Kız Taklidi Yapmak [?] - Abazalık [:S]
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Protesto bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------evet ispiyonlamak gibi olmasın ama benimde tanıdığım bi mürid müride kılığına girmişti :| sonradan banlandı rahmetli :P
ne zevk alıyosa :| kız taklidi yapa yapa top olacaklar mazallah :|
-----------------------------bi süre sonra kişilikleride kaymaya başlayacak :|
sonra ameliyat falan mazallah :|
hala bildiğim ortada kız üyelikle dolaşan bir şahış war ya nese :|
-----------------------------
ona bakarsan mesela ben bassaristhe aylarca erkek sandım :| hala da kız olduğundan şüpheliyim :|
sebeb : bkz yorumları & şehiri :|
-----------------------------tülay bir istisna :|
-
Hani bi hatunun böyle bi toplulukta cinsiytini erkek olarak belirtmesini anlarım da , erkeklerin cinsiyetini hatun olarak belirtip bu ilgi çekme merakı güden davranış bozukluğu nereden geliyor anlamıyorum.
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Hani bi hatunun böyle bi toplulukta cinsiytini erkek olarak belirtmesini anlarım da , erkeklerin cinsiyetini hatun olarak belirtip bu ilgi çekme merakı güden davranış bozukluğu nereden geliyor anlamıyorum.
-----------------------------Kesinlikle.
Bu durumun ana fikri de bu zaten...
Yani ben hatun olsam, hayatta hatun oldugumu da belirtmem.
Ayrıca bu zeki lafın dolayısı ile senin de cinsiyetindne şüphe etmek lazım...
-
Banada ilk başta öle geldi ama bayan admin bile olduğunu gördükten sonra bayan üyelerinde çoğalmasını ters görmüyorum.
-
başlığı görünce aklıma lezbiyen chat kanalları,forumlarda vs.. kız arayan abazalar geldi.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Banada ilk başta öle geldi ama bayan admin bile olduğunu gördükten sonra bayan üyelerinde çoğalmasını ters görmüyorum.
-----------------------------Senin "bayan admin" dediğin Valira (Nil) tahribat.com un neredeyse en başından beri buralarda : )
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ona bakarsan mesela ben bassaristhe aylarca erkek sandım :| hala da kız olduğundan şüpheliyim :|
sebeb : bkz yorumları & şehiri :|
-----------------------------eheueheh halen soranlar var :D
tahribat yonca olmasin :|
-
@Musket, beni reelde gören bikaç mürid ve 3 de admin var :) Bu açıdan son cümleni hakaret olarak algılamam söz konusu.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------Protesto bunu yazdı:
-----------------------------FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------evet ispiyonlamak gibi olmasın ama benimde tanıdığım bi mürid müride kılığına girmişti :| sonradan banlandı rahmetli :P
ne zevk alıyosa :| kız taklidi yapa yapa top olacaklar mazallah :|
-----------------------------bi süre sonra kişilikleride kaymaya başlayacak :|
sonra ameliyat falan mazallah :|
hala bildiğim ortada kız üyelikle dolaşan bir şahış war ya nese :|
aynı ki$iyimi dü$ünüyoruz :|
sanırım aynı TOP u dü$ünüyoruz :| -
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Hani bi hatunun böyle bi toplulukta cinsiytini erkek olarak belirtmesini anlarım da , erkeklerin cinsiyetini hatun olarak belirtip bu ilgi çekme merakı güden davranış bozukluğu nereden geliyor anlamıyorum.
-----------------------------Kesinlikle.
Bu durumun ana fikri de bu zaten...
Yani ben hatun olsam, hayatta hatun oldugumu da belirtmem.
Ayrıca bu zeki lafın dolayısı ile senin de cinsiyetindne şüphe etmek lazım...
kardesim stigma'dan böle zeki laflar çikar ama ayip oluyo yani genelleme yapma :|