Kız Taklidi Yapmak [?] - Abazalık [:S]
-
bassaristhe bunu yazdı:
-----------------------------
kardesim stigma'dan böle zeki laflar çikar ama ayip oluyo yani genelleme yapma :|
Evet tülaydan çıksa mutlaka bir anormallik vardır işin içinde :P -
"Alter ego" yani olmak istedigimiz kişi-kişilik.Sessiz sakin bir adamın içinde ki her tarafı vurup parçalayan başka bir insan düş.Kadın taklidi yaptıklarını sanmıyorum bilakis bizzat bilerek yaptıklarından eminim.Günlük hayatta bastırdıkları kimliklerini internet ortamında acıga vuruyorlar.Zaten sanalda bir tatmin aracıdır.Çevrelerinde ki tepkiden çekinip kendilerine yeni dünya yani internet ortamına mesken tutuyorlar.Tabi bu insanın degişmeyecegi anlamına gelmiyor.Bu degişim yasadıgı kötü tecrübelerin ne denli çok yada derin oldugu ile dogru orantılı.Kimisi bunu sürdürür kimisi sadece bastırır.Bir insanı kadın kimligi ile bir internet sitesinde durmasını saglayan seyin ortam yapmaktan çok gercekten egilimi oldugu için yaptıgı kanısındayım.Sonucta ortam erkek olarakta yapılır.Bu internet ortamında basit bir şeydir.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------bassaristhe bunu yazdı:
kardesim stigma'dan böle zeki laflar çikar ama ayip oluyo yani genelleme yapma :|
Evet tülaydan çıksa mutlaka bir anormallik vardır işin içinde :P
-----------------------------Günün espirisi :)
-
valira beybimin smartsecure u banlarken sebebi aklıma geldi
kadın taklidi yapa yapa top olacaksınız..
sldjfhdshkgdfg
-
arkadaşlar PeTaL bayandır ona göre :D
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Banada ilk başta öle geldi ama bayan admin bile olduğunu gördükten sonra bayan üyelerinde çoğalmasını ters görmüyorum.
-----------------------------Senin "bayan admin" dediğin Valira (Nil) tahribat.com un neredeyse en başından beri buralarda : )
Ama en başından beri admin değil... -
Musket bunu yazdı:
(...)Yani ben hatun olsam, hayatta hatun oldugumu da belirtmem.
Ayrıca bu zeki lafın dolayısı ile senin de cinsiyetindne şüphe etmek lazım...
e hocam bu durumda sende bayan olabilirsin :D seni gören admin var mı yoksa sen kendiliğinden admin misin :) -
bütün bayanları cesaretlerinden ötürü kroca bir şekilde kutlarım :D:D tabi bayan yazanları.
Bütün bayan yazan erkekleride kutlarım.Artık yumuşak bir cinsiyete sahip ipne oldular!!
-
Prometheus bunu yazdı:
ben görmedim nerden bilcem :|bundan sorna siteye girenler tc kimlik nolarını da yazsın :D emin olalım :D
yoksa şu tv de çıkanlar gibi olacak birimiz :D kızla buluşuyum derken .... mağlum hikaye :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
ben görmedim nerden bilcem :|bundan sorna siteye girenler tc kimlik nolarını da yazsın :D emin olalım :D
yoksa şu tv de çıkanlar gibi olacak birimiz :D kızla buluşuyum derken .... mağlum hikaye :D
-----------------------------Telefonunu da verelim mi Çeto :).
Zaten Tyler_Dayı acayip bir adam.