Kıza Yapılırmı Bu Be !!!
-
12 saat seks mi yapılır lan...
-
kız oyle bi mesajı ataabiliyorsa (ki bana kalırsa hicbir kız yapmaz (ekstra erkekte yapamaz)) vericen yolu gidicek.
usttekine katılmakla beraber
2sininde amk.
-
kıza acıyamıyorum nedense kararsız kaldım.. :)
-
Güzel bir intikam çeşiti kimden almış bu okan bu aklı :|
-
Yorumlar yüzeysel olmuş doğru yapmış yanlış yapmış diyemem kızı tanımak lazım biraz,yaklaşık 1 senelik bi ilişki var artık nasıl bi ilişki seviyesini bilmek lazım,kız neden bi anda eski erkek arkadaşını evine alıyo,neden bunu normal bişey gibi okan denen kişiye söylüyo bana garip geldi bi bokluk var işin içinde..
-
Kızın aldatıp daha teri soğumadan mesaj atması sonra da tekrar adama sürekli ulaşmaya çalışması bana tuhaf geldi. Olay hakkında yorum yapabilmek için başını sonunu iyi bilmek lazım.
Ayrıyetten konunun kendisi de bariz suç duyurusu olmuş!...
-
kaşarla çıkarsa arkadaşın hergün tost yer :)
-
en temizi dayaktı hacı bi temiz dövcek onu. tecavüz falan olmaz bu iişler her insan yanlış yapar. orospuysa orospu kız okanda kafasını çalıştırcak karşısındakinin ne mal oldugunu anlıcak. nedense olaya da inanmadım böyle bişeye götü yemez gibi geldi. adamı hoplatırlar.
-
GangShot bunu yazdı:
-----------------------------
12 saat seks mi yapılır lan...
-----------------------------hakkaten benimde dikkatimi çekti .. :|
yapılmış abi .. şairinde dediği gibi azmış p.pi donda kızmış mermi namluda durmazmış okan bayağı kızmış olsa gerek pompalı moda geçmiş .. :|
-
belkide sms mesajı sahtedir ?
:)