Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)
-
-
samaccc bunu yazdı
ey.
acil olarak açılan çarlara 100.k kc / başlangıç item / az da para eklermsn.
böyle silahsız çok çıplak oluyor
ayrıca maden hiç bişey tmıyor 15-20dk dır sadece ex veriyor ve 3 adet sling taşı attı başkada bşey yok .
....
karakter kaydetmiyor . haberin olsu çar yine 1 lwl başladı .
Not: Droplar yavaş yavaş eklenicektir bu konuda sabırlı olmanızı istiyorum :) şeklinde yazmıştım hocam bi üst postta :) hem hatalarla uğraşıp hemde drop ekleme başlangıç itemi ekleme işi ile uğraşmak zor oluyor 2 kişiyiz ve sadece akşamları bakabiliyoruz haftaiçleri bu sebepden sürekli böyle emrivaki bi şekilde söylemezseniz sevinirim :) zaten şuan test ediyoruz daha sunucuyu sizlerin bu sebep bunu göz önünde bulundurarak isteklerde bulunmanızı istiyoruz. Elimizden geldiğince hızlı bi şekilde dropları ayarlama kısmına geçmeyi planlıyoruz :)
Bu arada save olayına küçük bi update yaptım sorun çözülmüş olabilir şuan işte olduğum için test edemiyorum oyuna girip 1lvl alıp çıkış yaparsanız test etmiş oluruz hata basıyor mu diye :) sorun devam ediyorsa en geç akşam sorunu çözücez.
-
halen save etmiyor :)
-
gm lik gelicek mi :W .D
-
Son patch den sonra save düzgünce çalışıyor test edildi onaylandı :D deli gibi dupe yapılıyordu bu save yüzünden kimsenin aklına gelmemiş :D
-
tmm editledim mesajı. kolay gelsin
-
Ccaglayan bunu yazdı
Son patch den sonra save düzgünce çalışıyor test edildi onaylandı :D deli gibi dupe yapılıyordu bu save yüzünden kimsenin aklına gelmemiş :D
dupeye ne gerek var itemleri verecekler ya zaten :D
-
ben clienti indirdim server.ini editledim ama oyun açılmıyor :D
-
Oyundan çıkınca 2 tane evet hayırlı bişi açılıyor.
-
madrew bunu yazdı
Oyundan çıkınca 2 tane evet hayırlı bişi açılıyor.
ben de hayır dedim okuyamadım ama