Kız Taklidi Yapmak [?] - Abazalık [:S]
-
forum ciddi anlamda abaza dolu , ve dişi müridelere haddinden fazla tav olma modunda çoğunluk , şöyle dişi müridilerin profillerine bakarsanız sırf yorum yapmış olmak için yorum yapan o kadar kişi var ki akıllara zarar , ve bunun akabinde dişi müridlere her türlü tevazünün gösterimi,yoğun ilgi,nirvanalara yükseltme gibi gereksiz ve kesinlikle ama kesinlikle östorojik durumlar banlanan üyeleri bir daha kolay ban yememe düşüncesi ile kendilerini dişi olarak tanıtıyorlar benim analizim budur , şimdi biri çıkar yok höyt hoyt öyledir şöyledir böyledir derse karşı savunmadan başka hiçbişe olamaz fikrimde ısrarlıyım..yanlışmıyım ? :|
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Hani bi hatunun böyle bi toplulukta cinsiytini erkek olarak belirtmesini anlarım da , erkeklerin cinsiyetini hatun olarak belirtip bu ilgi çekme merakı güden davranış bozukluğu nereden geliyor anlamıyorum.
-----------------------------Kesinlikle.
Bu durumun ana fikri de bu zaten...
Yani ben hatun olsam, hayatta hatun oldugumu da belirtmem.
Ayrıca bu zeki lafın dolayısı ile senin de cinsiyetindne şüphe etmek lazım...
-----------------------------ona ben kefilim olm ;)
-----------------------------Ama ben senin cinsiyetinden de şüpheliyim :I
-----------------------------:| abi forumdaki bi kaç toptan dolayı :| paranoya mı başladı sendede :|
:D istersen şey olsun :| tbt ye üyelik alan her müride :| önce gelsin sana cam açsın sen bayan olduğunu onayla :P sonra üyelikleri onaylansın:< nasıl olur :F
-----------------------------evet yeni tbt kuralları
cıbıl cıbıl fotonuzu çekip tahribata koyacaksınız bizde cinsiyetinizi görcez..Arada başka şeyler yapan abaza müridler çıkabilir :D:D
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------forum ciddi anlamda abaza dolu , ve dişi müridelere haddinden fazla tav olma modunda çoğunluk , şöyle dişi müridilerin profillerine bakarsanız sırf yorum yapmış olmak için yorum yapan o kadar kişi var ki akıllara zarar , ve bunun akabinde dişi müridlere her türlü tevazünün gösterimi,yoğun ilgi,nirvanalara yükseltme gibi gereksiz ve kesinlikle ama kesinlikle östorojik durumlar banlanan üyeleri bir daha kolay ban yememe düşüncesi ile kendilerini dişi olarak tanıtıyorlar benim analizim budur , şimdi biri çıkar yok höyt hoyt öyledir şöyledir böyledir derse karşı savunmadan başka hiçbişe olamaz fikrimde ısrarlıyım..yanlışmıyım ? :|
-----------------------------
Haklısın Hocam. Bende Aynı Düşüncedeyim . -
Varg bunu yazdı:
-----------------------------kız olmanın verdiği o zevki ve duyguyu tatmaya çalışmak. Yada hormonal bozukluk
-----------------------------o zevk foruma yazmakla tadılmazki ..:)
-
Kız ya da erkek olması bu kadar önemli mi?
Özellikle internet ortamında ki bu kaosun temel nedeni, insanların gerçek hayatta karşı cinse olan tavırlarında yaşadığı çekimserlik. Eli klavye tutan, neyse...
-
bkz.zenne
-
forumun mna koymak diyoruz türkçe deyimiyle musketcim , en çoğundan 2 yaz öncesine gidelim böylemiydi hayır?
-
Yani anlamıyorum da, NEDEN ?
Ya ne kadar anlamsız bır hareket.
Yani gel bana soru sor mesela, kızsa da cevap aynı değilse de cevap aynı.
3 - 5 Abaza profilime yorum yapsa ne yapmasa ne ?
Bundan sonra ben de mi dişi takılsam :P
-
alem göt olmuş diyorum basıyorum imzamı....
birazda çevrenle alakalı. türkçeyi adam gibi yazmayıncada ayrı bir etkisi var.
ama şunu açıklıkla söyleyeyim: harbiden abazalık var yani. sonumuz hayr olsun.
kızların erkek tiplemesi erkeklerin kız tiplemesi zaten bir hadistir. bu kıyamet alametlerinde geçiyor. kızlar erkekleşme moduna erkeklerde kızlaşma moduna geçme hissiyatları doğurması belirtilmiş zati. biraz edep gerek...ne yapıyorum ben deyip sorgulamak gerek.
-
aramızda kızlar olabilir :C