Kız Taklidi Yapmak [?] - Abazalık [:S]
-
Abazalıkta bir sanattır. Şahsen ben yapamıyorum. Sanata sanatçıya saygı duymak gerek.
-
Doğru teşhis hocam...
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Banada ilk başta öle geldi ama bayan admin bile olduğunu gördükten sonra bayan üyelerinde çoğalmasını ters görmüyorum.
-----------------------------Senin "bayan admin" dediğin Valira (Nil) tahribat.com un neredeyse en başından beri buralarda : )
-----------------------------
Ama en başından beri admin değil...
-----------------------------bütün adminlerde tahribat.comda admin olarak doğmadı
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Musket bunu yazdı:
-----------------------------Banada ilk başta öle geldi ama bayan admin bile olduğunu gördükten sonra bayan üyelerinde çoğalmasını ters görmüyorum.
-----------------------------Senin "bayan admin" dediğin Valira (Nil) tahribat.com un neredeyse en başından beri buralarda : )
Ama en başından beri admin değil...
-----------------------------bütün adminlerde tahribat.comda admin olarak doğmadı
Hocam işte bende onu diyom artık Bayan admin bile var. bayan üyelerin fazlalaşması niye garip gözüküyor. -
adminlerden ricam, şöyle bi istatistik yokmu bayan/erkek sayısını gösteren?
-
birşey belirtmek istiyorum cinsiyet simgesne mouseyi götürünce dişi üye yazıyor dişi diye benim bildğim hayvanlar için kullanır örneğin kız kadın kuş demezlerde dişi kuş derler hayvanlarda dişi derler bence kız üye yazsa daha iyi olur ya da bayan üye hakaret etmiş olunuyor benim kanaatimce bayan üyelere adminler bilir ne yapacağını tabi ben fikrimi söyledim
-
Son günlerde herkes tahribattaki bayanlara takmış durumda anormal bir durummu var.
-
Valla benım bı tanıdıgım var. Ona da kefılım zaten. (hem bayan olduguna hemde tbtye gelışıne)
-
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Son günlerde herkes tahribattaki bayanlara takmış durumda anormal bir durummu var.
-----------------------------Bu konunun açılmasında ki ana neden, bayanlar değil, erkekler.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------birşey belirtmek istiyorum cinsiyet simgesne mouseyi götürünce dişi üye yazıyor dişi diye benim bildğim hayvanlar için kullanır örneğin kız kadın kuş demezlerde dişi kuş derler hayvanlarda dişi derler bence kız üye yazsa daha iyi olur ya da bayan üye hakaret etmiş olunuyor benim kanaatimce bayan üyelere adminler bilir ne yapacağını tabi ben fikrimi söyledim
-----------------------------insan düşünen bir hayvandır azizim. varsın dişi yazsın