Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)
-
iSo bunu yazdı
geliyorum lan, şu item ve exp durumlarına ayar çekin, exple mi uğraşacaz sw kağıdı falan dağıtın, sw mi dilencez, ayarlayın bunları
hocam daha sunucuyu offical olarak açmadık test sunucusu olarak kullanıyoruz misal şuan level kaydetme olayını felan çözümlüyoruz. Droplar yok sadece 83/1 durumunda server. Bide tester arkadaşlara özel süprizlerimiz olur :D
-
hocam ışınlanma yerlerinin adı garip fontta ayrıca kimse yoktu S
-
rapidhacker550 bunu yazdı
hocam ışınlanma yerlerinin adı garip fontta ayrıca kimse yoktu S
furkiak ona bakıcam hocam sürekli restart atıyordum sunucuya levelar felan savelenmiyordu ondan herkes kaçtı :( uzun uğraşlar sonucunda hallettik save olayını neyseki diğer bugları inceliyoruz
Ccaglayan tarafından 06/Eyl/16 23:42 tarihinde düzenlenmiştir -
gmliği bekliyoruz...
-
Herşey hazır olsun,player olarak burdayız kardesım :)
-
2 playerda bende var.
-
@apokontek , @mchacker teşekkürler beyler :) şuan test durumunda test etmeyede gelebilirsiniz.
Bu arada herkes drop yok felan diyor farkındayız şuan önemli hataları düzeltip sonrasında dropları ayarlicaz pvp tarzı olur zaten olursa oturup kasmayız char. İşler haftasonu daha hızlı ilerler malum hepimiz çalışıyoruz iş güç oluyor :( Bu arada gelip test eden arkadaşlara ayrıca teşekkürler bu şekilde bugları hızlı tespit edip hızlıca stabil sisteme geçebilceğiz :)
-
samato bunu yazdıAtlas bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
Konuya akşam çeki düzen veririz sunucunun bütün kurulumlarını yaptım öğle arasında yemek yiyesim gelmedi de :D akşam clientı ip yi herşeyi atarız @furkiak ana başlığı düzeltir. Discorddanda haberleşiriz akşam :)
Patch kaç kanka koxp alayım ona göre :D:D:DD:DSA:DSADAdsad
amk ya huylu huyundan vaz geçmezmi saoldhsakuıdhsaoıashdaohd.
Yapacak bişey yok kanka :D @samato
-
Atlas bunu yazdısamato bunu yazdıAtlas bunu yazdıCcaglayan bunu yazdı
Konuya akşam çeki düzen veririz sunucunun bütün kurulumlarını yaptım öğle arasında yemek yiyesim gelmedi de :D akşam clientı ip yi herşeyi atarız @furkiak ana başlığı düzeltir. Discorddanda haberleşiriz akşam :)
Patch kaç kanka koxp alayım ona göre :D:D:DD:DSA:DSADAdsad
amk ya huylu huyundan vaz geçmezmi saoldhsakuıdhsaoıashdaohd.
Yapacak bişey yok kanka :D @samato
adamın hayatı illegal :D :D
-
Güncelleme Notları:
- Karakter kaydetme sorunu düzeltildi.
- Genie sorunu çözüldü sorunsuz bir şekilde genie attack yapabiliyor.
- Gate isimleri saçma sapan gözüküyordu halledildi. ( https://yadi.sk/d/DGzYMkQcuqsFp dosyayı indirip data klasörü içine atınız.)
- Maden dropları değişti. Artık BUS ve silver bar'da atmaktadır.
Not: Droplar yavaş yavaş eklenicektir bu konuda sabırlı olmanızı istiyorum :) ve test ekibine katılan arkadaşlar için bi kaç kıyakda düşünüyoruz :D bide discord adresine gelirseniz rahatca haberleşebiliriz @furkiak ve ben akşamları oyunda olmasak bile discord da kesin oluyoruz. Gördüğümüz sorunları burdan söylerseniz hızlı bir şekilde hataları gideririz.
Oto patch sistemini aktif hale getirdik test ediliyor. Client ile ilgili updateleri yakında oto patch ile alabilceğiz.