Kıza Yapılırmı Bu Be !!!
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------
kız arkadaşım böyle bi mesaj atsa gerçekten sevdiğim.
heralde şuan hapiste olurdum.
-----------------------------böyle mesaj atan bi kiz içínmi hapiste olurdun ?
-
laaa ders zili çaldı tenefüsdeyiz ders vermeyi bırakın artık.
yok erkekler hayvanmış kızlar melekmiş bilmem ne bilmem ne a.k feminist kesildiniz başımıza .
-
Kız dediğin istanbul gibi olmalı !! Fethi Zor , Fatihi Tek !!
Bahsedilen kız biraz bizim kıbrıs gibi olmuş :) geleni gideni mechul !
-
oha konuya bak yorumlara bak! ne ayaksınız olum siz ? kırk ayak mı ??? kızın yaptığı haysiyetsizliklik, şerefsizlilk, adilik, karaktersizlik, namussuzluk ve hatta orospuluk olabilir ama kanunda bir yeri yoktur.Vicdanlardadır onun hesabı.. Okan dümbüğünün yaptığı orospu çocukluğundan başka birşey değil.Ve cezasıda ağırdır... Hayat kadınları na bile tecavüz etmek şerefsizliktir..
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------Notorious bunu yazdı:
kız arkadaşım böyle bi mesaj atsa gerçekten sevdiğim.
heralde şuan hapiste olurdum.
-----------------------------böyle mesaj atan bi kiz içínmi hapiste olurdun ?
Bahsettiği bu model kız değil.
Onun derdi başka, açtığı diğer konudan bakabilirsin... -
Ebru' nun sucu ne ? ... ( bknz: Fatmagül'ün sucu ne ? )
intikam çığlığı acı oLurmus derlerdi :) . guzel hikaye.
-
hikaye güzelde sonunu getirmedi arkadaş.Bizim bitmeyen hikayeye dönüştürsek bunu iyi olur he :)
-
Su testisi her zaman su yolunda kırılır. Kızın suçunun olup olmadığına dair birşey diyemeyeceğim ama kızın karakola gidip şikayetçi olma hakkıda var. Tabi eski arkadaşının böyle birşey yapması etik değil kızın yaptığı zaten hiç etik değil sadece yazık çok yozlaşıyoruz.
-
Knightkib bunu yazdı:
Kız dediğin istanbul gibi olmalı !! Fethi Zor , Fatihi Tek !!
Bahsedilen kız biraz bizim kıbrıs gibi olmuş :) geleni gideni mechul !
-----------------------------hahah :D konuyu guzel ozetlemis .
-
hikayeyi de yorumların çoğunu da okudum. öncelikle hikayenin pek gerçekçi olmadığını, ya da en azından eksik anlatıldığını söylemeliyim. böyle bir olaydan sonra okan ve arkadaşı olacak insan bozuntularının başlarında kurtulamayacakları çoook büyük bir dert olması gerekir, burası atlanmış.. neyse asıl yapmak istediğim yorum ise şu: büyük çoğunluk okan denen şeyin haklı olduğuna kanaat getirmiş. kızın başlangıçta yaptığı yanlış bir hareket tamam ama.. yanlış yani, o kadar. kızın, erkek arkadaşından istediği gibi ayrılıp eski sevgilisyle beraber olma özgürlüğü var ve hatta bunu, her ne kadar yanlış olsa da, okan denen şeye bu şekilde bildirme özgürlüğüne de sahip. fakat okanın ona tecavüz etme özgürlüğü yok. eğer o da kızın, kendisinin hissettiği gibi kötü hissetmesini istiyorsa bunun bir sürü yolu var hiç suç işlemeyi içermeyen. biraz olsun mantıklı düşünün kerizler. adamın haklı olduğunu söyleyenlere diyecek bi'şey bulamıyorum. yazık hepinize..