :D ben aşırı yavaş yiyorum ondan olabilir. bence ilaç kullanma 20nin sonları 30larda felan epey sıkıntı çekersin :D yakın zamanda pek etki edemiyor onlar. metabolizma hızlı olunca ne yaparsan yap işe yaramıyor. spor hariç
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
ben de 3 kişilik yemek yiyorum son 1 haftadır ama tık yok :D ben aşırı yavaş yiyorum ondan olabilir. bence ilaç kullanma 20nin sonları 30larda felan epey sıkıntı çekersin :D yakın zamanda pek etki edemiyor onlar. metabolizma hızlı olunca ne yaparsan yap işe yaramıyor. spor hariç
-----------------------------o zamanalra göbek kalacak diye endişe ediyorsanız kalsın yaw az :D bu şekil kaburgalarım sayılacağına :|
spor evde yapıyorum ağırlık çalışıyorum ve aynı senin gibi 3 kişinin yediği yemeği yiorum. ve senin gibi yine çok yavaş yiorum. sindire sindire lakin 2 saat sora yine bir açlık hisi :D anlaşılan hpı bana aldıracaksınız :D
-
aynı durumdayız yeminle :| boy 1.84 kilo 60-65 arası :| hergün acayip yerim ama almıyorum kilo.