Kimdir Bu "Abiler" ?
-
Rene hocam,tam anlattığım resmi koymuşsun : ) Tbt buluşmasında isterseniz cebitte yaparım size maklube,bol etlisinden :D
Risale Sohbet tesbihat,feto kasetleri olmayacak söz,sadece yemek : )
İnsan bilmediğine düşmandır,siz sorun ben anlatayım
-
ehheheh rene ok anladim 1.seçenegi tercih ederimde simdi geç baska turlu bakariz nese..
-
Genelde ya arkadaşlar sormayı unuttum siz namaz kılıyomusunuz? diye başlarlar :) daha sonra cuma namazları vs vs içlerine girmen için hertürlü olanağı sağlayan (Maddi, manevi) fettulahçı kişiliklerdir. Evlerine gitmeni tavsiye etmem sürekli patates kızartması yersin ayrıca genelde pis olurlar :D
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------İnsan bilmediğine düşmandır,siz sorun ben anlatayım
-----------------------------
Abu ben bildiğime düşmanım :D girmediğim ortam olsa ok derim...
Bizim aliyi yurdunda sabah namazına kalkmadı die, yemek vermediklerini bilirim ben...
Dediklerini yapmadığın için, her pazar onlar patatesle herşeyin en iyisiyle kahvaltı yaparken, sana 5 zeytin, 1 recel 1 ucgen peynir ile kahvaltı yaptırmaya zorladıklarını bilirim ben...
Insan beynini nası yıkadıklarını, sonradan beyninin yıkandığını fark etmeden zombi olduklarını bilirim, gözlerimle gördüğüm insanların göz göre göre değiştiğini farklılaştığını bilirim ben...
Bir insan hizmetkarlar sınıfına dahilim ben amacım hizmet etmek diebilrmi ya?
Nası bi zeka örneği nası bi özürlülüktür ya?
Bunu dienler geleceğin mühendisi, geleceğin iktisatcısı, geleceğin doktoru abü...
Kürt Said ve Tayfasının, öğrencisi Fetoşun hizmetkarları...
Yazıktır ya :)
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------
Genelde ya arkadaşlar sormayı unuttum siz namaz kılıyomusunuz? diye başlarlar :) daha sonra cuma namazları vs vs içlerine girmen için hertürlü olanağı sağlayan (Maddi, manevi) fettulahçı kişiliklerdir. Evlerine gitmeni tavsiye etmem sürekli patates kızartması yersin ayrıca genelde pis olurlar :D
-----------------------------Cuma günü gel namaza gidelim derler, ben dün kıldım dieceksin :)
-
valla birader benim bi arkadaş gidiyor dinsel eğitim filan veriyorlar ara sıra ama benim arkadaşta gram yok sadece oraya gitti mi bi namaz filan kılar tmm beynine giremediler yani pasif bi şiy yalnız ders çalışmada filan iyi soru çözdürüyorlar
-
http://www.fethullah.has.it/
buradan anlayabilirsin...
-
bilgi güçtür bilgi onlarda olduğuna göre seve seve seve seve
-
en yakınında ki adam bile bu herifin para kazanmaktan başka bi halt olmadığını anltıyor.din bezirganın biri işte fetto
isteyen bakabilir..
-
bi hafta kaldım bi zararlarını görmedim iiler ama fetullah ve said muhabbetini açtı ben de bi bok bilmiom kim olduklarını neyse geldim eve nete girdim araştırdım bi daha da pek uğramadım