folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kimdir Bu "Abiler" ?

Kimdir Bu "Abiler" ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Rene hocam,tam anlattığım resmi koymuşsun : ) Tbt buluşmasında isterseniz cebitte yaparım size maklube,bol etlisinden :D

Risale Sohbet tesbihat,feto kasetleri  olmayacak söz,sadece yemek : )

İnsan bilmediğine düşmandır,siz sorun ben anlatayım

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    ehheheh rene ok anladim 1.seçenegi tercih ederimde simdi geç baska turlu bakariz nese..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Genelde ya arkadaşlar sormayı unuttum siz namaz kılıyomusunuz? diye başlarlar  :) daha sonra cuma namazları vs vs içlerine girmen için hertürlü olanağı sağlayan (Maddi, manevi) fettulahçı kişiliklerdir. Evlerine gitmeni tavsiye etmem sürekli patates kızartması yersin ayrıca genelde pis olurlar :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

İnsan bilmediğine düşmandır,siz sorun ben anlatayım

Abu ben bildiğime düşmanım :D girmediğim ortam olsa ok derim...

Bizim aliyi yurdunda sabah namazına kalkmadı die, yemek vermediklerini bilirim ben...

Dediklerini yapmadığın için, her pazar onlar patatesle herşeyin en iyisiyle kahvaltı yaparken, sana 5 zeytin, 1 recel 1 ucgen peynir ile kahvaltı yaptırmaya zorladıklarını bilirim ben...

Insan beynini nası yıkadıklarını, sonradan beyninin yıkandığını fark etmeden zombi olduklarını bilirim, gözlerimle gördüğüm insanların göz göre göre değiştiğini farklılaştığını bilirim ben...

Bir insan hizmetkarlar sınıfına dahilim ben amacım hizmet etmek diebilrmi ya?

Nası bi zeka örneği nası bi özürlülüktür ya?

Bunu dienler geleceğin mühendisi, geleceğin iktisatcısı, geleceğin doktoru abü...

Kürt Said ve Tayfasının, öğrencisi Fetoşun hizmetkarları...

Yazıktır ya :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

muhabir22 bunu yazdı:
    Genelde ya arkadaşlar sormayı unuttum siz namaz kılıyomusunuz? diye başlarlar  :) daha sonra cuma namazları vs vs içlerine girmen için hertürlü olanağı sağlayan (Maddi, manevi) fettulahçı kişiliklerdir. Evlerine gitmeni tavsiye etmem sürekli patates kızartması yersin ayrıca genelde pis olurlar :D

Cuma günü gel namaza gidelim derler, ben dün kıldım dieceksin :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    valla birader benim bi arkadaş gidiyor dinsel eğitim filan veriyorlar ara sıra ama benim arkadaşta gram yok sadece oraya gitti mi bi namaz filan kılar tmm beynine giremediler yani pasif bi şiy yalnız ders çalışmada filan iyi soru çözdürüyorlar

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

http://www.fethullah.has.it/

buradan anlayabilirsin... 

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bilgi güçtür bilgi onlarda olduğuna göre seve seve seve seve

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tevekkel
    tevekkel's avatar
    Erkek

en yakınında ki adam bile bu herifin para kazanmaktan başka bi halt olmadığını anltıyor.din bezirganın biri işte fetto

www.nurettinveren.net

isteyen bakabilir..

....?.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    bi hafta kaldım bi zararlarını görmedim iiler ama fetullah ve said muhabbetini açtı ben de bi bok bilmiom kim olduklarını neyse geldim eve nete girdim araştırdım bi daha da pek uğramadım
Toplam Hit: 30695 Toplam Mesaj: 106