Kimdir Bu "Abiler" ?
-
Bazılarını inandırmak ve onların boğuldukları derin suları ayağı ıslanmadan geçenlerin de var olduğunu kendilerine anlatmak ne kadar da zor! Var mı ki, böyle bir vazifemiz?! Fakat, gönül istiyor ki, su-i zanlara ve iftiralara girmesin hiçbir mü’min kardeşimiz...
-
Kimseyi sabah namazına zorla kaldırmazlar(En azından beni kaldırmadılar)...
Güzel insanlardır cana yakındırlar...
Ders çalıştırırlar..
Küçük evde oynabilenecek topları vardır top oynarsın.
Bol bol çay içersin bisküvi yersin.
değişik pilavlı etli patatesli güzel bi yemekleri vardır ondan yersin.
Kızartmaları harikadır...
İstediğin kadar iğrenç espri yap kırmamak için gülerler...
Bazılarına hayran olursun..
Bol bol kitap okurlar...(Her türlü)
Sakin insanlardır...Kimseye zararları yoktur...
-
CyberJihad bunu yazdı:
-----------------------------Kimseyi sabah namazına zorla kaldırmazlar(En azından beni kaldırmadılar)...
Güzel insanlardır cana yakındırlar...
Ders çalıştırırlar..
Küçük evde oynabilenecek topları vardır top oynarsın.
Bol bol çay içersin bisküvi yersin.
değişik pilavlı etli patatesli güzel bi yemekleri vardır ondan yersin.
Kızartmaları harikadır...
İstediğin kadar iğrenç espri yap kırmamak için gülerler...
Bazılarına hayran olursun..
Bol bol kitap okurlar...(Her türlü)
Sakin insanlardır...Kimseye zararları yoktur...
-----------------------------O etli pilavlı yemeğin adı maklube dir,dadından yinmez derece de güzeldir,büyükçe bi sininin tam ortasına konulur,yan taraflara da genelde bir sıra yoğurt bir sıra salata şeklinde sini doldurulur,oy oyyy
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım var.Aileside solcudur.Bu biraz safçana.Yani pek zeki değil.Adam abiler abiler deyip duruyordu gidicem diye.Bende dedim git.Tabi esas amacım kendim fişlenmeden istihbarat.
Gitti.Abiler genelde okuldaki çalışkanları seçerler.İlk başta herşey normal sizin gibidirler.Daha sonra öpüşme sahnelerinde tv kanalı kapanır.Ders çalışırsınız şunu bunu yaparsınız.
İlerler ilerler ve dua öğrenirsiniz.Kuran okuttururlar namaz kıldırırlar.Buraya kadar iyi dinide öğretiyorlar.Sonra hu çekmeye başlanır.Siz ister istemez seversiniz.3 ay içinde herşey olup biter.
Artık sizde fişlenmiş, hu çekmiş hatta zeki ve çalışkansanız beyniniz tamamen yıkanmış aileniz tarikatten para almaya başlamış, parası olan tarikat içinde görevde verilmiş birisiniz demektir.
Kısaca beyin yıkama yeridir.Bir çok kişiyle konuştum.Bizim arkadaş namaz vs.. istemiyordu.Baskı yapıyorlar dedi gitmedi.Başta yeterince söylemiştim.İşte nurculara adam katmak için bir yöntem daha.
Güzel değil mi??Ailenize para bile kazandıra bilirsiniz.Çok değil 3 ay içinde hu da çekiyor olacaksınız.Gidin görün.Fakat şunu aklınızdan hiç çıkartmayın yaptıkları işler beyin yıkama amaçlı.
Gidin ama beyninizi yıkattırmadan ortamı inceleyin.Huda çekin fakat sadece göstermelik :) yani dondurun kendizini bilgisayarlarda varya ne yüklerseniz yükleyin yeniden açtığınızda herşey eskisi gibi.Beyninizi durdurun.Gidin görün araştırın bilginiz olsun.
-----------------------------Zumsuk'cüğüm Nurcular Hu çekmez :) O Tasavvuf ehlinin icraatlarındandır..
-
Evet maklube... Abi muhteşem bişe ya...Geçen yaklaşık bi tepsiyi tek başıma yedim... Yerimden kalkamayacam biliyorum ama yine de yiyorum..:)
-
Maklube bu yukardaki yemektir, kendi telefonumdan kendim çektim...
Cemaat evlerine, müşteri çekmekte kullanılan ilk adımdır, gelin yemek var derleri bunu yersiniz, sonra başlarlar yawaş yawaş :)))
-
matematikte çalistiriyolarmi ? :D
ciddiyim valla yazin ders veriolarmi bunlar ?? özel dersler saatine 20euro amk..
nerden buluonuz siz bu abileri ablalari??
bele$ten ders bi kullanim bunlari :D
-
GrayWolf bunu yazdı:
-----------------------------matematikte çalistiriyolarmi ? :D
ciddiyim valla yazin ders veriolarmi bunlar ?? özel dersler saatine 20euro amk..
nerden buluonuz siz bu abileri ablalari??
bele$ten ders bi kullanim bunlari :D
-----------------------------
Nası bulursun, böle üniversitelerin kampüslerine git, ünivin kapısının önünde türbanlı girip, yada kapının önünde türbanı acarak içeri giren kızlardan birisini bul, abileri bulamazsın, senle konuşmazlar haşa zina işlemiş olurlar...
Git ablalarına onlar yardımcı olurlar...
Yada onların seni bulmasını istiosan, kot pantolon değil uzun pardesü tarzı bişi giy, anneni babanı alma yanına, üniversiteye kayıt sırasında sene başında kayıt salonlarına git böle aval aval etrafına bak, aramana gerek kalmaz onlar gelirler yanına :)
-
karnım zaten açtı, bu pilavı görünce iyice acıktım.
-
bide sürekli dua eder gibi yapıp ellerini yüzüne sür en fazla 5 dk sonra dibinde biter biri....
şahsen ben ilk 8. sınıfta bi arkadasımla gititm gel dedi gititm ne bilim amk abiler olcanı :D
neyse gititk bi kere 8-9 ay takıldım güzeldi ama sevemedim ben onları :D
sürekli ders ders ders... nereye kadar :)