Kız Taklidi Yapmak [?] - Abazalık [:S]
-
ulan karı taklidi yapmayın oğlum.sapına kadar erkeğiz şunun şurasında alla alla.
kim o topişler çıksın bakim ortaya :|
-
ajan uğradımı buralara :D
-
Username : Musket
ID : 172
İsim : Furkan
Soyisim : Rulz
Medeni Hali : Bekar
Ülke : Türkiye
Şehir : The place where eagles dare to live !uhahaha poahghahaa
öldüm la bune :D erkek girdin konuya kız cıktın :D:D:D
-
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ajan uğradımı buralara :D
-----------------------------
tam konuyu gördüm yorumumu yazıyordum son sayfayada bakayım dedim :D sen yazmışın.arkadaşlar artık boşuda geçtiniz daha öte bi boyuttasınız :D
kabul edinizki; her erkeğin kızlara zaafı vardır. sitenin büyük çoğunluğu erkek olduğuna göre, birde herkes bir olmadığına göre; siteye yeni üye olan biri dikkat çekmek için veya sorunlarına hemen cevap almak için böyle bi çözüm düşünmüş olabilir.
@musket dediğin gibi ben bi konuda bilgiliysem, o konuda birinin sorun varsa kız/erkek ayırt etmeden cevap yazarım. ama herkes böyle değil ;)
bide böyle bi tartışma ... :D
-
fasfasfa
Yok abi ben de karı kız taklidi yapıp ego tatmininde bulunmak istiyorum :P
Benim neyim eksik :P
-
topluğun doruklarına ulaşmıştır belki :D
-
BEn kendi adıma konuşıyım arada yaptığım bişeydir burda deil ama.Bİ kaç kişi oldumuza mircde yaparım.Hoşuma gider çünkü kendimde mensup olduğum erkekler familyasının mallıkları beni harbiden güldürüyo bi kadın resmi koyuyosun çıldırcak gibi oluyolar.BEnm için eğlence o mallıkları görmek:D
-
Mirc da yapılan kız taklitleri,
Hepimizin sosyal muhendislik konusundaki yeteneklerının temelını oluşturur :P
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Mirc da yapılan kız taklitleri,
Hepimizin sosyal muhendislik konusundaki yeteneklerının temelını oluşturur :P
-----------------------------Bence tahribattakilerde sosyal mühendıslık için yapıyorlar. Yoksa yorum almak dikkat çekmek için yapacaklarını sanmam