Kimdir Bu "Abiler" ?
-
Android abi bunlar bayyaa baayaa babalar gıbı gezı duzenlıyolar istanbul -ankara- ıskenderun-hatay-urfa-kılıs-maras-kapadokya-adana 4 sene ıcınde sadece hatırladıklarım bunlar !
daha okulda 2 gun ust uste bahar senlıgı yaptık sabaha kadar eglendık :D
mezunıyetımızde superdı
4 sene okudum dıyorum sana yatılı kaldım hemde :I
yedıklerı ıctıklerı bagırsaklarına kadar bılıyorum
FireX her ramazan bayramında , her bayram ama bası ortası ve sonu ılla bıze toplanır gelırlerdı yaw
ogrencıler hocalar hepıcıgı
sonra bızde gıderdık
annem ne sabırlıymıs yok da demezdı :D
tespihat lar falan yapılırdı yemekden sonra vaaz verılırdı bende arkada kızlarla kaynatırdım nihaha
........................................................................
PARLIAMENT demiş ki benim için ;
Diyorsunuz ki; "askılı diz boyundaki elbiselerimle ziyaretlerine gitmişsim."
Doğru değil ve çelişkili.. Ya psikolojik ya cinsel bir sorununuz var.
Şöyle ki; profil kısmında cinsiyetiniz "BAYAN" olarak görünüyor. Bahsettiğiniz demeçte, bluz giyen bir bayanı canlandırmışsınız.. Sonraki post'larınızda ise, kızlarla sevişen biri olarak kendinizi lanse etmişsiniz.Ya yalan söylüyorsunuzdur, ya biseksüelsinizidir, ya lezbiyensinizdir..
Doğru yolu bulduğunuzdan şüphem yok.oha lan ! kızlarla kaynatırdım demek onlarla töbe töbe töbe gerzek karı ! nerenden okuyosun sen ! şapşal
iyiki ERKEK ! bir sevgılım var allama sukur !
benı 15 bıın ınsana nasıl lanse ettı yaw dingil kafalı dalkavuk !
evet bildin emın olabılırsın psıkolojık bır rahatsızlıgım var şimdiki gıbı sınırlendıgımde bıseylerı kesmeden duramam ! gayet acık anladın ...
tespitlerıne bayıldım dogrusu ayy sen cok ıyısın ...
salak !
-
şimdi okudum kokainman hocam,teyeccüd değil teheccüd namazı o,kabri nurlandırır,Peygamber efendimize farz bize sünnettir,cemaatte de çok önem verirler bu namaza
-
karatahta içindeysen birşey merak ediyorum.Şimdi dükkanı olanlara yardımlar yapılıyor vs..Toplantıda oluyordur.Fakat toplantı nasıl oluyor nerede oluyor?Firma toplantısı diye 1. dereceden yakınım çıkıyor dükkanları var zamanında paraların geldiğinide biliyorum.
Bir çok kez bir çok şeye şahit oldum.Bir türlü nasıl anlaştıklarını şifreli mi nasıl bir yol izlediklerini bilmiyorum bilemiyorum.Haberin varmı yada bilgin?
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
neyse geceye yaklaşırken vcd açtılar.fettullah gülen bişiler anlatıyo ağlıyo flan.ama nası ağlıyo bi görseniz sanki anasını bacısını sülalesini kesmişler.şırıl şırıl gözyaşı akıyo adamdan.-----------------------------
zuahahahahaha :D belki kesmekten beter yapmışlardır olm :D
İtiraf ediyorum, O abilerin tamamının babası benim :|
-
bi gün femin abileriyle maç yapıoruz..abiymiş geldi faul yaptı dedim senin ananı awradını bilmem naparım:) sınıftaki cocuklar ayırmıştı..megersem adam şakirtmiymiş neymiş!.
-
tamam aspırın yerler ıcerler bısey demıyom nasıl olsa yukardan akıyo para :)
zumsuk walla haklısın hıc tarsısamam zaten cogu rant ıcın bıseyler ıcın ıclerınde barınıyo :)
-
bu abilerin cogu
evlenene kadar sadece rüyalarla yetinirler ,
ablaları bilmiorum kız kardesime sormam lasım
oda bitti 3-4 ay sonra ben yasakladım göndermedim :)
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------eehehe suleymancılar oyle yamugunu gorurlerse hemen basarlar tekmeyı ama suleymancılar ıclerını daha cabuk alırlar bu nefes cıkarmaya falan
-----------------------------bak ben ilk gün gittim
kapri pantoln metallica yazılı kanlı manlı t-shirt :D
saçım uzundu şapka wardı
hoca bana dedi
kumas pantolon varmı
ben sadece okulda zorla gidiyorum dedim :D
oda dedi burdada giy dedi rahat olursun iyi dedim giyeriz
sonra öğrendim :D kot pantolon yasakmıs :D
yurdu havaya ucurma teşebbüsünden bütün elektrik devreleri ve elektronik aletlerin yanması
yemekhane ve kileri soymaktan
kalorifer dairesinde yangın cıkarmaktan
en sonda hocaya küfür etmekten
yurttan kovdular :)
2 defa geri aldılar sonra almadılar:D cokta tın
-
hemen size kim oldukları hakkında kısa bir tura çıkartayım
--------
http://gericiler.wordpress.com/
http://gericiler.wordpress.com/2007/01/11/git-gericiler-istihbarat-teskilati/#comment-841
-----------
bir kaç kesit
-----------
—reis-i cumhurumuz sezer, donunu dikerken eline iğne batması sonucu ALLAH diye yanlışlıkla bağırmış. Ama hemen bu hataya nasıl düştüm diye tövbeye gelmiş. Sonra eşi: aman bey ne yapıyorsun. Sende mi irticayı hortlatacaksın diye çıkışmış.
(git olarak, reis-i cumhurumuza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, bir daha bu hataya düşmemesini umar, saygılar sunarız.)-----------
gördüğünüz üzre tamamen saçmalayan kişilerden oluşmuştur.En basit örnekle cumhuriyeti laikliği sevmezler istemezler fakat başları sıkıştığında hemen ee demokrasi laiklik hürüz zart zurt derler.
Askeriye yi Atatürk ü sevmezler fakat kendi örgütleri başta hiyer arşik yapıdadır.En basit örnek cw :) görüldüğü üzre ordan burdan çalan, ordan burdan fikirleri benimseyen kişilerdir.
3 ayda nurcu olurlar en fazla 4 ay versinler dinsiz imansız içki içen adam olabilirler çünkü ottur büyük kısmı fotosentez yapamaz.Bu tür insan sağcı-solcu ıttırı zıttırı demeden sevmediğim kişilşerdir.ç
İnsanın beyni var düşüneceksin karşı çıkacaksın yoksa oturduğun kolduktan işediğin çimden farkın neredde olur?Yürüyen koltuk olursun sadece hareket edersin
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------karatahta içindeysen birşey merak ediyorum.Şimdi dükkanı olanlara yardımlar yapılıyor vs..Toplantıda oluyordur.Fakat toplantı nasıl oluyor nerede oluyor?Firma toplantısı diye 1. dereceden yakınım çıkıyor dükkanları var zamanında paraların geldiğinide biliyorum.
Bir çok kez bir çok şeye şahit oldum.Bir türlü nasıl anlaştıklarını şifreli mi nasıl bir yol izlediklerini bilmiyorum bilemiyorum.Haberin varmı yada bilgin?
-----------------------------Yanlış anladın sanırım,dükkanı olanlara yardım yapılmıyor,dükkanı olan cemaatin esnafları senede bir kez herhangi bir yerde,genellikle o ilde cemaatin koleji varsa çatı katında,ya da esnaflardan birinin evinde toplanır,ve teşbihte hata olmaz bir nevi kırkpınar ağalığı gibi tatlı bir çekişmeyle cemaate en yüksek parayı vermeye çalışırlar,il ismi ve esnaf ismi vermiyorum,adamın ayakkabı mağazası var ve 2005 senesinde senelik 420 Milyarı bir kerede verdi..Daha ilginç örnekler de mevcut,420 Milyar veremesede başka bir esnaf,Cam ve ayna dükkanı var,sene içinde tüm kazancına hiç dokunmayarak,bir çelik kasa alıyor ve tüm parasını orda biriktiriyor,sene sonunda cemaate 150 Milyar bağış..Cemaat esnaflarına bağış ise şu şekilde oluyor,Yahudiler gibi sadece birbirlerinden alışveriş yapıyorlar,birbirlerini üçüncü kişilere öneriyorlar,gene il ismi vermiyorum 3 sene önce yapılan cemaat koleji 1.2 milyon dolar tuttu ve bunu sadece il esnafı karşıladı,ekonomik yönden bir sorunları yok.Bir de esnaflar daha çok yiyecek üzerine iş yapanlar 15 günde bir cemaat evlerine iaşe gönderirler,Etten tutun da tatlısına kadar gelir..Şehirden şehire bu yardımlar farklılık gösterebilir çünkü her şehrin esnafının aynı maddi gücü yok ya da her şehirde aynı sayıda esnaflar yok