folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kimdir Bu "Abiler" ?

Kimdir Bu "Abiler" ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    nickimvar bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaw rene hocam tmm eyw gusel bi ironi yapmısın beynimin yıkandıgının farkında deilim ama bana kötü özelliklerinden bi tane söle be hocam
    çok yakın bi zaman 1 hafta bile değil bu admaların derslerinde Nursiyle ilgili bi video izletiyolardı.sürgüne falan gönderilişyle ilgili Atatürk düşmanlığını güzel aşılıyolar.işin fettulah boyutu var ama oraya girersem fettulah tartışması çıkcak o yüzden girmiyorum.ne olduklarını çok iyi biliyoruz hocam onların.ama burda devlete ve ailelere iş düşüyo.devler öğrencilerine çok makul fiyata ya da gerekirse ücretsiz burs sağlasa,kalacak yer sağlasa insanlar bunların eline düşmez
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

Ben 1 yıl  boyunca  lise  sonda  abiler e  gittim,

amaç:ders  çalışmak anlamadıgım dersleri  almaktı  ama ders  anlatacakları  kişilere  tesbihat  dedikleri şeyi  ezberletiyorlar

ben ezberliyemedim :) canım istemedi  yapamadım artı  ders  almak için   onuezberlemek zorunda  değilim dedimç

namaz  kılıcansın  yoksa  ders  yok    kıldık kıldık kıldık sonra  ben bi  vakit  kılmadım başladılar beni  dıslamaya  derken derken  sorna  ayrıldım ordan..

yani  arkadaşlar   bunlar istediklerini  yaparsanız ders  çalıştırır  sizi   beynini   yıkar  diyelim istediklerini  yaptınız sona ne  olcak diyorsn  analtıyım

1)üniyi  kazanırsanız   onlar  size  yardım ediyor  yurtlarında  kalıyorsunuz  para  yönünden  fazla  sıkıntı  yasatmıyorlar

2)cemaatan   iş  adamları  size  işe  alıyorlar  işe  giriyorsunuz  buyuyorsunuz

3)çok çok sevilirseniz  yurt  dısında  öğretmen  felan olarak  görev  alıyorsunu

4)abd  ye  gidip fettuhlah gulen deneen  sahısla  bizzat  görüştüünüzmü   tmmdir  sırtınız  yere  gelmez  artık

bizzat  böle birini  tanıyorum :d

eğer istediklerini yaaprsanız tabi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hacılar bu adamlar , din malzemesini kullanarak insanların duygularını istismar ediyorlar.Sorarım o şahıslara , bop proje müdürümüz tayyip ( ve babası fettoş ) , insanların kanına girilecek olan duyguyu çok iyi bilip kendi dinlerini empoze etmişlerdir.Fettoş gurubunun birinin yanında fettoş a laf söyle hemen dedikleri şu ( kardeş günaha giriyorsun diyorlar ).Şunu unutmayın KULA KULLUK EDİLMEZ.BU şahış kim oluyor ki.
    .Bunların hepsi aynı .Zaten giyimlerine felan bakın hepsi aynı giyinir ( neredeyse )
    Kumaş pantolon , uzun kollu gömlek vs.Bunların amacı tek tip insan yaratmak.Kendileri gibi düşünen insan isterler.Acaba şunu bilirler mi ; fettoş abd nin bir eyaletinde FBI korumasında kalmaktadır.

Siz siz olun özgür düşüncenize sahip çıkın.Bu adamlara put gibi secde etmeyin.

Madem o kadar yaptıkları allah rızası için ; neden kendi adamları haricindeki birilerini bedava okutmuyorlar.

Madem allah rızası için yapıyorlar neden hala dershane parası ödeniyor.Yapacaksan adam gibi yapta ADAM SANSINLAR.

Uyumayın ey millet.Duygularımız körelmesin diye bu adamların kucağına düşüyorsunuz.Bu adamlar da ÇOK BÜYÜK BİR RANT ELDE EDİYORLAR.1950 den sonra gelen bütün hükümetler ( neredeyse ) Sağ partiler ve din sömürüsü yaptılar.Millet inandı BUNLAR HEP ZENGİN OLDU.

UYUMAYIN UYANIN.

Saygılar.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    mit bunu yazdı:

1)üniyi  kazanırsanız   onlar  size  yardım ediyor  yurtlarında  kalıyorsunuz  para  yönünden  fazla  sıkıntı  yasatmıyorlar

2)cemaatan   iş  adamları  size  işe  alıyorlar  işe  giriyorsunuz  buyuyorsunuz

3)çok çok sevilirseniz  yurt  dısında  öğretmen  felan olarak  görev  alıyorsunu

4)abd  ye  gidip fettuhlah gulen deneen  sahısla  bizzat  görüştüünüzmü   tmmdir  sırtınız  yere  gelmez  artık

bizzat  böle birini  tanıyorum :d

Evet oLay budur .. bunun yanında esnaf oLmak istiyorsanız iLk yapacagınız is hizmet adamLarını bagLamak oLsun kesinLik veriyorum 2. senenizde paraya fazLası iLe doyarsınız cünkü zenginLeri coktur ve sadece kendi araLarında cevirirLer parayı ondan sonra zaten onLara ihtiyacınız kaLmayacaktır.. :D Bu arada bütün arkadasLarım bunLardan ama ben niye ısınamadım bi anLam veremiyorum :P ZaL arkadasımız cok ii biLir bunLarı cok sever kendiside bir abiydi senenin basında :D

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu abileri bende duyarım..Maksatları ders çalışmaktır ve çalıştırmaktır.Kendinden başka insanları düşünen insanların yanında olun derim...
    BAzı arkadaşlar yazmış işte bize ibadet ettiriyorlardı..ee arkadaşlar kendimize müslüman diyorsak müslüman olmanın şartı neyse yapıcaz..yapmasak o zaman kendmiiz müslüman saymayalım..sonra da fasiki(günahkar) müslüman olmayalım..
    yazılımcıının tutupta ben program yazmam der gibi bir şey olur..:D:D:D
    Ben bir kişi tanıyorum..iki sene bu abilere gitti falan..çocukluk arkadaşım şimdi makine mühendisi..ve benden bir kaç yaş büyük..demek ki bu arkadaşım azmi ve abilerin yardımı ile bir şeyler olmuş....
    saygılarımla...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadaşım var.Aileside solcudur.Bu biraz safçana.Yani pek zeki değil.Adam abiler abiler deyip duruyordu gidicem diye.Bende dedim git.Tabi esas amacım kendim fişlenmeden istihbarat.

Gitti.Abiler genelde okuldaki çalışkanları seçerler.İlk başta herşey normal sizin gibidirler.Daha sonra öpüşme sahnelerinde tv kanalı kapanır.Ders çalışırsınız şunu bunu yaparsınız.

İlerler ilerler ve dua öğrenirsiniz.Kuran okuttururlar namaz kıldırırlar.Buraya kadar iyi dinide öğretiyorlar.Sonra hu çekmeye başlanır.Siz ister istemez seversiniz.3 ay içinde herşey olup biter.

Artık sizde fişlenmiş, hu çekmiş hatta zeki ve çalışkansanız beyniniz tamamen yıkanmış aileniz tarikatten para almaya başlamış, parası olan tarikat içinde görevde verilmiş birisiniz demektir.

Kısaca beyin yıkama yeridir.Bir çok kişiyle konuştum.Bizim arkadaş namaz vs.. istemiyordu.Baskı yapıyorlar dedi gitmedi.Başta yeterince söylemiştim.İşte nurculara adam katmak için bir yöntem daha.

Güzel değil mi??Ailenize para bile kazandıra bilirsiniz.Çok değil 3 ay içinde hu da çekiyor olacaksınız.Gidin görün.Fakat şunu aklınızdan hiç çıkartmayın yaptıkları işler beyin yıkama amaçlı.

Gidin ama beyninizi yıkattırmadan ortamı inceleyin.Huda çekin fakat sadece göstermelik :) yani dondurun kendizini bilgisayarlarda varya ne yüklerseniz yükleyin yeniden açtığınızda herşey eskisi gibi.Beyninizi durdurun.Gidin görün araştırın bilginiz olsun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

4 senem içlerınde gecti !

teşkılatlar...

işbirlik ,gruplasma sıstemı super...onlara uymazsan dışlanırsın birberlerını acayıp tutarlar sohbet ortamı kurarlar yurt ve evlerı vardır

sımdıkı fem dershanesı eskı (adıyla safa) sonra maltepede yıne aynı sekılde bunlarla kardes dır dedıgım gıbı teskılat.

ozel okul ve duzeyı dır lıselerı ,ben fetullah gulenın lısesınde okudum :D özel özyurt koleji ( eski adıyla ışık koleji ) ve niceleri

acayıp beyın yıkarlar once sohbetlerınden hoslanırsın ,yardım ıcın para toplarlar ,bırılerıne yardım ettıgını falan dusunursun...sonra sohbetlerın ıcerıgı daha derınlesmeye baslar kendını manyag olmus bulursun :D

antepdekı mutafoglu, sunguroglu ,vakıfkolejı ve ozyurt kolejı bu dordunun ıcınden secım yapmam gerektı ben anadolu lısesını kazandıgımdan, babamın da yardım için ( antep ın ılcesı nızıpde tel ozel anadolu lısesı olacaktı cunku ) katkısı oldugundan özyurt benı kaptı anasını satım ahtapot gıbı naptımsa kovduramadım da kendımı

"ozyurt kolejını okudukdan sonra onlardan ve namaz kılmakdan nefret ettım ! yurtda zorunlu kaldım cunku oylekı okul bıtımınde etut verıyolar okul bıtıyo ben etüte katılmak ıstıyorum etutden once sohbet sonra namaz bıde zorakı hayır musaıt degılsın belkı :D lafdan da anlamıyolar :D namaz kılmadıgımı gorurlerse bı soru soruyorum dersde benı iplemıyolar hesaba almıyolar eğitim seklı bu daha dogrusu ben egıtım kurumu olarak hıc gormuyorum orayı !sabah ezanı kıyamet kopardı 4-5 gunde bır 1 saatlık uykuyla yetınen ben sırf onların ınadına uyuyo taklıtı yapardım !!!

sonucu soyleyeyım fettullah gulenın lısesınde okudum adı özel kolej ! namazı bıraktım elımı kurana kıtaba sürmüyorum ki ben kur ' anı 14 yasımda merak sonucu hatım etmıs bırıyım... okul bu arada sapıkların ana kaynagı oldu benım cocuklugumdan berı tanıdıgım kardes gıbı buyudugum erkek arkadaslarımın mutoz bölünme gecırdıgını gordum bı erkek bı kıza gercekden kardesı gıbı yaklasıyosa o okula gıden onu kardesı olarak degılde cok baska bısey olarak goruyo islamın adı karıstırılarak ordakı cok ınsan hayvanlastırılıyor

bunlara tanık olunca okula gıtmemeye basladım ve okula gıtmeden okul 2. ligiyle lıseyı bıtırdım ne garıp dımı :D

ve onların ınadına ılk unıv konservatuara gıttım hemde hacettepe sonra askılı diz boyundakı elbısemlede zıyaretlerıne gıttım yuz sekıllerını gormenız gerektı :D ve sunu gordum kı lıse bıtınce dogru yolu buldum :D

bunlar adamı hem dınden cıkarır hem aklını alır...

mimi " yim ben ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Şunuda söylemeden geçemem.Onların içinde de ispiyonlayıcılar var askeriye şu bu düşünüyorsanız fişlenirsiniz bu kesin.Ne abilere nede başka bi yere sürekli gittim.Ülkü ocağı, kültür evleri gibi bir çok yere girdim fakat 2-3 kez isim yok birşey yok netteki gizem gibi mustafa diyorum adamlar mustafa diyor ne güzel.

Bu tür yerler güzel.Birliği oluşturur fakat bir adım ötesinde birilerine çıkar sağlamak, beyin yıkamak, ordaki insanalrı kanından görüp diğerlerini dışlamak ne kadar doğru tartışılır.

------bölüm bir----------
    Gidersiniz herşey normaldir.Filmler izlenir dersler çalışır bu para nerden bulunuyor denir ikramlar edilir.

bölüm iki:
    yavaş yavaş çeşitli işlere girersiniz dua şu bu.Zamanla abiler size birşeyler demeye başlar içki kötüdür şudur budur.Fakat asla abi ailemle 1 bardak içmişim eğlenmişim mutlu gece geçirmişim vukaat yok neye zarar sorusuna cvp veremezler.

bölüm üç:
    Tabi bir insana kolanın tadı kötü dersin 1. sinde inanmaz sen öyle san der 2-3-4-5-6 birazcık değişiklik var der 7-8-9-10 yaa evet acayiplik var der 15 kez söylediğinde ya bırak bu içilmez berbat der.

Aslında o insanın fikri değildir fakat kendi fikri gibi tanımlar.Ben en basitini söyleidm bunun gibi daha karışık beyin yıkama yöntemleri var.Bazen bizde kendi aramızda yapıyoruz arkadaşımız birşey diyor sanki bizim fikrimiz gibi oluyor.

Yani asla farkında varmassınız.İçine girin ama her yaptıklarını ölçün biçi neden yapıyor diye sorgulayın ancak bu şekilde koruna bilirsiniz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

ıbadetı topluca yapmak daha ıyıdır mantıgını soyleyıp dururlar hoca namazını kılcaksan gıt camıde kıl onun harıcınde tarıkatlara katılınca ekstradanmı sevap gelıyo zaten o ınsanların gercek amacının tamamen ahırete yonelık olduguna ınanmıyorum cahıl cuhele ınsanları alıp dını duygularını ıstısmar ederek bı yere gelıyolar sonunda oyle bı asılıyolarkı ınsana tamemen asker oluyosun ben ıclerınde bulundum halen oraya takılan arkadaslar war ornek verıyım bı arkadasımda suleymancılarda kalıyodu cocuk gırmeden once cok kafa sosyaldı sonra yawas yawas degısmeye basladı sonra onlar ıcın bana dıkılmeye basladı sonra atıldı yıne duzeldı en sonunda nurculara takıldı su an ucmus durumda 1.numaralı asker olmus

uzun lafın kısası her koyun kendı bacagından asılır mumın olarak sapkınları uyarmakla yukumluyuz ama allah herkese akıl fıkır vermıs nurcu agabey gelıpde ahırette benı kurtaramaz bende onu kurtaramam

rene hoca bu arada nurcular fetocuları yanı hızmettekılerını kendılerınden kabul etmezler

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    walla takılıyom hatta bu son senemde sur dershanesine kaydolacam. güneydoğu da sur olarak geçiniyorlar surcular deniyor. bazen sohbetlerine neyim gidiyom terletiyorum abilerimi :) iki tane kardeşim onların yanında 3 senedir ama bahsi geçtiği gibi hala asimile olmadılar. iki üç yaz mevsimi boyunca evlerinde kaldı bu çocuklar. kamil olan kendini koruyor abi. ben de bazen gidiyorum yanlarında kalıyorum filan namaz vakti onlar demeden haydin namaza diyorum. tesbihatı da çekiyorum sevabımız hayrımız olsun. sohbete geliyor kulak asmıyorum. astığımda da dediğim gibi soru üstüne soru adam cevap veremeyince de kesiyor tabi :) yani piç olursan rene gibi ben gibi içine girip 10 yılda kalsan sonuna kadar yarar sağlayıp çıkarsın. götüne güvenmeyen girmesin derim :D sağlam karakter gerek yoksa yerler seni çok ciddiyim.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 30687 Toplam Mesaj: 106